reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Babki sorrka ze tazni z gruszki ni z pietruszki tu wpadam :zawstydzona/y:
ostatnio straszne zawirowania w naszym zyciu i jakos tak ostatnio pod gorke no i czasu brak :zawstydzona/y:

ciagle mam nadzieje ze nadrobie i bedzie ok ale nie daje rady
maludy jakjedno wyjdzie z czegos to drugie wejdzie i tak w kolko

i juz ostatnio sobie pomyslalam ze fajne byloby sie z Wami spotkac ale bedzie mi strasznie lyso bo jakos tak...:baffled: Was zaniedbuje

Maniu lyso???? co ty gadasz
to nam bedzie lyso spotkac sie oko w oko z taka super mama !!!
nieliczy sie ilosc a jakosc
jak sie juz pojawiasz to nie sposob nie zauwazyc twoich postow
wiec pisz ile mozesz a ó reszcze pogadamy na spotkaniu

kochana ucaluj Gabule :elvis: :elvis: :elvis: niech zdrowko szybko do niej wraca

reklama
Babki sorrka ze tazni z gruszki ni z pietruszki tu wpadam :zawstydzona/y:
ostatnio straszne zawirowania w naszym zyciu i jakos tak ostatnio pod gorke no i czasu brak :zawstydzona/y:

ciagle mam nadzieje ze nadrobie i bedzie ok ale nie daje rady
maludy jakjedno wyjdzie z czegos to drugie wejdzie i tak w kolko

i juz ostatnio sobie pomyslalam ze fajne byloby sie z Wami spotkac ale bedzie mi strasznie lyso bo jakos tak...:baffled: Was zaniedbuje

wybaczone - nadrobisz na spotkaniu:tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: Całusy dla Was kochana :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Moooma a moze sprobuj z nestle junior waniliowym?? moze smakiem bedzie podobne ??
kosztuje tyle co bebiko a chyba jako jedyne z mlek modyfikowanych ma smak waniliowy

obojętne - byle z kartonu 3,2% :-p :-p :-p :-p (moje dziecko sztucznego w żaden sposób nie przełknęło) ale mam dobry sposób - może zrób sztuczne i dodaj kakao i glukozy - malutko, tak na smaczek. Jak się sprawdzi to następnego dnia słabsze to kakałko, potem jeszcze słabsze i ani się nie Gabi nie obejrzy a już będzie na samym mleku elegancko :-p :-p :-p
trochę boję, się spróbowac kombinacji ze zwykłym mlekiem, bo młoda kiedy była kilkumiesięczniakiem miała podejrzenie o skaze białkowa. oczywiście teraz wszystko ładnie jej przeszło (wcina danonki) , ale nie wiem , czy jak jej wprowadze to mleko, czy znów się nie uczuli na nie...............,
ale dzięki za radę w przyszłości napewno spróbuję,(ale jestem tchórz)

reklama
Elfik :elvis: :elvis: :elvis:

ide pogadac z duzym i spac

kurcze wiecie co....
jak tak bylismy obok siebie to ....roznie bylo ;-)
ale teraz :-( strasznie mi Go brakuje i dopiero zauwazylam ile znaczy Jego obecnosc i bezpieczniej duzo bardziej bezpieczniej sie przy nim czulam :zawstydzona/y: :tak:

Do góry