reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wlasnie R zadzwonił i powiedział, że stoi w gigantycznym korku i chyba nie zdąży wrócić dostatecznie szybko, żebym mogła wyskoczyć na piwko :baffled:
O rany, ja chyba naprawdę dopiero jako starowinka będę miała czas i mozliwości na rozrywki :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Wlasnie R zadzwonił i powiedział, że stoi w gigantycznym korku i chyba nie zdąży wrócić dostatecznie szybko, żebym mogła wyskoczyć na piwko :baffled:
O rany, ja chyba naprawdę dopiero jako starowinka będę miała czas i mozliwości na rozrywki :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

oj dorotko biedaku...........
złosliwosc rzeczy martwych tzn. samochodów.......

zycze Ci, zebys wyszła dzisiaj na piweczko!!!!!

No i siedzę w domu :-(

Nie ryzykuję, że teraz ja utknę w korku...

Ale za to jutro koleżanka przyjdzie do mnie po pracy i będziemy wygrzebywać w mojej szafie jakąś sukienkę dla Niej na imprezę :-) Jak za dawnych czasów, gdy z koleżankami robiło sie przebieranki, żeby odpowiednio wypaść na imprezce :tak:

zmykam jeść melona z R ;-)

hihi moje dziecko je na szczęście tylko siedząc w krzesełku... tak lubi najbardziej, z resztą nie tylko tam siedzi jak je! Bardzo często jak znajdzie gdzieś leżącą gazetę, czy ulotkę - cokolwiek, zaraz próbuje się wdrapać na krzesło i tam posadzone poddaje się lekturze...

Melduję się i zaraz zmykam :-)
Ciekawe, czy Gazelaczek sie w końcu wybrał na to piwko?

Maciek tez je posiłki w swoim stołeczku, chyba, że jakiś deserek - to wtedy gdzie popadnie.

Kornelkowi i obu Juleczkom dużo zdrówka życzymy!!!!!!!!!

reklama
no niestety Klaudiuś - siedzę na chacie.... ale nic nie szkodzi - i tak na dziś planowałam gimnastykę-matematykę, bo zbliżają się TE dni ;-) :-p :-D

Wiecie, odkąd odstawilam tabsy, to jakas taka wyluzowana się zrobiłam i w ogóle różne dziwne rzeczy chodzą mi po głowie, hm...........

Do góry