reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewuszki moje kochane niezawodne doradczynie:rofl2:
w sobote po 4 miesiacach nic nie robienia z włosami ide do fryzjera :yes::yes::yes::yes: i tu pytanie co zrobić??

pożadany kolor ponizej

Zrób sie na Krystal :cool2:;-):rofl2::ninja2::cool2: żartuję oczywiście

a jakie masz teraz włosy Aniu? jaką długośc ?? kolor który wkleiłaś uważam że świetny i myslę ze będzie do Ciebie pasował.

reklama
zabieram się za przegląd ciuszków martiny:rofl2:
chociaz nadal mam wielkiego leniaa i w pracy mi ciśnienie podnosili niepotrzebnie
i jakaś wkuta przyszłam do chaty i głodna byłam okropicznie
i nikogo tu nie ma żeby jakieś zakupy przytaśtał za mnie i obiad ugotował ..

to się uruchomiłam dzisiaj niepotrzebnie:baffled::rofl2:

oj mi dziś też współpracownicy ciśnienie ponosili (choc nie było mnie w pracy ) ale o tyle mam lepiej, że obiad mąż zrobił i zakupy tez ma kto przyniesc. Za to Kuba ma dziś ewidentnie zły dziń i piszczy o byle co
upadła parówka - łeeeeeeeeeeeeeeeeeee
podniosłam parówkę - łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bo on chiał - łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
itd, itp...

lizałam pen...ka .. cukrowego :-p z tortem, majtki miałam mokre od kostek lodu...

nie mogę się zdjęć doczekać, Kachy w akcji :szok: z tym cukrowym:szok::-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:-)

Edzia, jak już dostaniesz jakąś dobrą receptę na wypadające kłaki, to proproszę o cynk :-p

Kornelek prawie odpieluchowany :cool2:

GRATULACJE dla Kornelka!!!!!
dam cynk dam, na razie 3 dzień łykam ten Onozis więc nie wiem czy coś pomaga:blink:

:-):-):-) Pani E_mamo wygrała Pani konkurs na tekst miesiąca ;-):-D:-D

no super, ale co wygrałam?:laugh2::-p:-p:-p:-p:-p

Zrób sie na Krystal :cool2:;-):rofl2::ninja2::cool2: .

buhaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to się uruchomiłam dzisiaj niepotrzebnie:baffled::rofl2:

yyyyyyyyyyyyyy:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D????

Heyah

Wczoraj wieczorkiem Kornelek zrobił w gacie kupę :rolleyes2::confused2:

Czy to mozliwe, że dla dziecka komunikat "nie robimy siusiu w majtki" nie oznacza tego samego, co "kupki oczywiście też"? :nerd:

Wrrr..mrr..grrrrr....

reklama
Do góry