reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć Babeczki. Witam się cała, zdrowa, oplona i wypoczęta :-):-)
Myślałam, że będę miesiąc nadrabiać, a tu jakieś marne 4 stronki :no:
Ogólnie mówiąc było super, pogoda się udała, cieszyliśmy się morzem i sobą. No i już mi się tęskni, coby tam wracać :-)

Martusia, witaj!!!!!!! Rany, ja tu strasznie często o Tobie myślę. Super, że do nas zaglądasz :tak::tak::tak:

A propo wołania. Czy u Was też tak jest, że dzieci o cokolwiek proszą, to wołają Was, a nie tatusiów? Powoli zaczyna mnie to wkurzać. Mamo, włącz bajkę, mamo chcę siku, mamo daj mi czekoladkę, mamo ZEPSUŁO SIĘ KOŁO W AUCIE :szok:, mamo to, mamo tamto :nerd: Wrrr...
U nas jest to samo. W dodatku Maciek jest na etapie pytania "A czemu?" Czasem normalnie wymiękam. Wiecie co mnie dzisiaj zapytał? "Mamusiu cemu autko nie jest robackiem?":-D:szok::-D:-D

no to jak woła tate to chyba dobrze co?? ;-);-):tak::baffled::baffled:

ja na spotkanko oczywiscie sie pisze, teraz w stolicy moge byc co tydz. :blink::blink:

straszna pogoda za oknem, zaraz pewnie zacznie lac......
ciekawe jak tam, Klaudia , nasza plażowiczka hehe:blink::blink::blink::confused::confused:
A wiecie, że mieliśmy super pogodę. Praktycznie w każdy dzień byliśmy na plaży, tyle, że momentami strasznie wiało. Ale za parawanikiem było spoko :-):-)

Maciek się cieszył, bo w pierwszy dzień na plaży stwierdził, że ma duuużą piaskownicę i duuużą kałużę :-D
będę miała tylko 4 dzieciaków i 6 dorosłych impreza na 2 godziny
ciacho gotowe jutro coś tam jeszcze dorobie
teraz właśnie produkuję jakieś rozrywki co by dzieciaki i rodzice chałupy nie przestawili piętro nizej :tak:

Zaległe życzonka dla wszystkich jubilatów!!!!
A ja w urodzinki Maciusia gości ograniczam do minimum. On ostatnio w towarzystwie zachowuje się beznadziejnie. Jak jesteśmy z nim sami, to do rany przyłóż. Praktycznie zero problemów, a jak tylko zwiększa się ilość ludzi w około to jest normalnie tra-ge-dia. Muszę za nim latać, coby kogoś albo siebie nie uszkodził :wściekła/y::angry:

Edytko, Ewciu będę jakieś 20 -30 km od Gdańska może będziecie miały ochotę się spotkac, hmm??
Ale fajnieeee!!!!!!!!!! Ja byłam od Gdańska jakieś 200 km i w końcu nie udało nam się z Edzią spotkać :angry::wściekła/y:Najpierw ja nie mogłam, bo mi moi towarzysze podróży kręcili nosami, że to za daleko, a jak zostaliśmy bez nich i mogliśmy jechać, to Edzia nie mogła. No i mi strasznie smutno z tego powodu :no:
Maciuś to się tak nastawił, że Julkę spotka, że potem cały dzień przeżywał, że jej nie da żółwika, którego dla niej wybrał i teraz ciągle z nim śpi :-)

Asia u nas też mecz :-) I też pifko :-)

Dobry wieczor kobitki
Klaudia witaj spowrotem
Moze Ty ozywisz nasze Bbyboomowe towarzystwo :tak: ciesze sie,ze urlop sie udal !!

Hiszpania wygrala hihihi moj maz sie cieszy jak dziecko hihihih :-p:-p:-p

Ja mam jeszcze 2 miesiące wolnego, więc choćbym tu miała sama do siebie pisać, to będę :-D:-D
To jestesmy juz we dwie :tak::happy:
Teraz jednak mowie juz dobranoc :tak:
Moje dziecko ma ostatnio sny i budzi sie w nocy czesto, dzisiaj wstala o 4tej i przybiegla do nas bo u niej w pokoju byl smok i ryczal :baffled:
Musialam ja usypiac lezac obok niej, wiec troszke sie nie wyspalam :no:

To jestesmy juz we dwie :tak::happy:
Teraz jednak mowie juz dobranoc :tak:
Moje dziecko ma ostatnio sny i budzi sie w nocy czesto, dzisiaj wstala o 4tej i przybiegla do nas bo u niej w pokoju byl smok i ryczal :baffled:
Musialam ja usypiac lezac obok niej, wiec troszke sie nie wyspalam :no:

to ja tez mówie dobranoc.........

jutro BB, 10:00,. kawa :)))

dobranoc lipcoweczki :blink::blink:

czesc babeczki :-):-)

z wami to sie można umawiać hehe :blink::blink::blink::blink:

na początku!!
Nianiulcu wszystkoego naj naj z okazji urodzin. Moc buziaków dla radosnej mamy. Spełnienia marzen, radości z chłopców no i z M równiez!!!

Elenko Tobie tez kochana wszystkiego naj naj z okazji urodzinek!Mam nadzieje, ze do nastepnych urodzin wszystko sie poukłada tak jak nalezy. Radosci z Malutkiej, duuzo zdrowia i wtrwałosci!!!!

710,bukiet-tulipanow.jpg

reklama
Dla Ciebie Bruneciu tez kwiatuszek z okazji urodzin chociaz sie nie przyznalas kiedy wlasciewie je obchodzisz :happy:
underwater_rose.jpg

Do góry