reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja wiem ja wiem!!
ozdywka jest bardzo dobra ale znacznie lepsza jest NailTek II Intesive Therapy
Testuje obie na sobie od jakiegoś czasu. Rewelacja!! Odbudowuje paznokcie po tipsach.
Niania
ta odżywka co podałaś jest tej samej firmy?
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dziewuszki jak odzyskujecie dane na BB? Mozna w końcu wejść do historii swoich postów czy nie?
Przepraszam za głupie pytanie, bo sama mogłabym sprawdzić ale nie mam dziś czasu
mi się udało przejrzeć tylko swoje posty w tym wątku ale jedynie z okresu sprzed roku i starsze...
zaraz napiszę jak to zrobiłam...
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Niania
ta odżywka co podałaś jest tej samej firmy?
polecam, sprawdziłam jest super
HEROME EXTRA STRONG mocne paznokcie w ciagu 14 dni (157699422) - Aukcje internetowe Allegro
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Przeszukiwanie swoich postów w danym wątku można zrobić następująco:
Trzeba klinąć po kolei:
Przeszukaj ten wątek/zaawansowane wyszukiwanie/nazwa użytkownika: „własny Nick”/znajdź posty od (rok temu) i starsze/ szukaj teraz
Trzeba klinąć po kolei:
Przeszukaj ten wątek/zaawansowane wyszukiwanie/nazwa użytkownika: „własny Nick”/znajdź posty od (rok temu) i starsze/ szukaj teraz
reklama
Anikaa
Fan(ka)
szacuneczek dla tej PaniPrzeszukiwanie swoich postów w danym wątku można zrobić następująco:
Trzeba klinąć po kolei:
też mam nadzieje ze nie, zawsze miałam wrażliwy żołądek a teraz biore dosc silne leki na kolane i czytałam ze mogą podrażniac żołądek - no i podrażniły.Aniu wspolczuje tych przejsc zoladkowych. Co slysze to masz jakies problemy z brzusiem. Ostatnio jesc nei moglas, teraz gdypa zoladkowa. A jakiejs tendencji do wrzodow nei masz czasem? Nie zycze oczywiscie.
MArtusia jeszcze 8 postów i 2 z przodu