reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hej hej...Kasiu można byc w ciązy i wyglądac jak córka młynarza i do tego siedziec w zaciemnionym biurze (bez klimy...) także moze sobie przebi piątki.

:-p

kochana ja nie wiem co Ty tam jeszcze robisz w pracy podziwiam Cię
ja na bank gdyby z dzidzią i ze mną było ok to wysiadywałabym łwki w parku i czytała książki

to się rozmarzyłam hihi

reklama
hej hej...Kasiu można byc w ciązy i wyglądac jak córka młynarza i do tego siedziec w zaciemnionym biurze (bez klimy...) także moze sobie przebi piątki.

Edytko, jak się czuje mała ?? przeszło złe samopoczucie i temperatura??...

Nianiu choc włosy Madonny to faktycznie wygląd Crystal z Dynastii :-p

Mi też się od razu skojarzyło z Krystal:zawstydzona/y::-p (ale ciiii)

Julka dostała gorączki:-(, ale przestała wymiotować.
Co za szit ją dopadł?:-( i to znowu w momencie jak opłaciłam wszystkie popołudniowe zajęcia:baffled:.
Dzisiaj mieliśmy dzień pod znakiem Tupcia Chrupcia i jego przygód z niejedzeniem:crazy:. Musiałam czytać tylko i wyłącznie tą bajkę- dokładnie 31 razy:angry:
Moje gardło mówi passssssssss a tu nawet zdezynfekować nie ma jak, bo trzeba czuwać;-)

Dzisiaj finał JuKenDens- kogo obstawiacie na zwycięzcę?

Co za szit ją dopadł?:-( i to znowu w momencie jak opłaciłam wszystkie popołudniowe zajęcia:baffled:.
Dzisiaj mieliśmy dzień pod znakiem Tupcia Chrupcia i jego przygód z niejedzeniem:crazy:. Musiałam czytać tylko i wyłącznie tą bajkę- dokładnie 31 razy:angry:
Moje gardło mówi passssssssss a tu nawet zdezynfekować nie ma jak, bo trzeba czuwać;-)

Artur :happy2:

witam sie wieczorowo
wrociłam z jazd i jestem lekko wykonczona psychicznie, upał plus 3 godzina jazdy to dla mnie za duze odciazenie hehhe :happy2:
ale daje ostro rade, musi byc dobrze.............

ide myc Kubaska............

:happy: Artur :happy:

Ju ken dens poszlo w las hehe, trza czekac do jutra a juz sie napalalam

Juleczko nie daj sie paskudztwu , jutro masz byc zdrowa!!!!! ciocia elfica kazala!!!

Niania to sie przyznam ze tez typowalam cristel :-p:-p:-p ale nie martw sie ona fajna byla Blake ja kochal :-p my tez Cie kochamy :-p
No i daj spokoj ze Ci sie podobam w tamtej fryzurze!!!!!:szok::szok::szok::szok:

Dziolchy mam depreche a raczej w nia wpadam

odkad pamietam slucham Celine Dion, kocham jej piosenki, wyciagaly mnie z wszystkich dolkow i dolow milosnych i tych egzystencjonalnych tez
i teraz jest koncert pod koniec czerwca w Krakowie a ja nie moge jechac :-:)-(
Jak tu nie plakac? :-(

Joasia dawaj fote w rozmiarze 36 :tak:

1.Dzisiaj mieliśmy dzień pod znakiem Tupcia Chrupcia i jego przygód z niejedzeniem:crazy:. Musiałam czytać tylko i wyłącznie tą bajkę- dokładnie 31 razy:angry:
2. Moje gardło mówi passssssssss a tu nawet zdezynfekować nie ma jak, bo trzeba czuwać;-)

3. Dzisiaj finał JuKenDens- kogo obstawiacie na zwycięzcę?
1. 31 razy??:szok::szok::szok: U nas rekord to 7 razy na dzień :-D
2. Łączę się z Tobą w bólu czuwania ;-):-)
3. No i dupa blada a nie Ju ken dens :angry: Coś zaczęłam podejrzewać jak reklamy trwały 40 minut, że dzisiaj się nie dowiemy kto wygra. A napewno wygra... Kasia :-):tak:

Wracajac do tych fryzur to ja najbardziej na swiecie chcialabym miec takie proste wlosy taki ich kolor i taka fryzure :tak:
Wiec teraz zapuszczam potem poszukam koloru a potem bede prostowac :tak::tak:;-)

Załączniki

• m3.jpg
    m3.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
O Asia jeszcze nie śpi :-)
Mój mężulek zasnął dzisiaj o... 20. :szok: W związku z tym pozostał mi dziś... komp do głaskania :-)

Do góry