reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Mieszkanko ogarnęłam a Maja jeszcze spi, ide ją obudzic, no bo ile mozna.

Tusia wiesz co? tak własnie sobie myslałam ostatnio o Was, a konkretnie o spaniu Maji. I tak sobie myślę, ze to strasznie długo i nie wiem czy to jest takie normalne do końca. Moze np. Maja ma za mało cukru i przez to jest taka senna? Moze warto zapytać pediatry?:confused:
Przepraszam bo nie chce sie wtrącać i robie to tylko z troski o synową :-p

reklama
Nianiu spoko, mnie się wydaje, ze ona śpi normalnie bo od 21 do 10:30 ale nie ma juz za dnia tej drzemki, dziś bardzo długo spała, ale wszystko przez to, że jakaś choroba ją znowu złapała i sie do 4 wybudzała. Obudziłam ją to biedulka ma znowu gorączkę i giluny :wściekła/y: kurde co to jest?

Nianiu spoko, mnie się wydaje, ze ona śpi normalnie bo od 21 do 10:30 ale nie ma juz za dnia tej drzemki, dziś bardzo długo spała, ale wszystko przez to, że jakaś choroba ją znowu złapała i sie do 4 wybudzała. Obudziłam ją to biedulka ma znowu gorączkę i giluny :wściekła/y: kurde co to jest?
Tusiu pewnie mała jest osłabiona po ostatniej chorobie i dlatego sie do niej przyplątują rózne choróbska , no i jeszcze te zęby :no: :no: .

Przeszukiwanie swoich postów w danym wątku można zrobić następująco:

Trzeba klinąć po kolei:
Przeszukaj ten wątek/zaawansowane wyszukiwanie/nazwa użytkownika: „własny Nick”/znajdź posty od (rok temu) i starsze/ szukaj teraz :-D
Dziekuju:tak:

dostałam album i jakoś muszę się do niego zabrać

swoją drogą edzia fajny patetnt z tym mazakami z brokatem..hmmm ja nie jestem taka pomysłowa:baffled: ale pozwole sobie ściagnąć Twój pomysł, zgoda :cool2:

No a ja rozpoczęłam planowanie róznych aktywności rodzinnych i .... zapisałam nas na basen :tak: tak wiec począwszy od soboty uczymy nasze dziecie pływać :tak: :-) jestem bardzo happy:-)

A jak tylko skończy się Michałowi szkoda (studia podyplomowe) to ja zapisuje się na kurs projektowania ogrodów tralalala:-) :-) :-) a potem moze na projektowanie wnętrz, bo to tez mnie kręci:-p

Niania
ta odżywka co podałaś jest tej samej firmy?

nie nei to jest odzywka firmy Nail Tek

dziewczyny, czy macie moze jakies wiesci od Kredki i Kate ?? mam troche zaległosci wiec nie wiem czy sie nie uczielają czy ja nie doczytałąm ich posów ??

Nianiu a na który basen bedziecei chodzic...my z Kubą jezdzilismy an Kasprzaka -basen "Delfin" teraz ze względu na perturbacje kolanowo zdrowotne nie jeździmy...ale Sylwia z Niną wciąz jeżdzą

hej hej

ja po zakupach........

zakupiłam sobie portki hehehe
i buty...........

dziwne ze szukałam jakiś fajnych wszedzie a przyszłam do domu i kupiłam na allegro( mowie o butach oczywiscie) ............ja chyba jestem jakas dziwna!!!!:baffled::baffled:

a oto i zakup:
29p8180.jpg

reklama
Do góry