reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dziewczyny! ale mam news'a!!!!:tak:
otoz chyba SIE ZAKOCHALAM!!!!:-):tak::-):tak::-):tak::-)
poznalam faceta, tzn poznalam go rok temu ale tylko sie mijalismy na ulicy albo w barze ja ze swoimi znajomymi on ze swoimi. i dwa tyg temu spotkalismy sie ponownie. wczoraj bylismy na plazy i obiedzie a mi skrzydelka urosly!:-):-p
taaaki fajny, zajebisty normalny facet sie wydaje ze az szukam dziury w calym i ciagle probuje sie dopatrzec jakiegos swira w nim:-D
Olivia moje gratulacje i czekamy na ciąg dalszy tej znajomości i nie szukaj dziury w całym bo to tylko facet:cool2:

reklama
Cześc dziewczyny, czy mnie jeszcze pamiętacie???? Ja tu wpadam a tu pusteczki , nikogo nie ma? O Anusia przed chwilą była , ale też się już pewnie zmyła.
U nas w porządku . Bunt dwulatka narazie mamy za sobą ( bo widziałam ,że pisałyście o nim),trwał póki co niedługo z miesiąc, oby nie była to zapowiedź tego właściwego buntu............................
Powoli się odpieluszkowujemy. G. tylko na noc zakładam pieluszkę, a tak jest zupełnie nie źle , Oczywiście nie woła regularnie......... wyłapuję ją i sadzam co jakiś czas na nocniku........ bez większych buntów, jak chce kupę to zawsze zawoła......... dobre i to........ chcę zakończyc to odpieluszkowanie do sierpnia,mam nadzieję ,że się uda bo wybieramy się na pieszą pielgrzymkę do Częstochowy.............. (ciekawe jak przeżyje to moje dziecko........)
Acha jeszcze napiszę Wam ( ale się rozpisałam hihihi.............), że my już zaliczyliśmy nasz Bałtyk w tym roku. mieliśmy fantastyczną pogodę tylko pierwszy dzień był troche chłodny. Morze pod koniec naszego pobytu też nadawało się by się w nim zamoczyc. A i moje dziecko miało olbrzymią frajdę na plaży . kocha piasek........... I radochę miała też z tego ,że mieszkaliśmy w namiocie, (a ile taniej niż na kwaterach), a super miejsce , tuż nad samym morzem....... No dobra to tyle. jak mi się uda to powklejam kilka zdjęc z naszej wyprawy.
Pozdrawiam.........

Czesc babeczki, tesknie za Wami!!

U nas wszystko ok, za wyjatkiem angliny Alkowej :-( Zlapal bakcyla w srode, ktory obajwial sie tylko wysoka goraczka. Myslalam, ze to moze trzydniowka, ale okazalo sie , ze migdalki z nalotami ropnymi i angina. Pierwsza w jego zyciu i pierwszy antybiotyk:-:)-( Garaczki juz brak od 3 dni, Alek pelen wigoru ale gardlo zawalone wciaz.

Jutro lecimy do Grecji, a od 26 jestem w Pl przez miesiac kolejny.

Poza choraba, Alus rozwija sie swietnie, mowi, spiewa;-)jest do rany przyloz dzieckiem, przytulinskim i calusnym ale ma tez napady nastrojow buntowniczych. Wtedy cokolwiek by czlowiek nei zrobil wszystko jest na nie. Na szczescie mija mu po 5 minutach.

Jestem ogromnie ciekawa co u was. Poczytalam jedynie 4 ostatnie strony i rozochocilam sie tylko:no: niestety pakowanie u nas w toku i nie moge sie skusic.

Kochane mysle o Was (nie myslcie, ze nei) i obiecuje, ze zaczne zagladac czesciej.:zawstydzona/y:

Wszystkiego dobrego dla kazdej z osobna i do szybkiego zobaczenia w lipcu;-)

Cześć dziewczyny,;-) moooma ja kocham nasze morze i zazdroszczę wam tego wypadu. Mogłabym co roku wygrzewać się na plaży. My byliśmy nad morzem z Oliwką w zeszłym roku, my coprawda mieliśmy wykupiony domek, ale namiot też ma swój urok. Żałuję tylko że Oliwka była troszkę za malutka, bo nawet jeszcze sama nie chodziła. W tym roku wiedziałaby co się robi z piaskiem na plaży :-D:-D:-D:-D. Gdybyśmy mieli jechać i w tym roku nad morze to chętnie i my wybralibyśmy się pod namiot.

:tak:zdrówka dla Alusia

wczoraj miałam fajny dzionek rano pojechałam z martynią na koncert dziecinnie prosty i było super:tak:
potem zakupy, wieczorkiem piaskownica i wyjście z koleżanką na stary ryneczek i kino na 22.30 komedia romantyczna o matce która układała życie po swojemu trzem córeczkom tytuł : A właśnie.... polecam :-)
do domku wróciłam około 2 :-)

dziewczyny! ale mam news'a!!!!:tak:
otoz chyba SIE ZAKOCHALAM!!!!:-):tak::-):tak::-):tak::-)

ale fajniee :-):ninja2:trzymam kciuki żeby się coś pięknego rozwinęło

Aniu gratuluje dostania się na listę żłobkowiczów

martynia też startuje od września
powoli zaczynam o tym myśleć:-)jak to będzie czy się zaklimatyzuje czy sobie poradzi czy będzie ładnie jadła, czy nie będzie tęsknić
a raczej czy ja nie będę za bardzo hi..:-p

hej dzewczyny
wdepłam sie przywitac
jestesmy u rodzinki i mam chwilowy czas na wpad na necika:-)
my nadal z necikiem nic nie mamy załatwione bo gosciu od ktorego wynajmujemy sie obija cosik:dull:

u nas super :cool2:
dzisiaj sie na dobre skonczylismy urzadzac
duzo mebli dostalismy od polakow tu mieszkajacych i norwegow
zaczynamy od zera......zero mebli włąsnych\kurcze majatek cały został w pl:no:

jak przyjechalismy to obeszłam pokoje usiadłam i sie poryczałam :-p

mialam ostre bole podbrzusza..masakra
juz lepiej na szczescie

ok musze uciekac bo do domku wracamy.mamy z 30km

buziaczki kochane:elvis::elvis::elvis::elvis:
jak bede miala dostep zas to wlece

papapatki i trzymajta sie;-)

Hej Laseczki poweekendowo:-)
miałam wolne całe dwa dni, to szalałam...:-)
wczoraj prawie caly dzień spędziliśmy ze znajomymi na basenie i placu zabaw dla dzieci pod parasolkiem sobie siedzieliśmy, piwkowalismy i grilowaliśmy...oj było fajniście:cool: Dawid szalał z małą Laurą w piasku i baseniku, robi sie już samodzielny, bo nie chciał żeby kltokolwiek go pilnował , nie chciał podawać nawet ręki. Chodził za Laura i patrzył co ona robi ( między nimi jest pół roku róznicy...ona jest młodsza). Pogoda była piekna, więc dzień udał nam sie naprwadę superowo:happy:

A od dzisiaj wracam do rzeczywistości...będą mi szlifować ściany pod malowanie:szok::szok: nawet wole nie myslec ile znowu bedzie wszędzie prochu:no:

reklama
Moooma cieszymy się, że do nas zaglądasz, rób tak częściej:-)
nawet nie wiesz jak zazdroszczę tego Waszego wypadu nad morze, my także planujemy w tym roku zaliczyć Bałtyk, ale wszystko to narazie tylko plany...:baffled:

Do góry