Mam pytanie: w jakiej postaci wasze maluchy piją mleko? Samo, z kaszką, czy jeszcze jakoś inaczej? Maciek za chiny nie wypije mleka z kubka. Z miski zje 300 ml z płatkami i jogurtem, ale jak tylko wleje mu do kubeczka to pluje.
Oliwier nie pije mleka
je rano i wieczór kasze manną na mleku lub kanapkę z kakao, je serki, jogurty, pije kefir
Klaudia u nas dokładnie tak jak u Wiki
Ha!! ale jazda własnie na kasprzaka bedziemy jeździć :-) w sobote o 9.30 mamy pierwsze zajęcia grupa jest dla dzieci 6-1,5 roku dlatego ze oni zaczeli juz od wrzesnia a my mamy obsuwę. Ale jak Maks sie zaklimatyzuje i zakuma o co chodzi to pójdziemy do grupy starszej. A Sylwia w której grupie?Nianiu a na który basen bedziecei chodzic...my z Kubą jezdzilismy an Kasprzaka -basen "Delfin" teraz ze względu na perturbacje kolanowo zdrowotne nie jeździmy...ale Sylwia z Niną wciąz jeżdzą
Wiki odżywka na allegro. Ostatnio kupiłam. Mam nawe na paznokciach (maluje co rano w pracy ale tak szybciutko hihi) bo jestem w trakcie kuracji jest podobno rewelacyjna. Tez odnosze takie wrazenie choć to poczatek.
Ja ostatnio kupiłam na takiej aukcji gdzie wysyłka była gratis. Kosztowała mnie 31 zł. Mysle, ze warto.
Kup Nail Tek II Intesive Therapy