reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Edziu GAbula....juz sama nie wiem jak juzwydaje mi sie ze jest lepiej to zaraz sie pogarsza i takjuz dzis jest ok bo nie gora i dolem
a tylko dolem :sick: :eek:

elfiko urocza jak zawsze - pięknie wyglądasz :elvis:

:elvis: :elvis: :elvis:

dzieki kochana
to samo powiem o Tobie
wygladasz w nowej fryzurce bosko, pasuje Ci jak ulal taki kolor bo jeszcze bardziej uwidacznia Twoja sliczna buzie
wyszczuplalas tez, wygladasz fantastycznie!! :tak:

aa........ mam do was pytanko, na butelkowych mamach zapytałam, ale tam rzadziej bywacie, więc pozwoliłam sobie tutaj zapytac: jakie mleko jedzA - piją wasze dzieci? Co jakiś czas próbuję przemycic Gabi Bebiko, ale niestety pluje nim dalej niż widzi, sojowe z kartonu waniliowe uwielbia, ale to majątek na nie trzeba wydawc.............i tak szukam nowych pomysłó na mleko................

obojętne - byle z kartonu 3,2% :-p :-p :-p :-p (moje dziecko sztucznego w żaden sposób nie przełknęło) ale mam dobry sposób - może zrób sztuczne i dodaj kakao i glukozy - malutko, tak na smaczek. Jak się sprawdzi to następnego dnia słabsze to kakałko, potem jeszcze słabsze i ani się nie Gabi nie obejrzy a już będzie na samym mleku elegancko :-p :-p :-p

:-D :-D
zaraz padnę :-D :-D
łoś właśnie powiedział, że trzeba iśc z Darią do fryzjera, bo ma odrosty
ja: jakie odrosty????
łoś: nie wiem, ale Ty zawsze mówisz, że musisz iśc do fryzjera bo masz odrosty

:-D :-D :cool2: :cool2: :-p :-p :szok: :szok: :szok: :szok: :eek: :baffled: ;-) ;-)

dobre, naprawdę dobre, udany ten Twój mąż... nie mogę.... :-D :-D :-D :rofl2: :rofl2: :-D :-D :-D

ja piore w zwyklym proszku juz dawno dawno
ale teraz mam mega problem z Weronika
na raczkach , glownie na przedramionkach miala taka skorke szorstka jakby grysik i to raz bylo raz znikalo a od pewnego czasu na jednej raczce nad nadgarstkiem i nad lokciem pojawily sie dwa takie jakby liszaje suche strasznie i czerwone. maja srednice okolo 1 cm
nie bola chyba bo mala daje spoko je dotykac
do tego te ciagle czerwone policzki i szorstkie, niby ma ten zyrtec ale na kaszel i tak sobie mysle czy to nie skaza bialkowa? a zyrtec lagodzi objawy i dlatego nie jest to takie silne
dzisiaj tez byla jedna kupka ze sluzem, podobna do tych kiedy to zaczynala sie ta grypa jelitowa. Moze to nie byla grypa w pryzpadku Weroniki a jedynie nasilenie objawow alergii na bialko?
nie wiem co robic.... jak pojde do lekarza zwyklego pediatry to kaze na bank odstawic nabial i´co? bez mkeka i serkow u nas bedzie cyrk i zero innego jedzenia
a lekarka i tak nie bedzie miala pewnosci bo sie do konca nie zna
alergolog nas zapisal na koniec marca :wściekła/y: a prywatnie nie przyjmuje

a smarujesz czymś tą rączkę?

dziewczyny Julia nie je mleka wcale :szok:

dziś zjadła 2 danonki więc się ciesze :tak:

u nas na śniadanie rosół, na obiad krupnik, na kolacje pomidorowa :baffled: :-p

w międzyczasie pomarańcze albo mandaryna i kilka krakersów
oraz soki w każdej ilości

jak dobrze,że nie tylko moje dziecko nienormalnie je:-) :tak: :-D :no:

reklama
dzieki kochana
to samo powiem o Tobie
wygladasz w nowej fryzurce bosko, pasuje Ci jak ulal taki kolor bo jeszcze bardziej uwidacznia Twoja sliczna buzie
wyszczuplalas tez, wygladasz fantastycznie!! :tak:
dzięki kochana :elvis:

kolor w rzecziwistości jest jaśniejszy :tak:

a co to kg to pracuje nad tym :cool2: ale różnie mi wychodzi :baffled:

Do góry