reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Zmykam po jakąś kawusię i śniadanko, bo za chwilke przyjda robotnicy a ja latam w piżamie:-D
będe zaglądac co się tutaj dzieje, chociaz coś czuje,że będą pustki, bo dzisiaj znów piekna pogoda :-)
do pózniej....

Cześć dziewczyny :-)

Witam poimprezowo - było bardzo fajnie. Dla Sławka firmowe zabawy integracyjne a dla Darii rewelacyjna zabawa w piłeczkach, domku dla dzieci, na zjeżdżalni...+klaun, żyrafa, lew, pirat (rzecz jasna poprzebierani dorośli). Ja sie trochę wymęczyłam bo prawie cały dzień na nogach na słońcu ale było ok. Jedzonko też bardzo dobre. generalnie impreza na poziomie.

Tak dla wyjaśnienia - to było 15-lecie firmy, w której pracuje mój S.

Cześć dziewczyny,;-) moooma ja kocham nasze morze i zazdroszczę wam tego wypadu. Mogłabym co roku wygrzewać się na plaży. My byliśmy nad morzem z Oliwką w zeszłym roku, my coprawda mieliśmy wykupiony domek, ale namiot też ma swój urok. Żałuję tylko że Oliwka była troszkę za malutka, bo nawet jeszcze sama nie chodziła. W tym roku wiedziałaby co się robi z piaskiem na plaży :-D:-D:-D:-D. Gdybyśmy mieli jechać i w tym roku nad morze to chętnie i my wybralibyśmy się pod namiot.

Moooma cieszymy się, że do nas zaglądasz, rób tak częściej:-)
nawet nie wiesz jak zazdroszczę tego Waszego wypadu nad morze, my także planujemy w tym roku zaliczyć Bałtyk, ale wszystko to narazie tylko plany...:baffled:
Witajcie z rana.......
Zwlekłysmy się z łóżka około 9.00 Ale lubie jak moje dziecko tak dłużej śpi........ A ja śpię to momentu kiedy Gabryśka włazi na mnie i mówi "mama tań" (mama wstań) i niestey muszęę wstac.....
Nie zazdroście ja nad Morzem byłam tylko ze względu na Gabryśkę , bo ma często jakies katarki , co jakis czas alergia - a morze - jod przwdopodobnie pomaga na jakiś czas........... ja nie lubię morza.. nie lubię smażyc się na plaży........... ja bym w Tatry pojechała......... Ale..... po pierwsze .finanse.... a po drugie - młoda jest jeszcze za mała, a na chodzenie po dolinkach tak średnio mnie rajcuje........
Pozdrawiam.........

A to jedna z kandydatek na moją synową:cool2:
laura013rd7.jpg

super zdjęcia Aniu!!! Ślicznie wyglądasz :tak:

dziewczyny! ale mam news'a!!!!:tak:
otoz chyba SIE ZAKOCHALAM!!!!:-):tak::-):tak::-):tak::-)
poznalam faceta, tzn poznalam go rok temu ale tylko sie mijalismy na ulicy albo w barze ja ze swoimi znajomymi on ze swoimi. i dwa tyg temu spotkalismy sie ponownie. wczoraj bylismy na plazy i obiedzie a mi skrzydelka urosly!:-):-p
taaaki fajny, zajebisty normalny facet sie wydaje ze az szukam dziury w calym i ciagle probuje sie dopatrzec jakiegos swira w nim:-D

to super Olivko, bardzo się cieszę :-) Oby tym razem wszystko zakończyło sie jak najszczęśliwiej!!!!!!

reklama
Do góry