reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kilka razy mascia z wit A ale nic nie pomagalo wiec przestalam
nie wiem co z tym zrobic :-(

elfik, pytam, bo Mich miał coś takiego na ramieniu - posmarowałam mu kilka razy kremem bambino (widziałyście że to bambino w plastikowych pudełeczkach to totalny szajs?? ja się właśnie naciełam:baffled: tylko w tych metalowych jest to co zawsze:tak: )i zeszło całkowicie. Ja osobiście baaardzo polecam krem bambino (ten w metalowych pudełeczkach :tak: ). jako alergik mam baaaardzo ograniczone pole manewru a tego kremu używałąm zawsze i to zawsze z powodzeniem :tak: :tak: :tak: I u micha też się sprawdza:tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Oby pomogło szybko bo to swędzi jak cholera, a wiadomo taki maluch nie bardzo potrafi o tym powiedzieć!
hmmm nie zauwazylk zeby sie drapala
ale ona jest ostatnio taka marudna ze wytrzymac sie nie da
moze to z tego??

elfik, pytam, bo Mich miał coś takiego na ramieniu - posmarowałam mu kilka razy kremem bambino (widziałyście że to bambino w plastikowych pudełeczkach to totalny szajs?? ja się właśnie naciełam:baffled: tylko w tych metalowych jest to co zawsze:tak: )i zeszło całkowicie. Ja osobiście baaardzo polecam krem bambino (ten w metalowych pudełeczkach :tak: ). jako alergik mam baaaardzo ograniczone pole manewru a tego kremu używałąm zawsze i to zawsze z powodzeniem :tak: :tak: :tak: I u micha też się sprawdza:tak: :tak: :tak: :tak:
tak, zapomnialam
smarowalam bambinem??( tak sie pisze??) i nie bylo poprawy
u nas schodzi tego kremu pudelko na 2 tygodnie
los namietnie wciera w twarz :-p a ja lubie ten zapach wiec niech wciera :-p
uzywam tez do pupy Weroniki jak sie odparzy

super sprawa ale masz racje, ten w plastiku to szajs

hehehheheeheheeeeeheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ale koniecznie metalowe pudełeczko :szok: :tak: :tak: :-D :-D :-D :-D

reklama
Do góry