reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
gadam sobie z Kredzią umawiamy nasze małe prywatne spotkanko,
MACIE POZDROWIENIA OD KREDZI

jezu ta fotka poniżej jest makabrycznie nieaktualna, normalnie moje dziecko już nie ma tych pucków :-( :-( :-(

Ja o sprawie po prostu zapomniałam, i dziwie się, że to ciągle wraca. A z postow zamieszczonych na ukrytych wynikalo, że temat już domknęłyśmy. Trzeba było po prostu zasygnalizować że chcecie cos wyjaśnić. Wg mnie to niepoważne, że teraz temat będzie wkraczał przy każdej mozliwej okazji.

Ja sie podpisuję pod tym co pisze Gazelka:tak:
Jesli ktoś chce coś jezscze wyjasnić to zapraszam wszytskie zainteresowane osoby na zwierzaki.
Elfiko ,Hatni czy wy chcecie ze mną coś jezscze wyjaśnić ? Przeciez obie do mnei piszecie , dzwonicie:-) wiec chyba wszytsko ok:cool2: :-p

czy nie:cool2:

Ja sie podpisuję pod tym co pisze Gazelka:tak:
Jesli ktoś chce coś jezscze wyjasnić to zapraszam wszytskie zainteresowane osoby na zwierzaki.
Elfiko ,Hatni czy wy chcecie ze mną coś jezscze wyjaśnić ? Przeciez obie do mnei piszecie , dzwonicie:-) wiec chyba wszytsko ok:cool2: :-p

czy nie:cool2:
no to na zwierzaki:tak:

Ja osobiście nie mam potrzeby iść na zwierzaki, dla mnie sprawa jest zamknieta...

swoją drogą, to się czuję jakbym była facetem i usłyszała na wiejskiej dyskotece "choćmy pod remizę" :-p Ale w sumie racja - po to sa zwierzaki, żeby załatwiac takie sprawy :tak:

reklama

bidulka
1_glaszcze.gif

Nic się nie łam - prędzej czy później trzeba by chyba pewne sprawy wyjaśnić :tak:

Do góry