reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Agnieszko z imieniem Dorian spotkalam sie dopiero tu na forum,czyli od ciebie.Nigdy wczesniej nie slyszalam o tym imieniu! Dlatego napisalam ze raczej damy polskie imie :DWiem ze Dorian tez jest polskim ale jest tak nieznanym imieniem,ze wole dac bardziej znane.Podoba mi sie Dorian i Karolowi tez,uwaza ze jest to bardzo dostojne imie :D-ale nam imiona dla chlopca szybko sie zmieniaja,jakos nie mozemy ustalic.A mojej przyjaciolce jak powiedzialam o Dorianie to ona''co? Zorian?''ja mowie ze nie,bo Dorian a ona ''jeszcze lepiej'' ;D hahaaa .Tagze w naszym srodowisku nikomu sie ono nie podoba i tez nie rozumiem czemu...

My akurat Doriana znalismy wczesniej niz nasz sie urodzil :laugh:.Akurat do tego imienia przekonywac was nie bende,bo imie powinno do dzidzi indywidualnie pasowac ;).Ale jesli wpadniecie na takie szczegolne...to niebiezcie az tak bardzo do serca tego co znajomi mowia.Mi by nigdy do glowy nie przyszlo aby upominac kogos w takiej kwestiji.
Dlatego ja moge cieszyc sie teraz" Doriankiem" a np.Mania "Tymciem" a pewnie tez znalazlyby sie osoby ktore by jej odradzaly to imie(ktore z reszta jest fantastyczne)

Witajcie Kobietki, ja mam USG 8 marca i dopiero wtedy mam nadzieje, że poznam naukowo płeć dziecka, ale od pierwszej chwili jestem głęboko przekonana, że dzidziuś to chłopczyk i nazywamy go z mężem Kacperkiem.
Asiołku możesz więc umieścić Kacperka na liście, najwyżej będę to później "odkręcać'" :laugh:

A jak wam sie podobaja takie imiona jak Kornel,Kryspin-bo mnie bardzo :laugh:.Eeee....chyba jest niewiele imion ktore mi by sie nie podobaly ;).

Albo dla dziewczynki Miłosława-Miłka,moja znajoma ma tak na imie bardzo do niej pasuje,piekna kobietka...

Aga my ostatnio zrobilismy losowanie imion dla chlopczyka i wygral wlasnie Kornel-ładniutkie imie.
To dla dziewczynki nie zbyt. :D

Zapomnialam sie pochwalic ze znow mi brzusio urosl!!! Karol wczoraj zwrocil mi uwage.Jak bedzie rosl w takim tempie to jak sloniczka bede wygladac,hihihihi ;D

reklama
Co my byśmy bez tego Asiołka zrobiły? :) Super lista!!!
Asiołku mała poprawka, ja mam termin na 7 lipca

Do góry