reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kolejne pieluchowe sukcesy za nami :happy: Wczoraj Kornelek zawołał: mamusiu, chcę siku :rofl2: W pobliżu był też Mariusz, ciekawe dlaczego zawołał akurat mnie (Asia ;-)). W każdym bądź razie jeden zero dla nas ;-)

A propo wołania. Czy u Was też tak jest, że dzieci o cokolwiek proszą, to wołają Was, a nie tatusiów? Powoli zaczyna mnie to wkurzać. Mamo, włącz bajkę, mamo chcę siku, mamo daj mi czekoladkę, mamo ZEPSUŁO SIĘ KOŁO W AUCIE :szok:, mamo to, mamo tamto :nerd: Wrrr...

Ostatnia edycja:
reklama
Haj:-) podczytuje:rofl2:

Kolejne pieluchowe sukcesy za nami :happy: Wczoraj Kornelek zawołał: mamusiu, chcę siku :rofl2: W pobliżu był też Mariusz, ciekawe dlaczego zawołał akurat mnie (Asia ;-)). W każdym bądź razie jeden zero dla nas ;-)

A propo wołania. Czy u Was też tak jest, że dzieci o cokolwiek proszą, to wołają Was, a nie tatusiów? Powoli zaczyna mnie to wkurzać. Mamo, włącz bajkę, mamo chcę siku, mamo daj mi czekoladkę, mamo ZEPSUŁO SIĘ KOŁO W AUCIE :szok:, mamo to, mamo tamto :nerd: Wrrr...

Mój tez woła tatusia albo nianie (jak jest:tak:)

U nas mleko jest o 7.00 albo o 7.30 u Marcelka :-D:-D:-D:-D

Laski moze jakis meeting w Warszawie?:-)

Haj:-) podczytuje:rofl2:

Mój tez woła tatusia albo nianie (jak jest:tak:)

U nas mleko jest o 7.00 albo o 7.30 u Marcelka :-D:-D:-D:-D

Laski moze jakis meeting w Warszawie?:-)

no to jak woła tate to chyba dobrze co?? ;-);-):tak::baffled::baffled:

ja na spotkanko oczywiscie sie pisze, teraz w stolicy moge byc co tydz. :blink::blink:

czesc babeczki:-)
bylismy z Kuba u lekarza, nie mogłam sie dostac do mojej pediatry, bo niestety akurat wczoraj poszła na urlop. Udało mi sie dostac do innej, w tej samej przychodni, chociaz nie było juz do Niej miejsc..........ale sie udało. Kuba ma zapalenie gardła, dlatego miał taka wysoką temperature, podobno przy gardle zazwyczaj tak jest. Dostalismy Bactrim i sie leczymy, od wczoraj wieczora nie ma juz temperatury wiec mysle ze jest lepiej :-):-)

straszna pogoda za oknem, zaraz pewnie zacznie lac......
ciekawe jak tam, Klaudia , nasza plażowiczka hehe:blink::blink::blink::confused::confused:

Haj :cool2:

Asia, a dlaczego miałabyś nie zdać za pierwszym razem? Wykup sobie, jeśli to możliwe, kilka dodatkowych godzin. No i najlepszym ćwiczeniem praktycznym jest oczywiście nauka z osobistym instruktorem (czytaj: mężem, chłopakiem, wujkiem, bratem ;-)). Masz możliwość pohulać sobie gdzieś na obrzeżach miasta? :blink:

.

zdawalność w Tarnobrzegu wynosi 33% :-p:-p
mam nadzieje, ze sie w nim znajde, co do jazdy to jezdze sobie z R po jakich dołach, zahaczamy o parkingi, wneki itp, staram sie cwiczyc jak moge,
sie zobaczy, we wtorej jade ustalic termin egzaminu :-p:-p:-p

co tam pamiętam
e-mamoo martina jak tylko zaczęła robić na nocniczek to po 3 dniach już nie zakładałam pieluchy na noc więc nie pamiętam kiedy kupowałam pampersy:-)

jeden raz się zsiusiała jak była chora teraz sporadycznie właduje kropelke w majtasy bo wiadomo nie ma czasu na siku:tak:

fotki z mojej imprezy będą napewno czekam na płytkę widziałam je na aparacie i są zboczone .. trochę :-p same zobaczycie

niania ja tam myślałam że to Ty:tak:w tym avtarku

alka wakacyjna więc się nie odzywam narazie z zazrości:-p

elfik wyczaruj coś dla mnie fajnego zamiast psuć elence buciaki .. no wiesz fajna praca moze być hihi

Joasiu zdrówka dla Kubusia

a u nas przygotowania do narodzin hihihi

będę miała tylko 4 dzieciaków i 6 dorosłych impreza na 2 godziny
ciacho gotowe jutro coś tam jeszcze dorobie
teraz właśnie produkuję jakieś rozrywki co by dzieciaki i rodzice chałupy nie przestawili piętro nizej :tak:

już widzę jak sąsiadowi będękazała bawić się w jeżyka hihihi

ale juz ich uprzedziłąm że bawią się wszyscy:-):rofl2::-p;-)

paa laseczki

reklama
Do góry