reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć Babeczki. Witam się cała, zdrowa, oplona i wypoczęta :-):-)
Myślałam, że będę miesiąc nadrabiać, a tu jakieś marne 4 stronki :no:
Ogólnie mówiąc było super, pogoda się udała, cieszyliśmy się morzem i sobą. No i już mi się tęskni, coby tam wracać :-)

Martusia, witaj!!!!!!! Rany, ja tu strasznie często o Tobie myślę. Super, że do nas zaglądasz :tak::tak::tak:

A propo wołania. Czy u Was też tak jest, że dzieci o cokolwiek proszą, to wołają Was, a nie tatusiów? Powoli zaczyna mnie to wkurzać. Mamo, włącz bajkę, mamo chcę siku, mamo daj mi czekoladkę, mamo ZEPSUŁO SIĘ KOŁO W AUCIE :szok:, mamo to, mamo tamto :nerd: Wrrr...
U nas jest to samo. W dodatku Maciek jest na etapie pytania "A czemu?" Czasem normalnie wymiękam. Wiecie co mnie dzisiaj zapytał? "Mamusiu cemu autko nie jest robackiem?":-D:szok::-D:-D

no to jak woła tate to chyba dobrze co?? ;-);-):tak::baffled::baffled:

ja na spotkanko oczywiscie sie pisze, teraz w stolicy moge byc co tydz. :blink::blink:

straszna pogoda za oknem, zaraz pewnie zacznie lac......
ciekawe jak tam, Klaudia , nasza plażowiczka hehe:blink::blink::blink::confused::confused:
A wiecie, że mieliśmy super pogodę. Praktycznie w każdy dzień byliśmy na plaży, tyle, że momentami strasznie wiało. Ale za parawanikiem było spoko :-):-)

Maciek się cieszył, bo w pierwszy dzień na plaży stwierdził, że ma duuużą piaskownicę i duuużą kałużę :-D
będę miała tylko 4 dzieciaków i 6 dorosłych impreza na 2 godziny
ciacho gotowe jutro coś tam jeszcze dorobie
teraz właśnie produkuję jakieś rozrywki co by dzieciaki i rodzice chałupy nie przestawili piętro nizej :tak:

Zaległe życzonka dla wszystkich jubilatów!!!!
A ja w urodzinki Maciusia gości ograniczam do minimum. On ostatnio w towarzystwie zachowuje się beznadziejnie. Jak jesteśmy z nim sami, to do rany przyłóż. Praktycznie zero problemów, a jak tylko zwiększa się ilość ludzi w około to jest normalnie tra-ge-dia. Muszę za nim latać, coby kogoś albo siebie nie uszkodził :wściekła/y::angry:

Edytko, Ewciu będę jakieś 20 -30 km od Gdańska może będziecie miały ochotę się spotkac, hmm??
Ale fajnieeee!!!!!!!!!! Ja byłam od Gdańska jakieś 200 km i w końcu nie udało nam się z Edzią spotkać :angry::wściekła/y:Najpierw ja nie mogłam, bo mi moi towarzysze podróży kręcili nosami, że to za daleko, a jak zostaliśmy bez nich i mogliśmy jechać, to Edzia nie mogła. No i mi strasznie smutno z tego powodu :no:
Maciuś to się tak nastawił, że Julkę spotka, że potem cały dzień przeżywał, że jej nie da żółwika, którego dla niej wybrał i teraz ciągle z nim śpi :-)

Asia u nas też mecz :-) I też pifko :-)

Dobry wieczor kobitki
Klaudia witaj spowrotem
Moze Ty ozywisz nasze Bbyboomowe towarzystwo :tak: ciesze sie,ze urlop sie udal !!

Hiszpania wygrala hihihi moj maz sie cieszy jak dziecko hihihih :-p:-p:-p

Ja mam jeszcze 2 miesiące wolnego, więc choćbym tu miała sama do siebie pisać, to będę :-D:-D
To jestesmy juz we dwie :tak::happy:
Teraz jednak mowie juz dobranoc :tak:
Moje dziecko ma ostatnio sny i budzi sie w nocy czesto, dzisiaj wstala o 4tej i przybiegla do nas bo u niej w pokoju byl smok i ryczal :baffled:
Musialam ja usypiac lezac obok niej, wiec troszke sie nie wyspalam :no:

To jestesmy juz we dwie :tak::happy:
Teraz jednak mowie juz dobranoc :tak:
Moje dziecko ma ostatnio sny i budzi sie w nocy czesto, dzisiaj wstala o 4tej i przybiegla do nas bo u niej w pokoju byl smok i ryczal :baffled:
Musialam ja usypiac lezac obok niej, wiec troszke sie nie wyspalam :no:

to ja tez mówie dobranoc.........

jutro BB, 10:00,. kawa :)))

dobranoc lipcoweczki :blink::blink:

czesc babeczki :-):-)

z wami to sie można umawiać hehe :blink::blink::blink::blink:

na początku!!
Nianiulcu wszystkoego naj naj z okazji urodzin. Moc buziaków dla radosnej mamy. Spełnienia marzen, radości z chłopców no i z M równiez!!!

Elenko Tobie tez kochana wszystkiego naj naj z okazji urodzinek!Mam nadzieje, ze do nastepnych urodzin wszystko sie poukłada tak jak nalezy. Radosci z Malutkiej, duuzo zdrowia i wtrwałosci!!!!

710,bukiet-tulipanow.jpg

reklama
Dla Ciebie Bruneciu tez kwiatuszek z okazji urodzin chociaz sie nie przyznalas kiedy wlasciewie je obchodzisz :happy:
underwater_rose.jpg

Do góry