Joaska
Lipcowe mamy '05
Taaaaa marzenia to cmentarzysko sie zrobilo :----(
ooo leee oleleleeee nie damy sieee, nie damy sieeee :-):-)
baby oglądacie mecz?????
bo tylko to was moze usprawiedliwić
ide po piwko, ktoś dołącza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaa marzenia to cmentarzysko sie zrobilo :----(
U nas jest to samo. W dodatku Maciek jest na etapie pytania "A czemu?" Czasem normalnie wymiękam. Wiecie co mnie dzisiaj zapytał? "Mamusiu cemu autko nie jest robackiem?"A propo wołania. Czy u Was też tak jest, że dzieci o cokolwiek proszą, to wołają Was, a nie tatusiów? Powoli zaczyna mnie to wkurzać. Mamo, włącz bajkę, mamo chcę siku, mamo daj mi czekoladkę, mamo ZEPSUŁO SIĘ KOŁO W AUCIE , mamo to, mamo tamto Wrrr...
A wiecie, że mieliśmy super pogodę. Praktycznie w każdy dzień byliśmy na plaży, tyle, że momentami strasznie wiało. Ale za parawanikiem było spoko :-):-)no to jak woła tate to chyba dobrze co?? ;-);-)
ja na spotkanko oczywiscie sie pisze, teraz w stolicy moge byc co tydz.
straszna pogoda za oknem, zaraz pewnie zacznie lac......
ciekawe jak tam, Klaudia , nasza plażowiczka hehe
będę miała tylko 4 dzieciaków i 6 dorosłych impreza na 2 godziny
ciacho gotowe jutro coś tam jeszcze dorobie
teraz właśnie produkuję jakieś rozrywki co by dzieciaki i rodzice chałupy nie przestawili piętro nizej
Ale fajnieeee!!!!!!!!!! Ja byłam od Gdańska jakieś 200 km i w końcu nie udało nam się z Edzią spotkać Najpierw ja nie mogłam, bo mi moi towarzysze podróży kręcili nosami, że to za daleko, a jak zostaliśmy bez nich i mogliśmy jechać, to Edzia nie mogła. No i mi strasznie smutno z tego powoduEdytko, Ewciu będę jakieś 20 -30 km od Gdańska może będziecie miały ochotę się spotkac, hmm??
Mój też, hihi :-)Hiszpania wygrala hihihi moj maz sie cieszy jak dziecko hihihih
To jestesmy juz we dwieJa mam jeszcze 2 miesiące wolnego, więc choćbym tu miała sama do siebie pisać, to będę
Mój też, hihi :-)
Ja mam jeszcze 2 miesiące wolnego, więc choćbym tu miała sama do siebie pisać, to będę
To jestesmy juz we dwie
Teraz jednak mowie juz dobranoc
Moje dziecko ma ostatnio sny i budzi sie w nocy czesto, dzisiaj wstala o 4tej i przybiegla do nas bo u niej w pokoju byl smok i ryczal
Musialam ja usypiac lezac obok niej, wiec troszke sie nie wyspalam