reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześc z rana!

Wstaliśmy dziś dość wcześnie (6.30), zresztą podobnie jak wczoraj.Ale to dobrze, bo Mati jak szybko wstaje to później bezprolemowo zasypia w dzien.
Wczoraj ku mojemu zdziweniu zasnął na spacerku. Zdarzło się to jemu po raz pierwszy od wakacji.:szok:

Ide pobawić się z małym.

A my rozpoczęłyśmy 5 hardcorowy dzień :no::eek::sick:

Mamy skierowanie do szpitala ale wczoraj w przychodni i dziś jak dzwoniłam prywatnie obie lekarki odradzały oddział. Kazały dalej walczyć.
Boże, dlaczego to trwa tak długo i w takiej ostrej formie?
Ciągle się leje z młodej i co raz bardziej nie chce pić. Takie cyrki odstawia przy podawaniu wody, że szok. Jedyny płyn,który wchodzi w jakichś dużych ilościach bo około 150 ml to mleko. Z tym, że po mleku od razu robi kupę.

Dziewczyny cieszcie się, że macie zdrowe dzieci.
Uwierzcie mi, tylko to się liczy!
To chyba kara dla mnie za moje ostatnie zwierzakowe marudzenia.:sick:

A my rozpoczęłyśmy 5 hardcorowy dzień :no::eek::sick:

To chyba kara dla mnie za moje ostatnie zwierzakowe marudzenia.:sick:

edziu co Ty gadasz za głypoty!!!!!!!
to niczyja wina, ten wirus pustoszy cała Polske......
trzeba sie uzbroic w cirpliwosc......Klaudia posała ze u Nich trwało to jakis tydzien, wiec juz blizej niz dalej!!!!!

jakbys była blizej to wziełabym mała na jaka kroplowe...........qtwa....

Słyszałam, że to wirusisko przyszło do nas z Niemczech, a tam nawet pozamykali niektóre szkoły z tego powodu.:-(

edziu co Ty gadasz za głypoty!!!!!!!
to niczyja wina, ten wirus pustoszy cała Polske......
trzeba sie uzbroic w cirpliwosc......Klaudia posała ze u Nich trwało to jakis tydzien, wiec juz blizej niz dalej!!!!!

jakbys była blizej to wziełabym mała na jaka kroplowe...........qtwa....

Ja właśnie chciałam prywatnie do domu kogoś wezwać żeby podał jej kroplówkę, ale ta lekarka, do której dzwoniłam, powiedziała, że nie można tego zrobić bez ustalenia jakich elektrolitów brakuje. A takie badanie to w szpitalu.
No nic mam obserwować do 13 ile kup jeszcze będzie i do niej dzwonić.
Albo przyjedzie na wizytę, albo my pojedziemy do szpitala.

Edytko trzymaj się Słoneczko jak możesz!!!!!!!! U nas piąty dzień był ostatnim z taką ostrą biegunką, a potem to już Maciuś powoli wracał do normy. Może ci ciężko w to uwierzyć, ale TO NAPRAWDĘ SIĘ SKOŃCZY!!! A potem Juleczka będzie znowu jeść ile wlezie i rozrabiać :-) Rany, ale bym ci chciała jakoś pomóc :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Edytko trzymaj się Słoneczko jak możesz!!!!!!!! U nas piąty dzień był ostatnim z taką ostrą biegunką, a potem to już Maciuś powoli wracał do normy. Może ci ciężko w to uwierzyć, ale TO NAPRAWDĘ SIĘ SKOŃCZY!!! A potem Juleczka będzie znowu jeść ile wlezie i rozrabiać :-) Rany, ale bym ci chciała jakoś pomóc :elvis: :elvis: :elvis:

ech kochana, ja wiem, że to się skończy, tylko, że boję się, że ona mi się odwodni bez tej kroplówki...
dziś w przypływie desperacji dałam jej actimela owocowego, bo tylko takie tatuś kupił :baffled:
wypiła prawie całego... kurcze, Maciuś pomimo silnej biegunki ładnie Ci pił a u nas to jest kosmos z piciem:sick:
Torbę z ubraniami i pampersami mam już spakowaną, na wszelki wypadek:sick:

Do góry