reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kochane dziewuszki

Jestem u rodzicow od niedzieli.
Lot mialam super, Alek zachowal sie wzorowo:tak:
W domu niespodzianka byla pelna para. Jest mi fajnie, a do tego od dzisiaj jezdzimy na sankach i lepimy balwany wiec mam prawdziwe wakacje.

Ogromnie dziekuje za wszystkie zyczenia Asi, Wiki, Kasi.k, Elficzkowi, Ani.sz, Edzi, Niuni, Alce, Niani, Tusi, Mani, Mell i Klaudusi za zyczenia smsesowe:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: jestescie przekochane, ze o mnie pamietalyscie :tak: :tak: :tak:

Kornelkowi moc usciskow i duuuuuzo zdrowka. Iwonko trzymajcie sie tam jakos. Bidulek kochany, niech cierpi jak najmniej.
Juleczce Edziu tez duuuzo zdrowka. Oby goraczka okazala sie trzydniowka,a nie angina.

Ja truchleje, zeby Alkowi teraz tu w Polsce nic sie nei przyplatalo.

Lila wszystkiego dobrego w pracy. Brak slow jak sie czyta o tym wszystkim:no:

Ide spac jutro popisze cos wiecej.

reklama
Druga :-)

u nas śnieg sięga kolan :szok: mój G. zeby wyjechac z garazu juz dobre pół godziny odśnieża podjazd :tak: , ciekawe czy nasz dzisiejszy spacer dojdzie do skutku bo mi sie przeciez dziecko w tych zaspach utopi :szok: :szok: :baffled:

Weronika właśnie kończy jeśc druga kromeczke z chleba takiego z formy :szok: odkąd przestałam jej chlebek kroic w kosteczki i poprostu daje jej krome przecięta tylko w połowie mała zmiata chleb jakby był największym przysmakiem :szok: :eek:

oki teraz ja ide coś na ruszt wrzucić- czyt. ide na śniadanie :-)

Edzia dzieki:elvis: bo to własnie mi chodzi po głowie, taka fryzura , grzywka i kolorek:tak: :tak: :tak: Wczoraj podbierałam łosia żeby wyczuć co jemu sie podoba i on nie jest za grzywką :no: Ja nawet sama nie wiem czy ja jestem :-p Wierze, że kazda z Was razem czy z osobna mnie doskonale rozumie hihihi

Obcięcie grzywki:baffled: = szok:szok: = przyżeczenie, ze to ostatni raz:eek: = zapuszczanie :sick: = grzywka zapusczona:tak: = trzeba obciąć :szok: :szok: :szok: :errr: :sorry: To jak jakieś błedno koło, samospełniająca się przepowiednia....:confused2: :cool:

Wierze, że kazda z Was razem czy z osobna mnie doskonale rozumie hihihi

Obcięcie grzywki:baffled: = szok:szok: = przyżeczenie, ze to ostatni raz:eek: = zapuszczanie :sick: = grzywka zapusczona:tak: = trzeba obciąć :szok: :szok: :szok: :errr: :sorry: To jak jakieś błedno koło, samospełniająca się przepowiednia....:confused2: :cool:

hehe mi to 100% kobietą pachnie :-p
Niania ja uwielbiam te Twoje rozważania- zawsze pytasz swojego Łosia o zdanie, On czuje sie mile tym połechtany Ty w tym czasie i tak stawiasz na swoim hih i robisz cos zupełnie odwrotnego niz propozycja Łosia :-p :tak: :-D

Cześc dziewczyny.
Dlaczego u was jest snieg a u mnie nie ma? :wściekła/y:

Lilka
ja bym z tamtad wywiala, ale nie przez ta cipe tylko ze wzgledu na szkole. Chocby na ten angielski co chodzisz. Znajdziesz sobie napewno cos w rozsądniejszych godzinach. A Madzi to wes troche przypiecz przed odejsciem, powiedz jej ze jest tępa i takie tam.

reklama
Do góry