reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja mam jakieś omany
najpierw małż dzwoni że ma dużo pracy będzie później
jak zwykle:wściekła/y:
potem wraca mi o 23.30 i ledwo stoi na girach:szok:

"przecież mówiłem Ci że wychodzę z kumplami"

nie wmówi mi takiej bajki ale mnie wkur...

edytko to nie jest dobry dzień, ale już się kończy:-p

idę spać jutro się pakuję pojadę do Grecji hihi

jezuuuuuuu! jak czytam te wasze wieczorne pogaduchy to sie zastanawiam ile i co wy pijecie :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Elen jak go dobrze oskoczyłaś;-) :happy: :cool2:
to pewnie tak:-p :-p :-p ::-) :elvis:
bez takich mi tutaj droga pani :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

mam odruchy wymiotne

a tak pozatym to 1 kwietnia lece z Mileną do Karola na 17 dni :happy:
wylatujemy z Berlina wiec mam stres czy sie tam nie zgubie
juz leciałam z tego lotniska ale byłam z kolezanka ktora czesto podrozuje i ona nas prowadziła
teraz sama musze sie polapac
do Oslo lecimy 2 godziny wiec mam nadzieje ze Milena nie da mi popalic
bo wiem jak zachowuje sie w pociagu...masakrycznie :happy:
Lileczko! popierwsze: herbatka imbirowa :tak: mi pomagała, a był okres, że prawie wszystko sprawiało, ze miałam ochotę zacząć rzyg... wymiotować :happy: Po drugie: posadzisz Milenkę obok okna i będzie miała frajdę :-) :-) :-)

ja mam jakieś omany
najpierw małż dzwoni że ma dużo pracy będzie później
jak zwykle:wściekła/y:
potem wraca mi o 23.30 i ledwo stoi na girach:szok:

"przecież mówiłem Ci że wychodzę z kumplami"

nie wmówi mi takiej bajki ale mnie wkur...

edytko to nie jest dobry dzień, ale już się kończy:-p

idę spać jutro się pakuję pojadę do Grecji hihi

znam te wciskanie bajek i obrażanie się, ze przecież mu wolno! no i poranne zwlekanie sie z wyrka.... :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
proszę o kartkę z Grecji :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

a ja się dowiedziałam wczoraj, ze pralki nie dostanę. może Franię, bo jest tańsza i w łazience sie zmieści :dry: :dry: :dry:
i w cholere mam już dzisiaj wszystko gdzieś :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

KAWYYYYYYYYYYYYYY!!!!! bo wyglądam tak::oo2:

Hejo z paskudnych Tarnowskich Gór
Moja córcia uważa ,że szkoda dnia na wylegiwanie sie w łóżku wiec śniadanie jadłyśmy juz od 6.30 :eek:
Teraz jem drugie bo sie głodna zrobiłam :baffled:
idu poczytac troche ...

Julka wstała 4.15 :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Śniadanie (pierwsze) 4.40, (drugie) 7.05 :-)
Kupa (pierwsza dziś, w samochodzie w drodze do opiekunki) 7.33 :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

pewnie pójdzie na pierwszą drzemkę za jakies pół godziny :dry: a wieczorem będzie mama miała jazdę :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Elfik Weronika słodziak z tą minka w podpisie:elvis: :elvis: :elvis:
Dzieki kochana :elvis:

lesia od leszka..................
czy od lessie :eek::eek::confused::confused:

jezuuuu nie wiem ...............

EDZIA:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: jesteś spoko(=inteligentna, piekna, dowcipna, obrzydliwie chuuuda, elegancka, błyskotliwa, elokwentna,itp.) babka :tak: :tak: :tak: :tak:

powymieniamy się naklejkami?????????????????????:tak: :tak: :tak:
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssss :-p

czyli jak zwykle byłam nieomylna!!!:sorry2::happy2::happy2:
poyższe cytaty skwituje jednym zdaniem- ja nie znam TYCH pań
hmmm tego ;-):eek::crazy::huh::huh::huh:

reklama
Julka wstała 4.15 :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Śniadanie (pierwsze) 4.40, (drugie) 7.05 :-)
Kupa (pierwsza dziś, w samochodzie w drodze do opiekunki) 7.33 :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

pewnie pójdzie na pierwszą drzemkę za jakies pół godziny :dry: a wieczorem będzie mama miała jazdę :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
O rany Elen to Twoja chyba przoduje we wczesnym wstawaniu
a o której kładziesz Julke spać wieczorem i czy w łikend tez tak wcześnie wstaje?? :szok::szok::baffled:

Do góry