reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a my wrócilismy ze spaceru
Moje dziecko wesołe i nic nie wskazuje na chorobe wiec mam nadzieje,że na tej wczorajszej gorączce sie skończy.
za to G. ma antybiotyk i L4 do piatku :sick:
Elfiko może to taki jednorazowy incydent, Oliwier miał tak kilka razy wieczorem gorączka, a rano dziecko zdrowe:confused:

Zdrówko dla męża, nie ma to jak chory facet:baffled: :eek:

lecę kochane cosik zrobić w domku
tzn.obiadek i takie tam inne przyziemne duperele

a pisałam Was(nie chyba nie),że kupiłam sobie kordonek
i szydełka............mam nadzieję zostać mistrzynia
i zrobić sobie małe co nieco..............marzą mi się firanki:baffled: :-p :confused: :dry: :eek: :tak:czas pokaże,czy się nie zniechęce.........hihihihihi

a może jest jakaś lipcóweczka,co robi takie cudeńka,
albo jakies inne robótki????.............przyznajcie się ..........ihihihihihihihi

Jezu, podziwiam cię kobieto!!!!!!!! Ja to jestem super mega antytalent do robótek ręcznych. Życzę powodzenia i czekam na zdjęcia jakiejś ślicznej firaneczki :-)

a my wrócilismy ze spaceru
Moje dziecko wesołe i nic nie wskazuje na chorobe wiec mam nadzieje,że na tej wczorajszej gorączce sie skończy.
za to G. ma antybiotyk i L4 do piatku :sick:

Elfik ZDRÓWKA dla G:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

a Weroniczce buziaka za dzielne zwalczenie jeenorazowej gorączki:elvis:

mołż właśnie stwierdził,że on bardzo chce wejść do kompa:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
niech wchodzi,zle niech się jeszcze zresetuje i będe mieć spokój:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

Dziewczyny, czy któraś z was zapisała się do klubu Kubusia Puchatka? :-) http://www.kkkp.pl/ Ciekawa jestem jakiej jakości są te książki, bo strasznie mnie korci, żeby Maćkowi kupić :-)

byłam kiedyś zapisana i kupowałam Damianowi,
książeczki były ok:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Jezu, podziwiam cię kobieto!!!!!!!! Ja to jestem super mega antytalent do robótek ręcznych. Życzę powodzenia i czekam na zdjęcia jakiejś ślicznej firaneczki :-)

Klaudia dzięki za miłe słowa,ale będziesz mnie podziwiać
jak cosik własnoręcznie zrobionego wkleję:-p :happy: :happy: :happy:

reklama
Do góry