reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wycofuje wczesniejszy post, udalo mi sie teraz:tak: . Nie wiem co wczesnej bylo nie tak:baffled:

Straszny wiatr u nas, przeokropny!!!!

reklama
Wycofuje wczesniejszy post, udalo mi sie teraz:tak: . Nie wiem co wczesnej bylo nie tak:baffled:

Straszny wiatr u nas, przeokropny!!!!

Nianiu z tego co wiem, to dziewczyny sie cofaja:sick:

Nianiu, jeszcze nie próbowałam pozbierać info z forum, ale podobno jest tak, że przeglądając profil nie widzisz postów od początku, pozostaje jedynie przeglądanie stron i wyłapywanie swoich wypowiedzi..Chyba nic nie pokręciłam? :confused:

Dziewuszki jak odzyskujecie dane na BB? Mozna w końcu wejść do historii swoich postów czy nie?
Przepraszam za głupie pytanie, bo sama mogłabym sprawdzić ale nie mam dziś czasu :-p

mi się udało przejrzeć tylko swoje posty w tym wątku ale jedynie z okresu sprzed roku i starsze...
zaraz napiszę jak to zrobiłam...

Przeszukiwanie swoich postów w danym wątku można zrobić następująco:

Trzeba klinąć po kolei:
Przeszukaj ten wątek/zaawansowane wyszukiwanie/nazwa użytkownika: „własny Nick”/znajdź posty od (rok temu) i starsze/ szukaj teraz :-D

Aniu wspolczuje tych przejsc zoladkowych. Co slysze to masz jakies problemy z brzusiem. Ostatnio jesc nei moglas, teraz gdypa zoladkowa. A jakiejs tendencji do wrzodow nei masz czasem? Nie zycze oczywiscie.

reklama
Przeszukiwanie swoich postów w danym wątku można zrobić następująco:

Trzeba klinąć po kolei:
Przeszukaj ten wątek/zaawansowane wyszukiwanie/nazwa użytkownika: „własny Nick”/znajdź posty od (rok temu) i starsze/ szukaj teraz :-D
szacuneczek dla tej Pani :elvis: :elvis: :elvis:
Aniu wspolczuje tych przejsc zoladkowych. Co slysze to masz jakies problemy z brzusiem. Ostatnio jesc nei moglas, teraz gdypa zoladkowa. A jakiejs tendencji do wrzodow nei masz czasem? Nie zycze oczywiscie.
też mam nadzieje ze nie, zawsze miałam wrażliwy żołądek a teraz biore dosc silne leki na kolane i czytałam ze mogą podrażniac żołądek - no i podrażniły.
MArtusia jeszcze 8 postów i 2 z przodu :cool2: :cool2: :tak: :tak:

Do góry