reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ahaaaaaaaaaa właśnie przeczytałam na joasinym blogu...........i coś tam tycze się dobrze do mnie ładnie kochana to okeśliłaś z ym skrzyżowaniem dróg..............................u mnie jest tak samo :(

reklama
Lilka gratulacje ślubu !!!!!!!!!!!!

i wszystkiego najlepszego z okazji imienin

11pf6.gif

czesc Kasiu

zapomniałam napisać co do robótek że ja kiedyś wyszywałam haftem krzyżykowym obrazki :-p nawet mam kilka oprawionych ;-)

e mamo jak tam Julcia dziś ?
mam nadzieje że już wszystko za Wami :happy:

ja byłam z moją Julią w poniedziałek u lekarza
jest zdrowa ale mamy zrobić badania w związku z brakiem apetytu

tylko od poniedziałku właśnie Julia jeść zaczęła :tak:
nie w jakiś wielkich ilościach ale podstawowe posiłki zje ( poza mlekiem bo jak widzi to ma odruch wymiotny :baffled: )

i przez miesiąc przybrała 300g to chyba nieźle jak na niejadka :confused:

Lilka, gratulacjony!! :elvis:
Ustawowe dwa dni wolne z tytułu ślubu przysługują Ci, jeśli jesteś zatrudniona na umowę o pracę. Jeśli na zlecenie lub na czarno, niestety nie i tutaj pozostaje jedynie kwestia dogadania się z pracodawcą..

Co do kreacji, to jest Twój ślub, dlatego...jak chcesz iść w dżinsach, idź w dżinsch...Swoją drogą, niezły czad, grunt to luz i dobra zabawa. Fajnie, ze tak do tego podchodzicie ;-)

reklama
Do góry