reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No pieknie, kolejna kobietka w trakcie porodu ;D

LUSKA POWODZENIA

Rzeczywiscie namnozylo sie tych cesarek - Anita naturalnie rodzila i to bez znieczulenia, a reszta narazie cc - bardzo ciekawe :laugh:

reklama
Zazdroszcze przede wszystkim terminow porodu - chyba jest tak troszke psychicznie lepiej wiedziec kiedy ten porod, a tak wielka niewiadoma :(. No ale co zrobic - takie zycie.

Alka - twoja ciaza donosozna jak i moja - a i termin mamy bliziutko razem - wiec kto wie - moze w ten sam dzien bedziemy sie silowac na porodowce ;D. Moj bobas tylko troszke bardziej potworniasty ;D

Nianiu - no wlasnie gadalam z lekarzem zeby mi zarekomendowal kogos. No i mam na biurku numer telefonu i tak patrze na niego i mysle co robic... Bo jesli zadzwonie, to sprawa na pewno pojdzie za pieniadze... Ale bedzie pewnosc ze dziecko urodzi sie zdrowe i ja spokojnie wszystko przejde. Jesli nie zadzwonie - moge liczyc, ze w szpitalu uznaja wynik badania usg z opisem że ulozenie miednicowe. Ale jesli trafie na jakąś francę, która tego nie uzna??? Wiem na pewno, że jesli nie umowie sie i nie zaplace, to bede w stresie az do czasu rozpoczecia akcji porodowej. Czy mam sie decydowac na takie wyjscie ?

Cholera jasna dobrze by bylo miec lakarza. Jesli to kolega tego lakarza o którym mysle to pewnie zabulisz 1800 zł za jego obencosc. Ja tyle płace wiec pewnie to ten sam cennik.
Jest ryzyko, ale kasa tez nie mała....

Graszko ja też mam takie dni kiedy moja malutka ma lenia i strasznie się wtedy denerwuję.
Zjedz ccoś słodkiego i połóż sie na troszkę to wtedy zobaczysz że bedzie fikała. Dziewczyny mi tak poradziły i się sprawdza.

a ja idę dzisiaj na KTG i do lekarza. Ciekawe czy coś już sie dzieje czy nadal wszysto pozamykane na trzy spusty i mała nie chce wychodzić. :laugh:

Nianiu - chodzi o kolegę lekarza o ktorym myslisz :-) No wlasnie ja tak sądze ze to moze byc 2-2,5 tys, po tyle w W-wie chodza cesarki. I oczywiscie kwestia zdrowia dziecka itd, pieniedzy nie ma co zalowac, ale z drugiej strony wskazanie do cc mam, nic nie kombinuje ani nie wymyslac. Czy warto tyle wydac zeby 'miec pewnosc'? Dla mnie to bardzo duzo!

Frida - powodzenia na ktg. Ja jeszcze nigdy nie bylam na tym badaniu. Ale dzis bylam u lekarza na wizycie i wiem, ze na pewno wszystko zamknięte na trzy spusty ;D

Dziewczyny, utworzylam nowe konto, zeby wpisywac nasze dzieciaczki na liste, tak jak Asiolek przy najwspanialszej liscie świata. Czy jest ktos chetny, kto zajmie sie lista gdy pojde do szpitala? Dalabym haslo i wytlumaczyla co i jak. Sprawa jest prosta - przynajmniej dla kogos kto wie jak wstawic zdjęcie albo zrobic kolorową czcionkę ;D Czekam na zgloszenia ;) :)

Witam Wszystkie Lipcowe Mamy - chcialbym powiadomic w imieniu Mani ze .. wczoraj tzn 28.6.05 o 21.11 czasu srodkowoamerykanskiego zdecydowala sie do nas dolaczyc Gabrysia :-) Mania i Malutka czuja sie znakomicie i juz nie moga sie doczekackiedy znow beda mogly napisac slow kilka na tym forum ;-) Pozdrowienia

Dumni Tymoteusz(pierworodny) i Lukasz(Tata)  ::)

Maniu gratulacje i miliony buziaków przesyłamy dla Ciebie i Gabrysi :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry