reklama
oj jak dobrze z tą wiosną :-)
przyda nam się baaaardzo trochę ciepełka i słońca - ja się za nimi stęskniłam strasznie
kobietki kochane, macie pomysły na jakieś zabawy z dzieckiem - mi się już wyczerpał bank pomysłów a weekend cały sama z dzieckiem będę i chciałabym coś ciekawego i nowego jej zaproponować, bo przecież tylko wtedy gdy mama się nie nudzi :-) nie nudzi się również dziecko i miło czas leci
szczególnie, że ostatnio chorowałam i nie miałam za bardzo siły na zabawy z Małą i teraz chciałabym jej poświęcić całą swoją uwagę i zobaczyć co u niej słychać;-)
z góry dzięki za podpowiedzi
przyda nam się baaaardzo trochę ciepełka i słońca - ja się za nimi stęskniłam strasznie
kobietki kochane, macie pomysły na jakieś zabawy z dzieckiem - mi się już wyczerpał bank pomysłów a weekend cały sama z dzieckiem będę i chciałabym coś ciekawego i nowego jej zaproponować, bo przecież tylko wtedy gdy mama się nie nudzi :-) nie nudzi się również dziecko i miło czas leci
szczególnie, że ostatnio chorowałam i nie miałam za bardzo siły na zabawy z Małą i teraz chciałabym jej poświęcić całą swoją uwagę i zobaczyć co u niej słychać;-)
z góry dzięki za podpowiedzi
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Co do zabaw to u nas stały repertuar:
- ciastolina (o każdej porze :-))
- rysowanie + wycinanie - ja cosik rysuję potem to wycinam a Maciek koloruje
- klocki, klocki, klocki
- naklejanie naklejek (ostatnio kupiłam książkę z literkami do naklejania :-) - Maciejka jest w siódmym niebie
- a jak nie mam pomysłu na zabawę to włączam mu bajkę
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Co do zabaw to u nas stały repertuar:
- ciastolina (o każdej porze :-))
- rysowanie + wycinanie - ja cosik rysuję potem to wycinam a Maciek koloruje
- klocki, klocki, klocki
- naklejanie naklejek (ostatnio kupiłam książkę z literkami do naklejania :-) - Maciejka jest w siódmym niebie
- a jak nie mam pomysłu na zabawę to włączam mu bajkę
Dzięki Klaudia :-) i przepraszam, że dopiero teraz ale urodziło nam się w rodzinie nowe dziecko i trzeba było pomóc rodzince (dopiero teraz przygotowywanie mieszkania bo do końca nie wiadomo było jak będzie z Małą i rodzice się bali zapeszyć - a tu mamy silną, grubiutką i zdrowiutką Dzidzię )
u nas też ciastolina jest hiciorem o każdej porze dnia :-)
i generalnie wszystkie zabawy manualne (klejenie, malowanie, rysowanie, wycinanie itp)
i głównie na tych czynnościach upłynął nam weekend (przeplatane spacerkami na plac zabaw) :-)
próbuję i próbuję wrzucić jakieś zdjęcie Gabi lecz nic mi nie wychodzi :-(
więc napiszę parę słów o nas bez zdjęcia :
Jesteśmy z Olsztyna - tego na Warmii
mam na imię Iza i Gabrysia-lipcóweczka jest naszą jedyną córeczką (choć zaczęliśmy się zastanawiać ostatnio, czy nie warto byłoby postarać się o jakieś rodzeństwo dla Małej ;-))
ta dziewczynka w moim avatarze to moja siostrzenica ukochana :-)
forum BB jest pierwszym forum, do którego się zapisałam, także jestem totalnie początkującą "forumowiczką"
pozdrawiam serdecznie
więc napiszę parę słów o nas bez zdjęcia :
Jesteśmy z Olsztyna - tego na Warmii
mam na imię Iza i Gabrysia-lipcóweczka jest naszą jedyną córeczką (choć zaczęliśmy się zastanawiać ostatnio, czy nie warto byłoby postarać się o jakieś rodzeństwo dla Małej ;-))
ta dziewczynka w moim avatarze to moja siostrzenica ukochana :-)
forum BB jest pierwszym forum, do którego się zapisałam, także jestem totalnie początkującą "forumowiczką"
pozdrawiam serdecznie
reklama