reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja tez byłam dziś przygotowana na wszystko. Wstałam z strasznym bólem w podbrzuszu. miałam wrażenie ze dzidzie to zaraz zgubię.
I nie mogłam się dosłownie wyprostować. Ale jakoś potem przeszło i trochę się rozkręciłam nawet w chodzeniu.

Dzidzia za to daje mi popalić. Ubzdurała sobie m,że zrobi mi dziś dziurę po lewej stronie brzucha.  ;)
Czyli choc jedną noga chce byc już na świecie.

A tak na poważnie to w poniedziałek rano stawiam się w szpitalu.

I będzie cesarka!!!
Trzymajcie kciuki, bo ja normalnie już usiedzieć nie mogę z wrażenia.

Pewnie zajrzę jeszcze tu w weekend, choć jest ciepełko więc pewnie wiele z was gdzies wyruszy i może byc tu pusto. Ale póki co trzeba korzystać.

Kurcze dziewczyny, ale się porobiło!!!!

Tusiu, Anitko, Kasiu
babyconggrn9pb.gif

oj Graszka moze masz TY racje! oby bo juz padam...brzuch twardy i uczucie jak podczas okresu i te skurczybyki jak chodze to ich nie ma jak leze sa  :p

Brunetko! ale fajnie juz w poniedzialek bedziesz miala maluszka!!!! no i Ania i... pewnie tez  ;D
sypia sie dzieciaczki sypia!!!  ;D

wiecie...to niesamowite i tyle!!!

a u nas upal ponad 90F czyli cos ok 40 C albo i wiecej  :p w domu klimatyzacja wiec sie nie ruszam ...tyle ze mnie szlag trafia to czuje sie jak wegetujaca roslinka  :p  ;) pije, leze, leze, pije...
spijcie dobrze i milego weekendu  :-*

hej dziewczyny!!!
ale się porobiło!!!!! już mamy pierwsze mamy :) ale fajnie to teraz która następna??? ....mania???
a ja wczoraj z rańca biegnę na kompa żeby zerknąć czy już coś nam się wykluło, a tu .... :mad: neta nie mogę wogóle uruchomić!!! i tak przez cały dzień a ciekawość mnie zrzerała!!! a teraz jak tylko wstałam to przyleciałam poczytałam i się ucieszyłam :)) (z netem w nocu szwagier coś pokąbinował i jest ok, narazie)
a ja właśnie robiłam pranko dzidziulkowe, takie delikatne i lecę zaraz rozwiesić :) no i na momencik do wyrka, bo o 7 muszę już jechać na zakupy i szwgra do mechanika podrzucić po auto.

wczoraj strasznie podrętwiały mi koniuszki palców u obu rąk koszmar!!! a tak poza tym (no i pachwinami) wszystko oki, no może jeszcze poza swędzącym brzuchem, a raczej tymi rozstępami, bo to one najbardziej swędzą.

ok na dziś zmykam później jeszcze się pojawie. a wy kochane śnijcie jeszcze kolorowo

ciekawe co tam u naszych mam i szkrabków???? i kiedy je zobaczymy :D

reklama
Tusiu najserdeczniejsze Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pomyslec ze pierwotny termin Tusia miala dzien przede mna...............a ja to kiedy kurcze??? ::) ;D

Do góry