reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
To i ja na dzien dobry dolaczam sie do zyczen dla naszych pierwszych Lipcowych dziewczynek.
Martyniu, Majeczko samej slodyczy ciocia Marta z Alexandrem wam zyczy.
W taki juz dojzaly dzieciecy wiek wchodzicie. 3 latka to nie przelewki, wtedy duzo sie zmienia;-)
Martyniu, Majeczko samej slodyczy ciocia Marta z Alexandrem wam zyczy.
W taki juz dojzaly dzieciecy wiek wchodzicie. 3 latka to nie przelewki, wtedy duzo sie zmienia;-)
kaśka k
Fanka BB :)
Anikaa ale trafiłaś martynia żyje motylkami .... są z nami wszędzie o każdej porze dnia czasami hmm często aż do przesady hihihi ale kocham mojego motylka nad życie....
teraz już śpi ale jutro napewno pokażę
Martusia dziękujemy przekażę życzonka
jutro osttani dzień pracy i urlopp
a u nas duszności parności elfik masz napewno ciężko w takie dni jakoś ledwo dycham i o Twoim serduchu pomyślałam
teraz już śpi ale jutro napewno pokażę
Martusia dziękujemy przekażę życzonka
jutro osttani dzień pracy i urlopp
a u nas duszności parności elfik masz napewno ciężko w takie dni jakoś ledwo dycham i o Twoim serduchu pomyślałam
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kasiu dzieki za troske, faktycznie nie najlepiej sie ostatnio czuje, najgorsze sa noce wtedy serducho nie raz daje mi o sobie znac.jutro osttani dzień pracy i urlopp
Kasiu udanego urlopu zycze, nigdy nie bylam na Kaszubach i sama chetnie pojechalabym z Toba wypoczywaj, opalaj sie i nabieraj sil!!
My za chwilke z Weronika wybieramy sie na urodzinki do Abisia :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Wszystkiego dobrego dla Majeczki i Ysi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sto lat :-)
Sto lat :-)
reklama