reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was zapisała się do klubu Kubusia Puchatka? :-) http://www.kkkp.pl/ Ciekawa jestem jakiej jakości są te książki, bo strasznie mnie korci, żeby Maćkowi kupić :-)
Ja nie należę do tego klubu:no:
Z tymi klubami to jest chyba tak, że trzeba kupować książeczki raz w miesiącu, a ja nie lubię jak coś muszę kupic:dry:

Normalnie aż mnie ciekawość zrzera... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: że tak nieśmiało w końcu spytam....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: co muszę zrobić, żeby móc dołączyć do Waszej galerii? Bo nigdzie nie mogę znaleźć Waszych najnowszych zdjęć. ;-) ;-) Chętnie zobaczyłabym Wasze pociechy i Was same... Tak mi jakoś dziwnie z tą niewiedzą...:baffled: :baffled:

Coś Lilki ostatnio nie było, ciekawe co tam po wizycie u gina?

:elvis: :elvis: dzieki za pamiec Wiki
niestety nie byłam u gina bo w pracy musiałam zostac dłuzej
ale wlasnie jutro ide...po pracy :baffled:
troche zonk...chyba wezme chusteczki nawilzajace aby szybko sie tam przeczyscic :cool2: :cool2: :-D :-D po 13 godzinach pracy

troche sie boje co mnie czeka...plamienia na szczescie przeszły....na jakis czas zapewne

nie mam weny ostatnio do pisania....mam w glowie taki metlik ze szok.....nie wiem co robic,jestem w kropce.....i tak jakos nie mam nic do pisania bo nie mam o czym...musze sie uporac najpierw ze soba i swoimi uczuciami/odczuciami a to troche mi zajmie,bo mysle i mysle od tygodnia i ........i nie wiem ...

czytam was w wolnej chwili i zycze wszystkim choruszkom duzo zdrowka
:elvis: :elvis: nawet łosinskim (Elfik ;-) )

no nic mykam do łazienki i nynki
papaaa

ale tu chorowitków ...buuuuuuuuu

Edytko ale Ci Julcie trzyma - tzymam kciuki aby było jak najszybciej polepszenie

Elfiku i Wam zdrówka życze - wszytskim, włącznie z łosiem bo jak łos chory to żona łosia ma ... (nie bede przeklinac)

jak tak czytam o wyczynach naszych lipcowych maluchów to stwierdzam ze ostatnio nieźle dają czadu: rozwalone łózeczko, skoki a`la Małysz, teraz ułamany ząbek Alusia --- niexle :tak: :tak: :-p

reklama
no
wpadam Wam dobranoc powiedziec

........
nic wiecej nie napisze bo nie jestem w stanie :-p
taki wpływ na mnie maja browarki i smuteczki :baffled:
papa

Do góry