reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Tak patrzę na tę listę, no i stwierdzam, że tłoczno będzie na porodówkach 26 i 31 lipca :)
Niania, fajny ten link. Już się zabieram do studiowania :)

Kurcze, co chwilę znajduję jakieś fajne imię, ale dla... dziewczynki, np. Amelia.
Dla chłopczyka z tej listy spodobał mi się Damian, ale mój mężulo pewnie odrzuci :(
A z tą Kunegundą to chyba jakiś przekręt. Nie wierzę, że to imię się najbardziej podoba internautom. Ktoś sobie chyba jaja robi :) A Alfons? hi hi. Ktoś się dziecka spyta: Kto ty jesteś? A dzidziuś na to: Alfons ;D

no i dzien tez juz u nas wstal ;D
no tak z tymi imionami to klopot niemaly ;) faktycznie mi odradzano Tymcia ale co mnie to obchodzi to nasz synus i tyle ;) no byly jeszcze inne propozycje np Kacper, Kajetan, Kuba a teraz Lukasz wymyslil (gdyby okazalo sie ze to chlopiec ;)) to mialby byc Josh (po POlsku trche dziwnie brzmi bo Jozue....eee jakos tak mi nie pasuje i pewnie trzebaby bylo mowic po angielsku :p a dla dziewczynki mamy klopot :p :p bo te ktore wybrlalism sa ponoc bardzo popularne w Polsce Julcia , Zuza no jeszcze jest Urszulka, lub Lucja ale oczywiscie juz sie napotkalismy na opory ze strony rodziny :p

aha i dziewczyny uwazajcie z tym poszukiwaniem imion przez internet ja jak tylko dowiedzialam sie ze to dziewcznka wstukalam w google haslo ksiega imion... i wyskoczylo mnostwo linkow a ja ze stoickim spokojem zaczelam je przegladac i jeden z nich zaladowal wirusami komp tak ze nie mozna ylo go wlaczyc a potem wylaczyc a na koniec ciagle cos zapisywal....lukasz nameczyl sie i na przeklinal co niemiara ta strona zaczynala sie jakos wwwalbmy i cos tam nie radze wchodzic!!!!!
Asiolku super ze wpadl Ci do glowy taki pomysl!!!!!
Aga masz kochanego synka!!!!!!

no już porpawione - Tusiu ochana wybacz bład powstał poniewaz liste robiłąm na podstawie licowych suwaczkó - a w tamtym wątku Ciebie nie ma... i zapomniałam :-(
buziaczki :-)

reklama
Dobra Asiolku wybaczam ci. ;) a w suwaczkach jestem, musialas mnie ominac.
Bylam u lekarza i jutro rano lece zobaczyc z mezulkiem dzidziulke :-* kochana. Wyniki lekarz stwierdzila, ze mam dobre, wiec to, ze troche sie obnizyly i sa ponizej normy w ciazy jest normalne. ale sie ciesze i boje jutrzejszego USG, chyba cala noc bede sie modlic zeby bylo wszystko ok.

Do góry