skąd ta mina ..............nie przerażaj się tak byawa między babkami...........
i w ogole nie dotyczy Ciebie kochana
no bo nieświadomie wywołałam wilka z lasu, a niech to!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skąd ta mina ..............nie przerażaj się tak byawa między babkami...........
i w ogole nie dotyczy Ciebie kochana
no bo nieświadomie wywołałam wilka z lasu, a niech to!
Edytko i jak Jucia,
jak Wasze odkażanie ???
Uważam tak samo,wreszcie trzeba tę atmosferę oczyścić,
bo się bb rozpada
to nie Ty
Julka śpi, dzięki Bogu !!
Wyprałam dziś 6 pralek poszpitalnych, w tym kurtki i torby.
Zniszczyłam 2 jaśki, wzięły się cholery i zbryliły, pokulkowały czy jakoś tak :-( :-(
Julka zjadła kilka miśkoptów i wypiła trochę cienkiego mleka, oby nie było z tego znowu sraki....
Pić nie chce nic oprócz mleka, nie chce marchewki ani niczego na wodzie z marchwi, :sick: zjadła pół pulpecika "zagęszczonego" kleikiem ryżowym...
Boszzzzzzzzzzzzz, mam nadzieję, że jesteśmy bliżej końca niż początku.......
ALKA - mam nadzieję, że i bez lodu wstałaś dziś rozkwitnięta :-) W końcu dojrzała babka to taki kwiat w pełni rozwinięty, tyle..... że musi zakupić już krem do cery dojrzałej ;-)Jako, że jestem już dojrzałą kobietą musze iść spać bo rano nawet okład
z lodu nie pomoże
Do szybkiego zobaczenia