reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hello :)

Skoro z Julką sprawy wracaja na właściwy tor, to już mozna odetchnąć :)

Elfik - jak tam siedzenie z G w domku? Zdrowiejecie?

Ja na walentynki załżyłam czerwoną koszulę. I chyba tyle, bo łoś po pracy idzie na ping-ponga :-) Trochę się rozrusza, to będzie bardziej męski ;-) :-p

reklama
ka10443.jpg

Liluś wszystkiego najlepszego z okazji imienin, niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia

O rany, ale ulga, że Juleczka już lepsza :-) Teraz Edzia w ciągu dwóch dni skończą ci się wszystkie zapasy w domu, tak będzie nadrabiać niejedzenie, hihi. Przynajmniej u nas tak jest z Maćkiem :-)

Liluś dołączam się do imieninowych życzeń - żeby się wam wszystko ułozyło po mysli i żebyście się kochali do końca świata.

No i Walentynkowe całuski dla wszystkich lipcóweczek !! Miłych wieczorków w przemiłymi łosińskimi!!!!!!!! :-)

Wracam do pracy, papa.

Wiki,Klaudio baaaardzo dziekuje za zyczenia :-) :-) :elvis: :elvis: :elvis: i za pamiec!!!:-) :elvis:

jejku laski tyle sie u mnie dzieje ze wogole nie wiem od czego zacząć!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

na poczatek
K sie dzis z pracy zwolnił :szok: az mnie w zolądku sciska
to ostatni weekend jaki spedzimy razem!! a potem rozłaka na pare miesiecy
chyba padne :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: poprawka...padniemy z tesknoty za soba buuuu
no ale wiem ze to idzie na lepsze

Hanti,Wiki dziekuje za gratki :-) :elvis:

a ja powoli musze sie pakowac bo sie przeprowadzamy
boszzz jak sie boje
i tak mi szkoda tego mieszkanka
wracamy na karola 'kawalerskie' mieszkanie do niego
chata wolna,1 pokoj bedzie dla nas do spania i bede miala jeszcze 2 do dyspozycji bo mieszkanie jest puste

to tak dlatego,ze to ma byc nasz kąt jak bedziemy przyjezdzac na te pare dni, bo nie ma sensu tu wynajmowac i placic jak nas nie bedzie
a tamto M i tak stoi puste

wyjdzie tez tanio w utrzymaniu,taniej niz teraz

no i co najwazniejsze

za pare dni nie bede juz Panną K. a Panią L. :-D hiiiihii
dzisiaj byłam w Urzedzie Stanu Cywilnego i we wtorek za tydzien wychodze za mąż
tylko My,swiadkowie i Mili.....czysta formalnosc

teraz zostały nam jeszcze obrączki do załatwienia
hahaaaa normalnie wam mowie czad na maxaaaaaaaaa:-D :szok: :-D :-D :-D :szok:

no i co najwazniejsze

za pare dni nie bede juz Panną K. a Panią L. :-D hiiiihii
dzisiaj byłam w Urzedzie Stanu Cywilnego i we wtorek za tydzien wychodze za mąż
tylko My,swiadkowie i Mili.....czysta formalnosc

teraz zostały nam jeszcze obrączki do załatwienia
hahaaaa normalnie wam mowie czad na maxaaaaaaaaa:-D :szok: :-D :-D :-D :szok:

GRATULACJE LILKA:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
nie wiem,jak u Was,ale u nas w mieście był problem z szybkim załatwieniem obrączek(tylko my potrzebowaliśmy w dwa dni.............kiedy to było:-p )
i złotnik poszedł nam na ręke i załatwił takie,jak mi się podobały
i to bez żadnych dodatkowych kosztów

a jeśli mogę Ci coś doradzić,to kupcie sobie obraczki,
takie by było w razie czego co wypolerować,tzn.z odpowiednią wagą,
kiedyś takie byle jakie kupiłam i badzo żałowałam(drugi raz kupiłam takie ok)

NO I W CZYM IDZIESZ DO ŚLUBU??????

ja byłam w cywilnym w białej sukni do ziemi
i czułam się prawdziwa panną młodą
i wszystkim się podobało..............chociaz było w bardzo kameralnym gronie:happy:

reklama
WOW Lila!!!!!
No to ja też gratuluję!!!! Napisz koniecznie jaka będzie kreacja - no i na foty czekamy :-) A potem na relacje z... nocy poślubnej, hihi. :-)

Do góry