reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ahaaaaaaaaaa właśnie przeczytałam na joasinym blogu...........i coś tam tycze się dobrze do mnie ładnie kochana to okeśliłaś z ym skrzyżowaniem dróg..............................u mnie jest tak samo :(

reklama
Lilka gratulacje ślubu !!!!!!!!!!!!

i wszystkiego najlepszego z okazji imienin

11pf6.gif

czesc Kasiu

zapomniałam napisać co do robótek że ja kiedyś wyszywałam haftem krzyżykowym obrazki :-p nawet mam kilka oprawionych ;-)

e mamo jak tam Julcia dziś ?
mam nadzieje że już wszystko za Wami :happy:

ja byłam z moją Julią w poniedziałek u lekarza
jest zdrowa ale mamy zrobić badania w związku z brakiem apetytu

tylko od poniedziałku właśnie Julia jeść zaczęła :tak:
nie w jakiś wielkich ilościach ale podstawowe posiłki zje ( poza mlekiem bo jak widzi to ma odruch wymiotny :baffled: )

i przez miesiąc przybrała 300g to chyba nieźle jak na niejadka :confused:

Lilka, gratulacjony!! :elvis:
Ustawowe dwa dni wolne z tytułu ślubu przysługują Ci, jeśli jesteś zatrudniona na umowę o pracę. Jeśli na zlecenie lub na czarno, niestety nie i tutaj pozostaje jedynie kwestia dogadania się z pracodawcą..

Co do kreacji, to jest Twój ślub, dlatego...jak chcesz iść w dżinsach, idź w dżinsch...Swoją drogą, niezły czad, grunt to luz i dobra zabawa. Fajnie, ze tak do tego podchodzicie ;-)

reklama
Do góry