reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mieszkanko ogarnęłam a Maja jeszcze spi, ide ją obudzic, no bo ile mozna.

Tusia wiesz co? tak własnie sobie myslałam ostatnio o Was, a konkretnie o spaniu Maji. I tak sobie myślę, ze to strasznie długo i nie wiem czy to jest takie normalne do końca. Moze np. Maja ma za mało cukru i przez to jest taka senna? Moze warto zapytać pediatry?:confused:
Przepraszam bo nie chce sie wtrącać i robie to tylko z troski o synową :-p

reklama
Nianiu spoko, mnie się wydaje, ze ona śpi normalnie bo od 21 do 10:30 ale nie ma juz za dnia tej drzemki, dziś bardzo długo spała, ale wszystko przez to, że jakaś choroba ją znowu złapała i sie do 4 wybudzała. Obudziłam ją to biedulka ma znowu gorączkę i giluny :wściekła/y: kurde co to jest?

Nianiu spoko, mnie się wydaje, ze ona śpi normalnie bo od 21 do 10:30 ale nie ma juz za dnia tej drzemki, dziś bardzo długo spała, ale wszystko przez to, że jakaś choroba ją znowu złapała i sie do 4 wybudzała. Obudziłam ją to biedulka ma znowu gorączkę i giluny :wściekła/y: kurde co to jest?
Tusiu pewnie mała jest osłabiona po ostatniej chorobie i dlatego sie do niej przyplątują rózne choróbska , no i jeszcze te zęby :no: :no: .

Przeszukiwanie swoich postów w danym wątku można zrobić następująco:

Trzeba klinąć po kolei:
Przeszukaj ten wątek/zaawansowane wyszukiwanie/nazwa użytkownika: „własny Nick”/znajdź posty od (rok temu) i starsze/ szukaj teraz :-D
Dziekuju:tak:

dostałam album i jakoś muszę się do niego zabrać

swoją drogą edzia fajny patetnt z tym mazakami z brokatem..hmmm ja nie jestem taka pomysłowa:baffled: ale pozwole sobie ściagnąć Twój pomysł, zgoda :cool2:

No a ja rozpoczęłam planowanie róznych aktywności rodzinnych i .... zapisałam nas na basen :tak: tak wiec począwszy od soboty uczymy nasze dziecie pływać :tak: :-) jestem bardzo happy:-)

A jak tylko skończy się Michałowi szkoda (studia podyplomowe) to ja zapisuje się na kurs projektowania ogrodów tralalala:-) :-) :-) a potem moze na projektowanie wnętrz, bo to tez mnie kręci:-p

Niania
ta odżywka co podałaś jest tej samej firmy?

nie nei to jest odzywka firmy Nail Tek

dziewczyny, czy macie moze jakies wiesci od Kredki i Kate ?? mam troche zaległosci wiec nie wiem czy sie nie uczielają czy ja nie doczytałąm ich posów ??

Nianiu a na który basen bedziecei chodzic...my z Kubą jezdzilismy an Kasprzaka -basen "Delfin" teraz ze względu na perturbacje kolanowo zdrowotne nie jeździmy...ale Sylwia z Niną wciąz jeżdzą

hej hej

ja po zakupach........

zakupiłam sobie portki hehehe
i buty...........

dziwne ze szukałam jakiś fajnych wszedzie a przyszłam do domu i kupiłam na allegro( mowie o butach oczywiscie) ............ja chyba jestem jakas dziwna!!!!:baffled::baffled:

a oto i zakup:
29p8180.jpg

reklama
Do góry