Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Kochane dziewuszki
Jestem u rodzicow od niedzieli.
Lot mialam super, Alek zachowal sie wzorowo
W domu niespodzianka byla pelna para. Jest mi fajnie, a do tego od dzisiaj jezdzimy na sankach i lepimy balwany wiec mam prawdziwe wakacje.
Ogromnie dziekuje za wszystkie zyczenia Asi, Wiki, Kasi.k, Elficzkowi, Ani.sz, Edzi, Niuni, Alce, Niani, Tusi, Mani, Mell i Klaudusi za zyczenia smsesowe jestescie przekochane, ze o mnie pamietalyscie
Kornelkowi moc usciskow i duuuuuzo zdrowka. Iwonko trzymajcie sie tam jakos. Bidulek kochany, niech cierpi jak najmniej.
Juleczce Edziu tez duuuzo zdrowka. Oby goraczka okazala sie trzydniowka,a nie angina.
Ja truchleje, zeby Alkowi teraz tu w Polsce nic sie nei przyplatalo.
Lila wszystkiego dobrego w pracy. Brak slow jak sie czyta o tym wszystkim
Ide spac jutro popisze cos wiecej.
Jestem u rodzicow od niedzieli.
Lot mialam super, Alek zachowal sie wzorowo
W domu niespodzianka byla pelna para. Jest mi fajnie, a do tego od dzisiaj jezdzimy na sankach i lepimy balwany wiec mam prawdziwe wakacje.
Ogromnie dziekuje za wszystkie zyczenia Asi, Wiki, Kasi.k, Elficzkowi, Ani.sz, Edzi, Niuni, Alce, Niani, Tusi, Mani, Mell i Klaudusi za zyczenia smsesowe jestescie przekochane, ze o mnie pamietalyscie
Kornelkowi moc usciskow i duuuuuzo zdrowka. Iwonko trzymajcie sie tam jakos. Bidulek kochany, niech cierpi jak najmniej.
Juleczce Edziu tez duuuzo zdrowka. Oby goraczka okazala sie trzydniowka,a nie angina.
Ja truchleje, zeby Alkowi teraz tu w Polsce nic sie nei przyplatalo.
Lila wszystkiego dobrego w pracy. Brak slow jak sie czyta o tym wszystkim
Ide spac jutro popisze cos wiecej.