reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny nie wiem czy któraś z Was ma kontakt z e-mamą, ale w opisie na gg ma "szpital:(":-(
Nie wiem czy to ma znaczyć że są z Julcią w szpitalu:confused: :-(

reklama
Lilka co do kreacji ślubnej, to tak jak napisała Iwon rzeczywiście fajnie że tak luzacko do tego podchodzicie:-) i napewno Wasze uczucie jest tu najważniejsze:tak:
Ale zdjęcia to bym zrobiła, choć dwa;-) tak tylko dla Was

melll super miec taki wypad............praktycznie za darmochę
i jeszcze w fajnym miejscu:elvis: :elvis: :elvis:

Kochane tak na osłodę
Z OKAZJI TŁUSTEGO CZWARTKU

800pxponczkizm4.jpg

706pxpaczkiem2.jpg

SMACZNEGO!!!​

reklama
Mellcia, ale super ten pensjonacik :-) To obadaj teren w lecie i jakby co, to daj znać jak było. Warto mieć takie sprawdzone miejsca :-)

Kredzia, fajnie, że dałaś znać, bo martwiłysmy się o ciebie.

Hanti narobiłaś mi niezłego smaka tymi pączkami. Ja mam wolne dopołudnie więc się zaraz zabieram za moją wersję pączusiów, tzn. bułeczki drożdżowe z nadzieniem z róży - nie to co pączki, ale zawsze coś :-)

Do góry