reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Co do spania malucha... u nas nie jest już tak tragicznie jak kiedys, ale gdyby tak policzyć noce kiedy Maciek spal od położenia do rana bez chociażby jęczenia, to za wiele tego nie było :-( Teraz coraz częściej zdarza się cos takiego, że nie trzeba juz wstawać do małego, ale przez sen dziecko jęczy, coś woła i w rezultacie i tak się z mężem budzimy. Najgorsze sa takie wybudzenia rankiem, bo wtedy często nie możemy już usnąć, np. od 5-tej :baffled: A Maciek powierci się i śpi smacznie dalej.

Właśnie wymyśliłam, że w nowym mieszkanku chyba zainstalujemy w pokoju Macka drzwi dźwiękoszczelne ;-) :tak:

reklama
Co do spania malucha... u nas nie jest już tak tragicznie jak kiedys, ale gdyby tak policzyć noce kiedy Maciek spal od położenia do rana bez chociażby jęczenia, to za wiele tego nie było :-( Teraz coraz częściej zdarza się cos takiego, że nie trzeba juz wstawać do małego, ale przez sen dziecko jęczy, coś woła i w rezultacie i tak się z mężem budzimy. Najgorsze sa takie wybudzenia rankiem, bo wtedy często nie możemy już usnąć, np. od 5-tej :baffled: A Maciek powierci się i śpi smacznie dalej.

Właśnie wymyśliłam, że w nowym mieszkanku chyba zainstalujemy w pokoju Macka drzwi dźwiękoszczelne ;-) :tak:
eh, mojego łosia to nawet Julki wrzaski nie obudzą :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
a te drzwi to dobry pomysł :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

hmm ktos tutaj chyba chciał miec mdłości ?/;-)
a powaznie Gazelko wsółczuje kochana, wiem co to znaczy cały dzień z żoładkiem w gardle chodzić :-:)sick:
Nie wiem co Ci poradzić na te kłopoty, ja jadłam dużo posiłków ale w bardzo małych ilościach i to sie sprawdzało u mnie super . Nie najadałam sie na noc ale za to w nocy miałam częste wędrówki po jakąś kanapke lub banan
kurcze nie pamiętam już jak to było i co mi pomagało :szok::eek::baffled:

hihi, Elfik :-) kobiecie trudno dogodzić ;-)

U mnie różne opcje jedzenia się nie sprawdzaja. Najlepszym sposobem będzie przeczekanie. I tak mam wrażenie że czuję sie lepiej niz przy Macku bo brzuch mnie duzo mniej boli.

Ja chyba nigdy nie jadłam w nocy :szok: . Mam silne opory psychiczne ;-)

hej babeczki!!!:-D
pogoda straszliwa, leje, zimno, szaro, buro i ponuro!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ide zjesc jakies sniadanie, tylko nie wiem na czym je zrobie, los wczoraj rozwalił moj blat roboczy :laugh2::laugh2: zeby zainstalowac nowy...........
czekam wiec na stolaza i na stelaz do blatu.....

przyślę Wam kartkę z Grecji jak już tam dojadę;-) :-p

na mdłości mi pomagało przed wstaniem z łóżka przegryzanie sucharków no i diphergan brałam małe czerwone tableteczki
połowe ciąży miałam takie sensacje to było straszne współczuję

zaczynam pakować się jadę z martynią na ''koncert dziecinnie prosty'' tzn najpierw jedziemy do koleżanki którą poznałam po porodzie w szpitalu

no i na 17 razem z maluszkami jedziemy na kocercik

dzisiaj będzie fajny dzionek :-p

hej Babki

ja znowu jak po ogien :zawstydzona/y: no kurcze mam nadzieje ze jeszcze tu kiedys wroce tak na dluzej ...

a teraz tylko bo oczywiscie jestem spozniona i sadzac po Gazelkowym suwaczku az 9tygodni :zawstydzona/y: :cool2: :eek: Gazelko wybacz!!!
i przyjmij ode mnie i mojej zgraji oooooogromne gratulacje :tak: :tak: :tak: i duze buziaki dla Malutkiej Kulki i jej starszego Brata no i oczywiscie dla Was Gazelko i Gazelkowy Mezu :tak: :tak:

hej Babki

ja znowu jak po ogien :zawstydzona/y: no kurcze mam nadzieje ze jeszcze tu kiedys wroce tak na dluzej ...

a teraz tylko bo oczywiscie jestem spozniona i sadzac po Gazelkowym suwaczku az 9tygodni :zawstydzona/y: :cool2: :eek: Gazelko wybacz!!!
i przyjmij ode mnie i mojej zgraji oooooogromne gratulacje :tak: :tak: :tak: i duze buziaki dla Malutkiej Kulki i jej starszego Brata no i oczywiscie dla Was Gazelko i Gazelkowy Mezu :tak: :tak:

Maniu, dziekujemy ślicznie :-)

Nawet takie gratulacje napiszesz tak, że człowieku nastroj sie poprawia. Szkoda, że nie było mnie w Poznaniu :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Cześć laseczki!

Wpadłam się przywitać:-)

U nas już wszystko ok, Paula zdrowa:-):-):-)

Tylko ja nadal czasowo niewyrabiam, mam nadzieje ze trochę uda mi sie nadrobić....

reklama
Do góry