reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hello :)

Skoro z Julką sprawy wracaja na właściwy tor, to już mozna odetchnąć :)

Elfik - jak tam siedzenie z G w domku? Zdrowiejecie?

Ja na walentynki załżyłam czerwoną koszulę. I chyba tyle, bo łoś po pracy idzie na ping-ponga :-) Trochę się rozrusza, to będzie bardziej męski ;-) :-p

reklama
ka10443.jpg

Liluś wszystkiego najlepszego z okazji imienin, niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia

O rany, ale ulga, że Juleczka już lepsza :-) Teraz Edzia w ciągu dwóch dni skończą ci się wszystkie zapasy w domu, tak będzie nadrabiać niejedzenie, hihi. Przynajmniej u nas tak jest z Maćkiem :-)

Liluś dołączam się do imieninowych życzeń - żeby się wam wszystko ułozyło po mysli i żebyście się kochali do końca świata.

No i Walentynkowe całuski dla wszystkich lipcóweczek !! Miłych wieczorków w przemiłymi łosińskimi!!!!!!!! :-)

Wracam do pracy, papa.

Wiki,Klaudio baaaardzo dziekuje za zyczenia :-) :-) :elvis: :elvis: :elvis: i za pamiec!!!:-) :elvis:

jejku laski tyle sie u mnie dzieje ze wogole nie wiem od czego zacząć!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

na poczatek
K sie dzis z pracy zwolnił :szok: az mnie w zolądku sciska
to ostatni weekend jaki spedzimy razem!! a potem rozłaka na pare miesiecy
chyba padne :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: poprawka...padniemy z tesknoty za soba buuuu
no ale wiem ze to idzie na lepsze

Hanti,Wiki dziekuje za gratki :-) :elvis:

a ja powoli musze sie pakowac bo sie przeprowadzamy
boszzz jak sie boje
i tak mi szkoda tego mieszkanka
wracamy na karola 'kawalerskie' mieszkanie do niego
chata wolna,1 pokoj bedzie dla nas do spania i bede miala jeszcze 2 do dyspozycji bo mieszkanie jest puste

to tak dlatego,ze to ma byc nasz kąt jak bedziemy przyjezdzac na te pare dni, bo nie ma sensu tu wynajmowac i placic jak nas nie bedzie
a tamto M i tak stoi puste

wyjdzie tez tanio w utrzymaniu,taniej niz teraz

no i co najwazniejsze

za pare dni nie bede juz Panną K. a Panią L. :-D hiiiihii
dzisiaj byłam w Urzedzie Stanu Cywilnego i we wtorek za tydzien wychodze za mąż
tylko My,swiadkowie i Mili.....czysta formalnosc

teraz zostały nam jeszcze obrączki do załatwienia
hahaaaa normalnie wam mowie czad na maxaaaaaaaaa:-D :szok: :-D :-D :-D :szok:

no i co najwazniejsze

za pare dni nie bede juz Panną K. a Panią L. :-D hiiiihii
dzisiaj byłam w Urzedzie Stanu Cywilnego i we wtorek za tydzien wychodze za mąż
tylko My,swiadkowie i Mili.....czysta formalnosc

teraz zostały nam jeszcze obrączki do załatwienia
hahaaaa normalnie wam mowie czad na maxaaaaaaaaa:-D :szok: :-D :-D :-D :szok:

GRATULACJE LILKA:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
nie wiem,jak u Was,ale u nas w mieście był problem z szybkim załatwieniem obrączek(tylko my potrzebowaliśmy w dwa dni.............kiedy to było:-p )
i złotnik poszedł nam na ręke i załatwił takie,jak mi się podobały
i to bez żadnych dodatkowych kosztów

a jeśli mogę Ci coś doradzić,to kupcie sobie obraczki,
takie by było w razie czego co wypolerować,tzn.z odpowiednią wagą,
kiedyś takie byle jakie kupiłam i badzo żałowałam(drugi raz kupiłam takie ok)

NO I W CZYM IDZIESZ DO ŚLUBU??????

ja byłam w cywilnym w białej sukni do ziemi
i czułam się prawdziwa panną młodą
i wszystkim się podobało..............chociaz było w bardzo kameralnym gronie:happy:

reklama
WOW Lila!!!!!
No to ja też gratuluję!!!! Napisz koniecznie jaka będzie kreacja - no i na foty czekamy :-) A potem na relacje z... nocy poślubnej, hihi. :-)

Do góry