reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nie wiem co robić, Julka nie miała wogule kolek a ostatnio sie tak meczy. prezy i nie moze przez to zasnac.czy to moze byc kolka?
sorki za pismo ale pisze jedna reka bo na drukiej Julka.

Niania super. ja tez bym chciała pojechać w góry. dobrze miec taka babcie blisko.

reklama
Dziewczyny a moja zaczela pieknie gruchac, nie wiem juz to pisalam, ale nie wiem gdzie to? Moze sie powtorze. Tam cos widzi na suficie w koncie i tak sie tam usmiechai gada tak - gruuu, rrr rrrrr i tak dlugo moze skubana, a z mama to nie ma tematow, ach te dzieci .

A mojej takie krosteczki (z 5) na brzuszku wyszly- czy to moze uczulenie, bo dzis jak kapalam zauwazylam a wczoraj uzylam pierwszy raz mleczka niwea.

jaz moja kruszynka wogule sie nie rozstaje, nie mam z kim jej zostawic. nawet z Karolem nie zostaje bo jego nigdy nie ma w domu.

mi tez czasami łza zakreci sie w oku jak patrze na kruszynke, jak do niej mówie a ona usmiecha sie bezzebnie i odpowiada po swojemu patrzac mi prosto w oczy. :)

Cześć dziewczyny!
Czytam o tych sentymentach i łezkach na widok maluszków..ja mam to samo, ale w dodatku po ciąży zmienił się też mój stosunek w ogóle do innych dzieci.Też tak macie? I ja głupia jeszcze w dodatku się katuję, oglądając programy o porzuconych lub bitych dzieciach i ryczę...Strasznie się ostatnio rozklejam..

Ja tez sie rozklejam. Dzis w Faktach było o bitych dzieciach :( Okropne.

A nawiązujac do dochudzania. Ja własnie próbuje (choc dziś mam ciśnienie na jedzenie ::) :p) i łykam takie prochy po którychmój mąz schudł 10 kg. I zmniejszył mu sie zoładek i teraz nie ma efekty jojo :-)
Przede wszytskim to chciałabym sie ujedrnic bo taki falczek ze mnie.
Troche bedzie mi szkoda zrzucic za duzo bo kupiłam sobie dwie pary fajnych jaensów o których zawsze marzyłam i teraz bedzi głupio jak ich nie bede mogła nosić ::) Ale cwiczenia by sie przydały. 8)

Nianiu a jakie to prochy łykał twoj mąż???

bo ja wlasnie na diecie..........

a co do herbatek HIPPA....moja to takie zatwardzenie po herbatce rumiankowej dostala ze przez nawet 3 dni kupy nie robila,a jak juz robila to w strasznych meczarniach
rumiankowa odlozylam i nie ma problemu,piekne kupy codziennie

To się nazywa APPTRIM - podobno obecnie najbepieczniejszy srodek odchudzajacy w polsce. Łyka sie rano i wieczore. I faktycznie nie chce sie jeść. Dodaje energii, popraia humor i faktycznie nie masz tego obrzydliwego uczucia jak przy normlanym odchudzaniu. Bierze sie to przez dwa tygodnie. Mój Michał wybrał dwa opakowania z przerwa kilku dni miedzy jednym a drugim. I na serio schudl nawet 11 kg i minełu juz dwa miechy, on je normalnie i nie tyje. Tak jkaby mu sie zołądek skurczył. Tylko jest jedno ale, babki karmiace nie moga ::)
Ja jem i faktycznie mało mi sie chce jesc. No dzis miałam ciśnienie, ale Michał mówił że 4-5 dzień jest jakby kryzysowy. To poprawia przemiane materii i takie tam. No i przede wszytskim zmneijsza przez to nasze GIGANTYCZNE ŻOŁĄDY rozciągniete po ciazy. Jemu sie nic nie stało wiec i ja jem. Nawet zjem dwa opakowania jak bede widziała że coś sie dzieje. Biore to juz ze 4 dni, ale nie mam wagi wiec nie wiem czy coś spadło. Mam wrazenie ze troche tak. Licze wiec ,że zadziała :-)

Ale wiecie co ja jak siedze w domu to zakładam takie majtki obciskajace. To podobno konieczne po ciazy zeby opona sie troche zmniejszyła. I wiece co to tez działa.

reklama
Dla mnie to niezła jazda bo ja sie nigdy nie odchudzałam, wiec powiem szczerze ze mam niezłą frajde ;D

Gorzej jak nie shcudne.

Ale kolezanki które juz rodziły mówia ze jak sie odrazu za to nie wezme to juz mi tak zostanie i tym tłuszczem bede jeszcze bardziej obrastać. Serio. Lepiej wiec sie zza to wziac.
Jakos sie rozleniwiłam i ciezko mi sie wziac za cwiczenia 8) ale jutro przywoze od rodziców taki stacjonarny rower i mam ambitny plan jeżdzenia podczzas gladania M jak Miłość 8) ::) :p

Do góry