reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No i jeszcze tylko dodam, że zaraz idę na piwko z kolezanką :-) Tak więc żegnam się, ide się wyszykować !!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze tylko buziaki dla choruskow :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

i dla Niani, która się pojawiła ;-) :elvis: :cool2:

reklama
A ja w ramach zrobienia sobie dobrze :-p zapisałam się w poniedziałek do czajki :tak: :tak: :tak: Wracam potulnie po ostatniej zdradzie w lokalnym salonie fryzjerskim:tak:
Obciąć grzywkę ?:confused: :confused: :confused: :-p

No i jeszcze tylko dodam, że zaraz idę na piwko z kolezanką :-) Tak więc żegnam się, ide się wyszykować !!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze tylko buziaki dla choruskow :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

i dla Niani, która się pojawiła ;-) :elvis: :cool2:

Dzieki kochanie:elvis: Udanego browarka :-)
Ja tez mam urlop w poniedziałek wiec chyba tez pogrzeje najpierw popolowac na przeceny a potem do fryzjera;-)

skoro wasze dzieciaczki jedzą na siedząco to u nas tez koniec laby, dziecko "przywiązuję" do krzesełka i będzie jeśc tylko na siedząco

Hej,

Edytko, ja daję młodemu Ibum 2,5 ml, zgodnie z ulotką. Mówisz, że lekarz pozwolił dawać 5ml? :confused:
Młody też choruje, ma zajęte oskrzela, jest na antybiotyku. Tym razem przechodzi choróbsko naprawdę ciężko- od dwóch dni ma gorączkę od 37 do 40 stopni dzisiaj w nocy :-(. Do tego kaszelek i przyspieszony oddech. W poniedziałek dostał zastrzyk, a jutro idziemy na kontrolę. Lekarka jest prawie pewna, że mały jest alergikiem i przepisze nam jakieś inhalacje, które będą go leczyć długoterminowo. Na razie jest za mały na testy. I to tyle z ostatnich wydarzeń.
Biedny Kornelek:-(
Dużo zdrówka dla małego:elvis: :elvis: :elvis:
i siły dla Ciebie Iwonko

Kobitki czy Wasze dzieciaczki jedzą na siedząco???? :cool2: ;-)

Daria od jakiegoś czasu je chodząc tzn. jedzenie jest postawione na jej stoliczku do jedzenia a ona np. jogurt nabiera sama łyżeczką i z tą łyżeczką chodzi po całym mieszkaniu, ewntulanie stoi nad stolikiem i tak je wszystko :eek: :baffled: :confused: :-p

U mnie to różnie bywa, ale staram się żeby OLi jadł na siedząco:confused: :tak:

reklama
I jezscze ja na chwilę. Jestem jezscze w pracy (wyjatkowo o tej porze) bo mój łoś zaprosił mnie dziś na Torwar na Mistrzostwa Europy w jeździe figurowej na łyżwach :-) :-) :-) Zostawiam więc furę w pracy i czekam az po mnie przyjedzie..:-p
Zazdroszczę chętnie bym sobie pooglądała różne wygibasy na lodzie;-) :-)

Do góry