reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dorian byl w czoraj z tata na zakupach i kupili juz prezecik dla bobaska ;D.Maly wybieral same kolorowe body bo twierdzil,ze zbyt jasne "pobludzi dzicia" :laugh:.Jak wrocili do domu to synek schowal te ubranka w swoja szafke i oznajmil,ze to prezencik dla sioscycki albo blaciska i da mu dopielo jak mu w koncu z tego brzuszka wyciagniemy :p ;D

reklama
jak kogoś pominełam lub nie zarejestrowałam że ta osoba zna już płęć prosze mnie upomnieć wszystko chetnie uzupełnie :-)

Tusiu ja tez to mam-czasami wrecz nie moge sie przekrecic w łóżku tak mnie tam boli!! Moja doktorka zapisala mi na to magnez.A moja mama zna sie na lekach i powiedzilala ze magnez jest na wszystko  :D ogolnie nie jest to nic groznego dla dzidzi.

NiaNiu i Klaudio tak wam zazdroszcze!!!!!!!! Teraz to juz pewna jestem ze bede ostatnia na naszym forum ktora sie dowie co sie urodzi....no coz.

Co do imion to dla coreczki mamy Natalia a dla synka Adrian.....choc nie do konca nam pasuje.Mi ostatnio podoba sie Kacperek,Karolowi podoba sie Dorian.... ::)  Ale jak ostatnio w sobote spotkalismy sie z przyjaciolmi i jak zapytali o imie dla chlopca to Karol powiedzial ze Dorian,to imie nie przyjelo sie,nikomu sie nie podobalo......hmm.U nas jest teraz moda na zagraniczne i na wymyslne imiona wiec sadze ze dla odmiany damy zwykle polskie Adrian lub Kacper (na szczescie u nas Kacper to rzadkosc) :D

A moze zrobimy sobie jeszcze nowy dzial ''imiona''??? Co wy na to? Czy za wczesnie jeszcze?

Hi,my jak powiedzielismy przy pierwszej ciazy,ze jak bedzie syn to bedzie Dorian to wszyscy sie o dziewczynke modlili ;D bo tego imienia nawet zapamietac nie umieli :laugh: Ale np.Adrian jest tak samo polskim imieniem jak Dorian ;D.Adrian-mieszkaniec włoskiego miasta Adrii(łacińskie) :)Dorian-od greckiej nazwy plemienia Dorów i krainy grecji Dorydy.
Nasza rodzina jest wielo narodowosciowa i nam bardziej pasuja imiona...uniwersalne niz typowo polskie :laugh:

reklama
Asiołku ekstra lista jak tylko dowiem się płci (1 marca) to podam Ci dalsze informacje.

Klaudia gratuluje wzrostu, jak syn dorośnie to z Tatą będą prowadzić rozmowy NA WYSOKIM SZCZEBLU :D :D :D hihi

NiaNia sądząc po zdjęciu to chyba koszykarz będzie, TAKIE UDO..no no :laugh: :laugh: :laugh: Kawał chłopa!

Dziewczyny bóle w kroku pojawiają się bo biodra rosną coby Dzidzi łatwiej na ten świat było przyjść.

Do góry