reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Hej Joasiu
a wiesz ze wlasnie dzis napisalam Gazelce ze nasz wyjazd do Warszawy sie przeciagnol i pewnie bedziemy tam okolo 22 czerwca wiec jesli i Wy jeszcze bedziecie to..... :-) faaaaajnieby bylo :-)
nie wiem czy az do 22 czerwca bede ale postaram sie byc w przyszłym tygodniu napewno, 23 mam prace wiec musze wrocic do Stalowej.....
ale pomyslimy cos napewno!!!
fajnie by było
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joasia, czy Ty widziałas ile stukneło Ci na liczniku
za chwilkę dogonisz Elfa....;-)
haha dzieki , włąsnie zobaczylam
my tak sie lubimy z elfem wyscigowac
Ja też rodziłam siłami natury i szczerze przyznam, że byłam tak zastraszona porodem naruralnym przez moją mamę (bo baaardzo ciężkie miała porody) że wierzyłam że u mnie będzie podobnie. Ja na szczęście miałam bardzo lekki poród, bo urodziłam w ciągu 15 min. od przybycia do szpitala i tylko ze znieczuleniem miejscowym. I moje skurcze nie były takie bolesne, jakich się spodziewałam. Mialam 3 skurcze parte i wyskoczyła mi taka mała i ... teraz nieznośna Oliwka . Pamiętam, że położna na sali porodowej pytała mnie nawet czy ja czuję jakieś bóle (bo nie krzyczałam). Teraz też bardzo chcę drugiego dzidziusia, ale w tej chwili to na 100% wolę naturalny poród niż cesarkę (zwłaszcza że podobno kolejne porody są mniej bolesne)Pewnie masz rację z tymi zaletami... Ja rodziłam siłami natury przez dobę...silne skurcze miałam przynajmniej przez 17 godzin (po około 15 wreszcie znieczulenie - przy czym udało się dobrze wkłuć dopiero za 4 razem), wzmacniane i przyspieszane dodatkowo przez oksytocynę więc może dlatego mam trochę inne podejście... A laktacja - dopiero w trzeciej dobie Wcześniej mleczka nie było - do tego stopnia, że Daria miała bardzo niski poziom cukru i kilkakrotnie dostawała kroplówkę.
Ale teraz to już wszystko pozapominałam i chcę kolejnego dzidziusia :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
niesiu jeszcze ja nie składałam zyczen urodzinowych wiec teraz je składam!!!
wszystkiego naj naj z okacji Twojego swieta
wszystkiego naj naj z okacji Twojego swieta
mania
Fanka BB :)
ha Joasiu to bedziemy myslec ;-)
NIesia ja moge tylko Ci powiedziec ze Twoja teoria potwierdza moje doswiadczenia TYmul rodzil sie 22 min a Gabiszon 11 (porody szybkie i z :-) - chem na ustach)
czyli wyglada na to ze trzecie malenstwo moze nie zdazyc do szpitala
a swoja droga to Duzy mi juz zapowiedzial ze 3 mu sie marzy
(ha tyle tylko ze na raze moze pomarzyc ;-))
NIesia ja moge tylko Ci powiedziec ze Twoja teoria potwierdza moje doswiadczenia TYmul rodzil sie 22 min a Gabiszon 11 (porody szybkie i z :-) - chem na ustach)
czyli wyglada na to ze trzecie malenstwo moze nie zdazyc do szpitala
a swoja droga to Duzy mi juz zapowiedzial ze 3 mu sie marzy
(ha tyle tylko ze na raze moze pomarzyc ;-))
anusia_80
lipcowa mama 2005
Pierwsza :-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Cześć :-)
Maniaaaa nie oberwie Ci się, nie oberwie, bo widzę, że się wczoraj bardzo ładnie na BB sprawowałaś Tak trzymać ;-)
Poród naturalny- łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nie chcę, nie chcę, nie chcę więcej! To najbardziej koszmarne 8 godzin w moim życiu Jak się zdecyduję na kolejne bobo, to pójdę pod nóż i już ;-):ninja: He, he, nie, nie, zdecydowałabym się ponownie na naturalny, ale musiałabym tym razem psychicznie lepiej się na to przygotować i liczyć na to, że większa świadomość i doświadczenie pozwoli mi łatwiej przez niego przejść
Maniaaaa nie oberwie Ci się, nie oberwie, bo widzę, że się wczoraj bardzo ładnie na BB sprawowałaś Tak trzymać ;-)
Poród naturalny- łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nie chcę, nie chcę, nie chcę więcej! To najbardziej koszmarne 8 godzin w moim życiu Jak się zdecyduję na kolejne bobo, to pójdę pod nóż i już ;-):ninja: He, he, nie, nie, zdecydowałabym się ponownie na naturalny, ale musiałabym tym razem psychicznie lepiej się na to przygotować i liczyć na to, że większa świadomość i doświadczenie pozwoli mi łatwiej przez niego przejść
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Hejo :-)
Ja dzisiaj na szybcika bo zaraz ruszam z Weronika do miasta na małe zakupy
Pogoda znowu piekna i w tej chwili w cieniu mam na termometrze 24stopnie :-)
Pije szybka kawe i uciekam
Ja dzisiaj na szybcika bo zaraz ruszam z Weronika do miasta na małe zakupy
Pogoda znowu piekna i w tej chwili w cieniu mam na termometrze 24stopnie :-)
Pije szybka kawe i uciekam
Nenius wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!