reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no to sie chyba zaczeło :-):-):-)
szał urodzinowy na lipcówkach 2005 ;-):-):-)

tort_urodzinowy_10_400x400.jpg

Martynko Kochana!!
Zdrówka przede wszystkim, spokojnej mamusi, wyrozumiałego taty, spokoju, spełnienia marzeń, sukcesów ( jak na razie) w przedszkolu!!!
Rośnij Nam Nasza najwczesniejsza Lipcóweczko!!!
Wszystkiego naj naj z okazji 3 urodzin!!!!

reklama
no to sie chyba zaczeło :-):-):-)
szał urodzinowy na lipcówkach 2005 ;-):-):-)

tort_urodzinowy_10_400x400.jpg

Martynko Kochana!!
Zdrówka przede wszystkim, spokojnej mamusi, wyrozumiałego taty, spokoju, spełnienia marzeń, sukcesów ( jak na razie) w przedszkolu!!!
Rośnij Nam Nasza najwczesniejsza Lipcóweczko!!!
Wszystkiego naj naj z okazji 3 urodzin!!!!

podłączę się :-):-):-):-)

MNIAM :-p

Martina sto lat skarbie!!!!:rofl2:

Nasz pierwszy lipcowy dzieciaczek. Jeju kiedy to było, az się łezka kreci w oku. A u mnie obok lezy juz kolejny brzdąc.

Kto by pomyslał, ze bede miała dwóch synów:-p

Martyniu 100 lat!!!!!!!!!!!
usmiechu na buzi kazdego dnia:-)
duzo zdrowka i slodyczy tego ci e-ciotka zyczy :-)

Martynko!

90_b.jpg

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

U nas znów upalny dzień i znów cały dzień spędzimy na podwórku:tak:

Z nowowści to wczoraj Mati został profesjonalnie ostrzyzony maszynką.:tak:Bez krzyku, płaczu i już z umówieniem na kolejne obcinanie.:tak:Jest to nie lada sukcesem, bo przez dłuzszy czas był problem ze strzyzeniem włosów.:tak::tak::tak:

A ja nie moge sie na nigo teraz napatrzeć bo mam wrażenie, ze mi dzieci podmienili:szok::-p:tak::-D:-)

reklama
bardzo dziękujemy za życzenia i smakowite torciki:tak::-)

imprezke mamy już za sobą
chyba się udała bo dzieciaki były zadwolone
rodziców też zapędziliśmy do zabawy:rofl2:

teraz w sobotę jedziemy na mega weselisko, znowu pewnie coś nawywijam :evil::ninja2::rolleyes2::-p
w poniedziałek kaszubyy:tak::-)

od piątku mam 2 tyg urlopu :-):rofl2:

chyba dostanę@ :baffled: no nic olać to:-p

Do góry