reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

zgadzam sie z hanti, Lilka to naprawde wyjatkowy dzien, napewno masz w swojej szafie cos na sopecjalne okazje.......
i tak jak mowi kasia mozesz pozniej załować, ze nie masz fotek...
ja nie robiłam sobie zdjec w ciazy i baaardzo załuje, ale usłyszałam, ze to przynosi pecha, jakis dziwny zabobon...
teraz załuje bardzo!!!!

napewno cos wymyslisz!!!!!!

reklama
Lilka nie przejmujcie się takim podejściem szefa K,
tacy ludzie mnie śmieszą.............zamiast chłopakowi
dobrze życzyć ............. zastrasza:baffled: :baffled: :baffled:

jesteście młodzi i nic Was tu NIE TRZYMA!!!!!!

Lila zastanów się,co do ubioru ślubnego,
ja rozumiem,że tu chodzi o papierek,ale to zawsze taka
podniosła uroczystość............kiedyś możesz tego żałować,
a jak wyjedziecie i weźmiecie ślub kościelny za np.10 lat(tak w tym roku bierze moja siostra...........bo tak im warunki życiowe pozwoliły)
i co powiesz Milence,jak się zapyta o zdjęcie i takie tam szczegóły,
PRZEMYŚL TO JESZCZE RAZ .................ubierz sie w coś co masz
ładnego,zrób sie na BOSKĄ LASKĘ,kup chociaż jeden kwiatek
i zrób ze dwie fotki...............ot tak na wspominki

no i ten dzień miej wolny.............TO W KOŃCU TWÓJ ŚLUB
zmieniasz nazwisko............i choćby dla tego BĄDŹ PIĘKNA,
dla siebie,ale i dla KAROLA

Jeśli i ja mogę się wtrącić to podpisuję się pod wypowiedzią hanti. To są jedne z najważniejszych chwil w Twoim życiu i przyjemnie się wspomina takie chwile. Nie musisz zaraz kupować kreacji, na pewno znajdzie się coś w Twojej szafie, ale niech to będzie dzień szczególny.

Witam walentynkowo:-D ,

Lilka-GRATULACJE! To Twój ślub, więc wyglądaj bosko i baw się rewelacyjnie, rób foty, będzie fajna pamiątka:tak::tak::tak::tak:

Hej hej....:-)

Liluś Tobie kochana na początek chce złożyć
GRATULACJE przedślubne!!!

3oiwg2.gif

Oraz z okazji imienin życzę Ci:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby zawsze trwała)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wiecznie)...
didds5my2.gif

Hej hej....:-)

Liluś Tobie kochana na początek chce złożyć
GRATULACJE przedślubne!!!

3oiwg2.gif

Oraz z okazji imienin życzę Ci:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby zawsze trwała)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wiecznie)...
didds5my2.gif
NIunka tak to slicznie ujełas ze pozwól ze się przyłącze do życzen ...Lila wszystkiego naj , naj, naj , naj ...ale fajnie ze Ci się w koncu układa :)

Kochane :-*

odzywam się że żyjemy........................stan mój małociekawy wręcz beznadziejny może nawet :/ ............................brunetko dziękuję:-* choć chwilwo mi lepiej :)
z niecierpliwością czekam na spotkanie z naszą kasieńką .........................mam nadzieje że nie zwariuję :/ :(

uśmiecham się każdego dnia tylko dla tymika i ze względu na niego dusząc łzy :(

buziaczki kcoahne ! strasznie mi was brakuje !!

a co do dnia wolnego to chyba na slub pracodawca ma obowiązek udzielic urlopu ---chyba ze cos mi się pomyliło ???

reklama
Kochane :-*

odzywam się że żyjemy........................stan mój małociekawy wręcz beznadziejny może nawet :/ ............................brunetko dziękuję:-* choć chwilwo mi lepiej :)
z niecierpliwością czekam na spotkanie z naszą kasieńką .........................mam nadzieje że nie zwariuję :/ :(

uśmiecham się każdego dnia tylko dla tymika i ze względu na niego dusząc łzy :(

buziaczki kcoahne ! strasznie mi was brakuje !!
Kredziu i Ciebie bardz tu brakuje :sick: ...trzymam mocno kciuki aby wreszcie zaczeło byc u Was z górki :elvis:

Do góry