reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja mam jakieś omany
najpierw małż dzwoni że ma dużo pracy będzie później
jak zwykle:wściekła/y:
potem wraca mi o 23.30 i ledwo stoi na girach:szok:

"przecież mówiłem Ci że wychodzę z kumplami"

nie wmówi mi takiej bajki ale mnie wkur...

edytko to nie jest dobry dzień, ale już się kończy:-p

idę spać jutro się pakuję pojadę do Grecji hihi

jezuuuuuuu! jak czytam te wasze wieczorne pogaduchy to sie zastanawiam ile i co wy pijecie :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Elen jak go dobrze oskoczyłaś;-) :happy: :cool2:
to pewnie tak:-p :-p :-p ::-) :elvis:
bez takich mi tutaj droga pani :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

mam odruchy wymiotne

a tak pozatym to 1 kwietnia lece z Mileną do Karola na 17 dni :happy:
wylatujemy z Berlina wiec mam stres czy sie tam nie zgubie
juz leciałam z tego lotniska ale byłam z kolezanka ktora czesto podrozuje i ona nas prowadziła
teraz sama musze sie polapac
do Oslo lecimy 2 godziny wiec mam nadzieje ze Milena nie da mi popalic
bo wiem jak zachowuje sie w pociagu...masakrycznie :happy:
Lileczko! popierwsze: herbatka imbirowa :tak: mi pomagała, a był okres, że prawie wszystko sprawiało, ze miałam ochotę zacząć rzyg... wymiotować :happy: Po drugie: posadzisz Milenkę obok okna i będzie miała frajdę :-) :-) :-)

ja mam jakieś omany
najpierw małż dzwoni że ma dużo pracy będzie później
jak zwykle:wściekła/y:
potem wraca mi o 23.30 i ledwo stoi na girach:szok:

"przecież mówiłem Ci że wychodzę z kumplami"

nie wmówi mi takiej bajki ale mnie wkur...

edytko to nie jest dobry dzień, ale już się kończy:-p

idę spać jutro się pakuję pojadę do Grecji hihi

znam te wciskanie bajek i obrażanie się, ze przecież mu wolno! no i poranne zwlekanie sie z wyrka.... :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
proszę o kartkę z Grecji :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

a ja się dowiedziałam wczoraj, ze pralki nie dostanę. może Franię, bo jest tańsza i w łazience sie zmieści :dry: :dry: :dry:
i w cholere mam już dzisiaj wszystko gdzieś :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

KAWYYYYYYYYYYYYYY!!!!! bo wyglądam tak::oo2:

Hejo z paskudnych Tarnowskich Gór
Moja córcia uważa ,że szkoda dnia na wylegiwanie sie w łóżku wiec śniadanie jadłyśmy juz od 6.30 :eek:
Teraz jem drugie bo sie głodna zrobiłam :baffled:
idu poczytac troche ...

Julka wstała 4.15 :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Śniadanie (pierwsze) 4.40, (drugie) 7.05 :-)
Kupa (pierwsza dziś, w samochodzie w drodze do opiekunki) 7.33 :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

pewnie pójdzie na pierwszą drzemkę za jakies pół godziny :dry: a wieczorem będzie mama miała jazdę :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Elfik Weronika słodziak z tą minka w podpisie:elvis: :elvis: :elvis:
Dzieki kochana :elvis:

lesia od leszka..................
czy od lessie :eek::eek::confused::confused:

jezuuuu nie wiem ...............

EDZIA:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: jesteś spoko(=inteligentna, piekna, dowcipna, obrzydliwie chuuuda, elegancka, błyskotliwa, elokwentna,itp.) babka :tak: :tak: :tak: :tak:

powymieniamy się naklejkami?????????????????????:tak: :tak: :tak:
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssss :-p

czyli jak zwykle byłam nieomylna!!!:sorry2::happy2::happy2:
poyższe cytaty skwituje jednym zdaniem- ja nie znam TYCH pań
hmmm tego ;-):eek::crazy::huh::huh::huh:

reklama
Julka wstała 4.15 :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Śniadanie (pierwsze) 4.40, (drugie) 7.05 :-)
Kupa (pierwsza dziś, w samochodzie w drodze do opiekunki) 7.33 :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

pewnie pójdzie na pierwszą drzemkę za jakies pół godziny :dry: a wieczorem będzie mama miała jazdę :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
O rany Elen to Twoja chyba przoduje we wczesnym wstawaniu
a o której kładziesz Julke spać wieczorem i czy w łikend tez tak wcześnie wstaje?? :szok::szok::baffled:

Do góry