anusia_80
lipcowa mama 2005
Martuska, dużo zdrowka dla Aleczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny,;-) moooma ja kocham nasze morze i zazdroszczę wam tego wypadu. Mogłabym co roku wygrzewać się na plaży. My byliśmy nad morzem z Oliwką w zeszłym roku, my coprawda mieliśmy wykupiony domek, ale namiot też ma swój urok. Żałuję tylko że Oliwka była troszkę za malutka, bo nawet jeszcze sama nie chodziła. W tym roku wiedziałaby co się robi z piaskiem na plaży . Gdybyśmy mieli jechać i w tym roku nad morze to chętnie i my wybralibyśmy się pod namiot.
Witajcie z rana.......Moooma cieszymy się, że do nas zaglądasz, rób tak częściej:-)
nawet nie wiesz jak zazdroszczę tego Waszego wypadu nad morze, my także planujemy w tym roku zaliczyć Bałtyk, ale wszystko to narazie tylko plany...
A to jedna z kandydatek na moją synową
dziewczyny! ale mam news'a!!!!
otoz chyba SIE ZAKOCHALAM!!!!:-):-):-):-)
poznalam faceta, tzn poznalam go rok temu ale tylko sie mijalismy na ulicy albo w barze ja ze swoimi znajomymi on ze swoimi. i dwa tyg temu spotkalismy sie ponownie. wczoraj bylismy na plazy i obiedzie a mi skrzydelka urosly!:-)
taaaki fajny, zajebisty normalny facet sie wydaje ze az szukam dziury w calym i ciagle probuje sie dopatrzec jakiegos swira w nim
zdrówka dla Alusia