reklama
Ja o sprawie po prostu zapomniałam, i dziwie się, że to ciągle wraca. A z postow zamieszczonych na ukrytych wynikalo, że temat już domknęłyśmy. Trzeba było po prostu zasygnalizować że chcecie cos wyjaśnić. Wg mnie to niepoważne, że teraz temat będzie wkraczał przy każdej mozliwej okazji.
Ja sie podpisuję pod tym co pisze Gazelka
Jesli ktoś chce coś jezscze wyjasnić to zapraszam wszytskie zainteresowane osoby na zwierzaki.
Elfiko ,Hatni czy wy chcecie ze mną coś jezscze wyjaśnić ? Przeciez obie do mnei piszecie , dzwonicie:-) wiec chyba wszytsko ok
czy nie
hanti
Lipcowe Mamy '05
no to na zwierzakiJa sie podpisuję pod tym co pisze Gazelka
Jesli ktoś chce coś jezscze wyjasnić to zapraszam wszytskie zainteresowane osoby na zwierzaki.
Elfiko ,Hatni czy wy chcecie ze mną coś jezscze wyjaśnić ? Przeciez obie do mnei piszecie , dzwonicie:-) wiec chyba wszytsko ok
czy nie
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Ja osobiście nie mam potrzeby iść na zwierzaki, dla mnie sprawa jest zamknieta...
swoją drogą, to się czuję jakbym była facetem i usłyszała na wiejskiej dyskotece "choćmy pod remizę" Ale w sumie racja - po to sa zwierzaki, żeby załatwiac takie sprawy
swoją drogą, to się czuję jakbym była facetem i usłyszała na wiejskiej dyskotece "choćmy pod remizę" Ale w sumie racja - po to sa zwierzaki, żeby załatwiac takie sprawy
hanti
Lipcowe Mamy '05
skąd ta mina ..............nie przerażaj się tak byawa między babkami...........ups!!!
i w ogole nie dotyczy Ciebie kochana
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
ups!!!
bidulka
Nic się nie łam - prędzej czy później trzeba by chyba pewne sprawy wyjaśnić