reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Tak patrzę na tę listę, no i stwierdzam, że tłoczno będzie na porodówkach 26 i 31 lipca :)
Niania, fajny ten link. Już się zabieram do studiowania :)

Kurcze, co chwilę znajduję jakieś fajne imię, ale dla... dziewczynki, np. Amelia.
Dla chłopczyka z tej listy spodobał mi się Damian, ale mój mężulo pewnie odrzuci :(
A z tą Kunegundą to chyba jakiś przekręt. Nie wierzę, że to imię się najbardziej podoba internautom. Ktoś sobie chyba jaja robi :) A Alfons? hi hi. Ktoś się dziecka spyta: Kto ty jesteś? A dzidziuś na to: Alfons ;D

no i dzien tez juz u nas wstal ;D
no tak z tymi imionami to klopot niemaly ;) faktycznie mi odradzano Tymcia ale co mnie to obchodzi to nasz synus i tyle ;) no byly jeszcze inne propozycje np Kacper, Kajetan, Kuba a teraz Lukasz wymyslil (gdyby okazalo sie ze to chlopiec ;)) to mialby byc Josh (po POlsku trche dziwnie brzmi bo Jozue....eee jakos tak mi nie pasuje i pewnie trzebaby bylo mowic po angielsku :p a dla dziewczynki mamy klopot :p :p bo te ktore wybrlalism sa ponoc bardzo popularne w Polsce Julcia , Zuza no jeszcze jest Urszulka, lub Lucja ale oczywiscie juz sie napotkalismy na opory ze strony rodziny :p

aha i dziewczyny uwazajcie z tym poszukiwaniem imion przez internet ja jak tylko dowiedzialam sie ze to dziewcznka wstukalam w google haslo ksiega imion... i wyskoczylo mnostwo linkow a ja ze stoickim spokojem zaczelam je przegladac i jeden z nich zaladowal wirusami komp tak ze nie mozna ylo go wlaczyc a potem wylaczyc a na koniec ciagle cos zapisywal....lukasz nameczyl sie i na przeklinal co niemiara ta strona zaczynala sie jakos wwwalbmy i cos tam nie radze wchodzic!!!!!
Asiolku super ze wpadl Ci do glowy taki pomysl!!!!!
Aga masz kochanego synka!!!!!!

no już porpawione - Tusiu ochana wybacz bład powstał poniewaz liste robiłąm na podstawie licowych suwaczkó - a w tamtym wątku Ciebie nie ma... i zapomniałam :-(
buziaczki :-)

reklama
Dobra Asiolku wybaczam ci. ;) a w suwaczkach jestem, musialas mnie ominac.
Bylam u lekarza i jutro rano lece zobaczyc z mezulkiem dzidziulke :-* kochana. Wyniki lekarz stwierdzila, ze mam dobre, wiec to, ze troche sie obnizyly i sa ponizej normy w ciazy jest normalne. ale sie ciesze i boje jutrzejszego USG, chyba cala noc bede sie modlic zeby bylo wszystko ok.

Do góry