reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej lasie
U nas leje bleeeeee
Wczoraj moje dziecko wykonczyło mnie nerwowo, miała taki dzien wyjca,ze szok.
Jeszcze jeden taki dzień i mnie wywiozą do wariatkowa :baffled: to pewne.

Iwon Weronika miała to samo, nie sikała ale za to wszelkie cięzkie ładunki lądowały w majtkach, po jakimś czasie to minęło wiec sie nie martw aaaaaa i gratulacje :tak:
Niania Ty sie nie obrażaj, sama nam wstawiłas taka ala Crystalową fote ostatnio :-p:-p:-p

No i nie mówcie mi,że nie wiecie co oznacza slowo "pokryklane"
Pokryklane to porysowane , pogryzmolone, nooooooo tylko tak po naszemu :-p:-p

Tak :wściekła/y: moje dziecko ma dzisiaj dobry humor bo tatuś w domu :crazy:
Rano śpiewała teraz koloruje....z tatusiem :angry:
Wczoraj matke nerwowo wykończyła, dzisiaj grzeczna ehhhhhh

nie narzekaj matka :tak: moja to już w ogóle na mnie nie zwraca uwagi :baffled::baffled:

dzis rano z powagą stwierdziła, ze nie może założyć sandałków, bo jest "kałużaście" i "mokraśno" :confused::confused::confused::confused:
pokryklane przy słowotwórstwie mojej córki to pestka!

znacie bajkę Baranek Shaun? Julka przesiedziała wczoraj przed tv prawie 1,5 godz oglądając ją z otwartym pyszczkiem, nie dało sie jej odciągnąć :nerd:
a jak u was z oglądaniem tv/kompa?? jak długo pozwalacie??

aaaaaa, na sobotę mamy zaproszenie do kina, na bajkę właśnie, ale nie wiem czy ryzykować :confused: bo sie dziecko znudzi po 3 minutach i co??? :baffled::baffled::baffled:

no tak, a mój obcas, kochana Elficzko, nienaprawialny :angry::angry::angry::angry:
niestety paragonu OFKORS!!! nie mam :angry::angry::angry::angry:
a wyjaśniając: na sobotniej kawie Ewelina odważyła sie pochwalić moje sandały (dziekuję :-):-)), które w minutkę po pochwale ośmieliły się odobcasić :confused: dokładnie jeden, lewy :baffled::baffled::baffled::baffled:

Nianiaaaaa, ale fajny pic w awatarku :-):-):-)

Dzieki Elenko, mnie tez się bardzo podoba:rofl2: tyle ze to nie ja :nerd::-D:-D:-D

Bierz małą do kina. Ja byłam z Maksem ostatnio w Imaxie na 3D "wodne stwory". Na Maksa mu się podobało, siedział z otwartą buzia:-p Było super.

helo

Elfik ja takiego wyjca tez mam-Hania
od paru dni zastanawiam sie jak ja sobie poradze z noworodkiem i wrzeszczem Hania na raz....normalnie mam nadzieje ze trzecie nie bedzie mialo jeszcze gorszego usposobienia :baffled: bo na bank dostane nerwicy

Niania kolorek fajny
chyba mialas juz cos podobnego,wiec napewno ci bedzie do twarzy:tak:
a Marcelek slicznie spi :-)
napisz potem o co kaman w tej ksiazce :rofl2:

Iwon gratulacje dla Kornelka :-) teraz to z gorki bedzie
pamietam zeMili kupe przez ok.2 tygodnie wolala robic mi do pieluchy,bo na noc ma jeszcze zakladana,wiec rano miala bombe w niej
2 tygodnie minely i nagle zaczela kupke robic na nocnik albo do kibelka:happy:
wiec to chyba taki etap

Kasia imprezka musiala byc naprawde mega super :-D jestes bomba normalnie haaaa:-D

Dzieki Elenko, mnie tez się bardzo podoba:rofl2: tyle ze to nie ja :nerd::-D:-D:-D

Bierz małą do kina. Ja byłam z Maksem ostatnio w Imaxie na 3D "wodne stwory". Na Maksa mu się podobało, siedział z otwartą buzia:-p Było super.

a ja tu z chapą otwartą patrzę i patrzę i nie dowierzam własnym oczom, że tak można wyglądać 2 miesiące po porodzie!:szok::-p:-p:-p:-p

do kina mówicie?
hymmmm, ostatnio byłam z Julką w Multikinie Baby, jak miała parę miesięcy hehe
Może warto się wybrać na jakąś baję?

a ja tu z chapą otwartą patrzę i patrzę i nie dowierzam własnym oczom, że tak można wyglądać 2 miesiące po porodzie!:szok::-p:-p:-p:-p

:-D:-D:-D ale patrzta nikt sie nie kapnął że to nie ja:rofl2: czyli ze co ?wychodzi na to ze jestem podobna do nageliny jolie :-D:-D:-D

o matko! przypomniało mi się, ze ja kocham bradzia mojego :-p
Angelina%20Jolie%20and%20brad%20pitt%20on%20bed.jpg

http://angelinajolie.celebden.com/wp-content/uploads/2006/08/Angelina%20Jolie%20and%20brad%20pitt%20on%20bed.jpg

...Jezu zrobiło mi się gorąco ...serio:zawstydzona/y:

reklama
Dzięki lasie za dobre słowo, mam nadzieję, że młody się wkrótce opamięta ;-) Póki co, studiuję fachową literaturę nt. pożegnania z pieluchą. Czyli co, mówicie żebym na razie zostawiała małemu pieluchę na noc? :confused:

A co do kina, to chyba też przejrzę repertuar. Może i u nas mają opcję do lat 5? ;-)

Elen, teoretycznie Kornelek może oglądać bajkę 20 minut dziennie. A jak jest w praktyce- lepiej nie pytaj :-p Staramy się mu ograniczać bajki, ale same wiecie, jak to w weekend bywa. Chce się posprzątać, obiad ugotować, czasem taka bajka jest dla rodzica jak zbawienie. Pocieszam się tylko tym, że mały w ciągu tygodnia ogląda bardzo mało tv, więc w weekendy pozwalamy mu na ciut więcej ;-)

Do góry