Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Muszę sobie kawkę zrobic bo strasznie jestem nieorzytomna:sick:
Do póżniej
Do póżniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochane mam do Was prośbe
jak wiecie mam siostrzenice i zostane jej mama chrzestna wiec musze kupic prezenty. Na chrzest nie bedzie problemu bo dam kase i jakąs pamiatke ze złota pewnie wiec to mam ale moja siostra przyjedzie z malutka na koniec marca do PL i chciałabym jej do tego czasu kupic krzesełko do karmienia. Tak sie zastanawiałam nad jakims prezentem tak 300-400zł i cięzko było cos wybrac bo Maja juz wszystko do małej kupiła nawet kojec mają wiec praktycznie tylko krzesełka im brakuje. ja mam takie drewniane ale dla Laury chciałabym kupić coś droższego . Może mi coś polecicie? Jakie macie krzesełka , jakiej firmy i czy sie sprawdziły, czy jesteście zadowolone?
Bede wdzięczna za jakąs podpowiedz bo nie chciałabym kupic jakiegos bubla
a ja niestety mam taki charakter ,ze na przsekor tej cytuje- cipie zostałabym w tej pracy jeszcze jakiś czas i tak jej nosa utarła,ze pamiętałaby mnie długo oj długo.Cześc dziewczyny.
Dlaczego u was jest snieg a u mnie nie ma?
Lilka ja bym z tamtad wywiala, ale nie przez ta cipe tylko ze wzgledu na szkole. Chocby na ten angielski co chodzisz. Znajdziesz sobie napewno cos w rozsądniejszych godzinach. A Madzi to wes troche przypiecz przed odejsciem, powiedz jej ze jest tępa i takie tam.
Hej babeczki !
W nocy znowu młoda miała 40 stopni. Jak już skończyłam z mierzeniem, zbijaniem, okładami i znowu z mierzeniem to była 1 w nocy, później słuchałam jak oddycha, bo miała taki przyspieszony oddech i w pewnym momencie po prostu odpłynęłam, spałam do 7 jak zabita, nic nie słyszałam, mam nadzieję, że moje dziecko spało spokojnie. Rano znowu temperatura ale już dużo mniejsza. Całe szczęście, że dziś 3 dzień. Mam nadzieję, że idzie ku lepszemu.
Hołk ;-) :-)
Babki :-( :-( moja Gaba wczoraj wieczorem miala stan podgoraczkowy w nocy zwymiotowala i miala 38,4 dostala czopek w pupe i tem. spadla do 37,8 a teraz spi mi na rekach tzn drzemie sobie i nie wiem co mam zrobic? :-(
jak myslicie czy to moze byc ta 3-dniowka? czy cos innego?
aha dwa razy mial rzadsza kupe
co to moze byc ........:-( :-(