reklama
Zazdroszcze przede wszystkim terminow porodu - chyba jest tak troszke psychicznie lepiej wiedziec kiedy ten porod, a tak wielka niewiadoma . No ale co zrobic - takie zycie.
Alka - twoja ciaza donosozna jak i moja - a i termin mamy bliziutko razem - wiec kto wie - moze w ten sam dzien bedziemy sie silowac na porodowce ;D. Moj bobas tylko troszke bardziej potworniasty ;D
Alka - twoja ciaza donosozna jak i moja - a i termin mamy bliziutko razem - wiec kto wie - moze w ten sam dzien bedziemy sie silowac na porodowce ;D. Moj bobas tylko troszke bardziej potworniasty ;D
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Nianiu - no wlasnie gadalam z lekarzem zeby mi zarekomendowal kogos. No i mam na biurku numer telefonu i tak patrze na niego i mysle co robic... Bo jesli zadzwonie, to sprawa na pewno pojdzie za pieniadze... Ale bedzie pewnosc ze dziecko urodzi sie zdrowe i ja spokojnie wszystko przejde. Jesli nie zadzwonie - moge liczyc, ze w szpitalu uznaja wynik badania usg z opisem że ulozenie miednicowe. Ale jesli trafie na jakąś francę, która tego nie uzna??? Wiem na pewno, że jesli nie umowie sie i nie zaplace, to bede w stresie az do czasu rozpoczecia akcji porodowej. Czy mam sie decydowac na takie wyjscie ?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Nianiu - chodzi o kolegę lekarza o ktorym myslisz :-) No wlasnie ja tak sądze ze to moze byc 2-2,5 tys, po tyle w W-wie chodza cesarki. I oczywiscie kwestia zdrowia dziecka itd, pieniedzy nie ma co zalowac, ale z drugiej strony wskazanie do cc mam, nic nie kombinuje ani nie wymyslac. Czy warto tyle wydac zeby 'miec pewnosc'? Dla mnie to bardzo duzo!
Frida - powodzenia na ktg. Ja jeszcze nigdy nie bylam na tym badaniu. Ale dzis bylam u lekarza na wizycie i wiem, ze na pewno wszystko zamknięte na trzy spusty ;D
Dziewczyny, utworzylam nowe konto, zeby wpisywac nasze dzieciaczki na liste, tak jak Asiolek przy najwspanialszej liscie świata. Czy jest ktos chetny, kto zajmie sie lista gdy pojde do szpitala? Dalabym haslo i wytlumaczyla co i jak. Sprawa jest prosta - przynajmniej dla kogos kto wie jak wstawic zdjęcie albo zrobic kolorową czcionkę ;D Czekam na zgloszenia
Frida - powodzenia na ktg. Ja jeszcze nigdy nie bylam na tym badaniu. Ale dzis bylam u lekarza na wizycie i wiem, ze na pewno wszystko zamknięte na trzy spusty ;D
Dziewczyny, utworzylam nowe konto, zeby wpisywac nasze dzieciaczki na liste, tak jak Asiolek przy najwspanialszej liscie świata. Czy jest ktos chetny, kto zajmie sie lista gdy pojde do szpitala? Dalabym haslo i wytlumaczyla co i jak. Sprawa jest prosta - przynajmniej dla kogos kto wie jak wstawic zdjęcie albo zrobic kolorową czcionkę ;D Czekam na zgloszenia
mania
Fanka BB :)
Witam Wszystkie Lipcowe Mamy - chcialbym powiadomic w imieniu Mani ze .. wczoraj tzn 28.6.05 o 21.11 czasu srodkowoamerykanskiego zdecydowala sie do nas dolaczyc Gabrysia :-) Mania i Malutka czuja sie znakomicie i juz nie moga sie doczekackiedy znow beda mogly napisac slow kilka na tym forum ;-) Pozdrowienia
Dumni Tymoteusz(pierworodny) i Lukasz(Tata) :
Dumni Tymoteusz(pierworodny) i Lukasz(Tata) :
reklama