reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jak mi milo patrzec na moj suwaczek ktory sie zmniejsza 8)

Frida nie lam sie  ;) mnie boli juz od polowy siodmego miesiaca i nic pozatym
tylko boli i boli a to nic milego
wiec ciesz sie ze masz ciaze bezobjawowa  :laugh: na koncu
bo ja sie czuje strasznie ociezale i nic mi sie nie chce
poprostu wszelka energia mnie opuscila

tak tu pusto jak dziewczyny sie zmyly na porodowki  ;D
zostalysmy w nielicznym gronie

ciekawe kiedy znowu bedziemy okupowac nasze forum ??? ;)

reklama
Rzeczywiscie czesc kobietek w szpitalach, czesc sie zle czuje :( i nie pojawia sie i tak nas tu malutko :(. Ale na strazy ciagle ktos jest ;D

Poprosiłam Kociaka, żeby usuneła swojego posta z waszego wątku NASZE MALEŃSTWA ;)

chyba powinnyście gdzieś tam napisać czerwonymi literami , żeby nie pisac na tym wątku, bo nie każdy czytał, ze nie chciałybyście aby wam tam bazgrano ;)

Ja tez juz nie moge. Od trzech dni okropnie boli mnie kregosłup tak na dole i juz nie wiem co mam zrobic. Ledwo co z łozka wstaje. Najpierw myslałam, ze to ze zmeczenia po niedzielnym sprzataniu , ale dzis juz sama nie wiem. Czy myslicie, że to ma zwiazek z porodem??

No i nic nie wyszło z mojego przepisezania wczoraj :p A to dlatego, ze wieczorem zachciało mi sie jesc i mój Michał zrobił mi kanapki z żółtym serem, pomidorkiem i cebulka :-) Najpierw zjadłam ich 5 a potem .....kolejne 5!!!!!!!!!!! Potem pojechalismy do wypozczalni i tradycyjne zajechalismy po SHAKE do McDonald. I to juz doepłniło wszytskiego. To był mój koniec, umarłam i nie byłam w stanie sie ruszać... :-[ I dupa hihihihi

Ale dzis rano mąż wychodzac do pracy wyszeptał mi do uszka że dzis zrobi mi masaż i poprzyspieszamy troszke :-)

Tak saobie mysle , że im szybciej urodze tym bedzie mi łatwiej bo dzidzius bedzie mniejszy ( zwłaszcza , że mój ma ważyc ok 4 kg )!!!

Ja tez juz gotowa do porodu. Tak jak Aiosłek i Fridzia zafundowałam sobie dzień pieknosci: zrobiłam włosy, paznokcie, brwi i rzesy :-) Teraz łapie kilka ostatnich promyków słońca na balkonie.

O rany dzis mi sie przypomniało, że sniło mi sie, ze leciało mi mleko z piersi, najpierw z jednej a potem z drugiej i tak sie dziwnie wyciagała brodawka. Ale jaja:-)

I gazelaczek mi sie dzis sniła :-) Byłysmy w szkole rodzenia i robiłysmy jakies dziwne figury :-)

A ja niebawem po "M jak miłosc" zabieram sie za ostatnia partie jedzonka do zamrożenia. Juz mam prawie cały zamrażalnik - schabowe, mielone, bruraczki, piersi, włoszczyzna do zupek i zamrozone surowe udka do zupek :-) Wszytsko przygotowane, usmazone i pomrożone w porcjach z opisana datą i informacja co to jest ( hihhi dla Michala ). Dzis robie gulasz i tez zamroże. Zostanie mi jezscze sos so spagetti.
Mysle, ze najmniej na pierwszy miesiac wystaczy, nawet pewnie na dłuzej :-)

reklama
Nianiu ale Ty jesteś dobra żona. Ja nic nie mam zamrożone i mój Mariusz będzie jadł to co ja czyli dietetyczna kuchnia matki karmiącej. ;D

Do góry