reklama
mania
Fanka BB :)
hmm.. Agatonik to szybko Ci poszlo z @ ja po urodzeniu Tymcia pierwszy raz dostalam po chyba 7miesiacach a po 3 okresie znowu zaciazylismy ;D i jest Gaba na swiecie
dziewczyny co to za kryzysy drugiego i trzeciego miesiaca? czy to sie powtarza comiesiac czy sie kiedys konczy?
juz nie pamietam jak to bylo z Tymulem wiem tylko ze zasypiac sam nie lubl i nie lubi do dzis ...hmm...a przy tym jest jakis marudny ale wszysyko klade na kark tych paskudnych klow ktore mu wychodza i wyjsc nie moga
a Gaba ostatnio jakby wiecej jesc chciala i jakas taka nienazarta jest wczoraj wieczorem z dwoch piersi pila a w nocy spala jak smok nawet pieluche do 6 rano miala sucha co sie nie zdarza czesto
dziewczyny co to za kryzysy drugiego i trzeciego miesiaca? czy to sie powtarza comiesiac czy sie kiedys konczy?
juz nie pamietam jak to bylo z Tymulem wiem tylko ze zasypiac sam nie lubl i nie lubi do dzis ...hmm...a przy tym jest jakis marudny ale wszysyko klade na kark tych paskudnych klow ktore mu wychodza i wyjsc nie moga
a Gaba ostatnio jakby wiecej jesc chciala i jakas taka nienazarta jest wczoraj wieczorem z dwoch piersi pila a w nocy spala jak smok nawet pieluche do 6 rano miala sucha co sie nie zdarza czesto
tusia25
specjalnie dla Wiki http://www.eczapki.pl/v1/index.php?s=szukaj&co=kolekcje&jaka=jamnik
dziewczyny moja ostatnio (w koncu) pieknie gaworzy - ale najczesciej do sufitu, smiejesie tam gdzies i mowi Grrruu,,rrr,rrrr.....
dziewczyny moja ostatnio (w koncu) pieknie gaworzy - ale najczesciej do sufitu, smiejesie tam gdzies i mowi Grrruu,,rrr,rrrr.....
Zapomnialam wam pochwalic sie ze wczoraj maz kupil mi nosidelko, ktore dzis obowiazkowo wyprobowalam. No ale Rayyan zamiast ogladac swiat sobie drzemke ucial na spacerku i szybciej wrocilam, bo mu glowka tak na boku leazala i balam sie ze jest mu niewygodnie.
tusia25
Na alegro bylo, ale sie skonczylo.
Pewnie jeszcze bedzie
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64016334
Pewnie jeszcze bedzie
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64016334
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A mi wczoraj mój synek dał solidnie popalić. Pierwszy raz od urodzenia. Cały dzień nie mógł zasnąć, jak zasypiał to na 10 minut i budził się z płaczem. Taki był wieczorem zmęczony, że przez to też nie mógł zasnąć, no i pierwszy raz uśpiłam go na rękach, bo inaczej się nie dało. Sorry Tracy Na szczęście dzisiaj już jest ok.
No i chyba zgrzeszyłam na tym weselu, bo dostał wysypki na całej buźce. Najgorsze, że nie wiem po czy, bo tyle tam jadłam
A moja koleżanka wrześniówka właśnie zaczęła rodzić. Dostała skurczy godzinę temu. Kurna, ale się denerwuję, bardziej niż przy swoim porodzie
No i chyba zgrzeszyłam na tym weselu, bo dostał wysypki na całej buźce. Najgorsze, że nie wiem po czy, bo tyle tam jadłam
A moja koleżanka wrześniówka właśnie zaczęła rodzić. Dostała skurczy godzinę temu. Kurna, ale się denerwuję, bardziej niż przy swoim porodzie
reklama