reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kurna ja bym strasznie chciała się spotkać, ale zajęcia mam od 9.30 do 18.30 z przerwami 5-minutowymi. No chyba, że bym się urwała z tych ostatnich... Ale nie wiem jeszcze jak mam pociągi. Samochodem to się boję jechać, bo bym zginęła w tej Warszawie. Obiecuję sprawdzić i jak tylko się da, dam znać co i jak.

reklama
..... JA SIE CHYBA NIGDY NIE PRZEPROWADZE!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
Hej hej
pozwoliłam sobie zacytowac samą siebie bo to nadal aktualne hehe :baffled:
ale juz widać światełko w tunelu :tak:;-)

Weronika przestała posikiwać w majtki, mam nadzieje,że juz na stałe a do tego wczoraj wyszedł jej ostatni ząb numer 5 :tak: wiec ząbkowanie u mojego dziecka uważam za zakończone :-D
Mała waży 13 kg i ma 94 cm, jest mądralińskim uparciuchem i nic a nic mnie nie słucha.
Codziennie wstaje wczesniej :crazy: dzisiaj juz o 6.00 :angry: a zasypia przed 20sta, w dzień nie śpi juz wcale.
Dzień zaczyna od zdania- mamusiu ubieram suknie i będe tańczyć i śpiewac :baffled: włąc mi ciocie Majeeeeee :baffled:
kaseta z wesela mojej siostry juz prawie zdarta ale co tam, Nisia tańczy :baffled:
I gada, gada, gada od rana do nocy i 100% więcej niż ja :baffled: to jest koszmar!!!!!

Hej hej
pozwoliłam sobie zacytowac samą siebie bo to nadal aktualne hehe :baffled:
ale juz widać światełko w tunelu :tak:;-)

Weronika przestała posikiwać w majtki, mam nadzieje,że juz na stałe a do tego wczoraj wyszedł jej ostatni ząb numer 5 :tak: wiec ząbkowanie u mojego dziecka uważam za zakończone :-D
Mała waży 13 kg i ma 94 cm, jest mądralińskim uparciuchem i nic a nic mnie nie słucha.
Codziennie wstaje wczesniej :crazy: dzisiaj juz o 6.00 :angry: a zasypia przed 20sta, w dzień nie śpi juz wcale.
Dzień zaczyna od zdania- mamusiu ubieram suknie i będe tańczyć i śpiewac :baffled: włąc mi ciocie Majeeeeee :baffled:
kaseta z wesela mojej siostry juz prawie zdarta ale co tam, Nisia tańczy :baffled:
I gada, gada, gada od rana do nocy i 100% więcej niż ja :baffled: to jest koszmar!!!!!
jaka matka taka natka:-D:-D:-D
Nisia wie kto potrafi pieknie tanczyc;-);-);-);-);-)

moje dziecko za to pyta 100 RAZY o to samo i niech nikt nie myśli, że misia zadowoli rzeczowa odpowiedź "tak" lub "nie":dry: nic z tego - odpowiedz ma być wielowyrazowa na 100 RÓŻNYCH sposobów wyjaśniająca problem.....:nerd::nerd::nerd:

a wiesz , że ciężarnym się nie odmawia bo Cię myszy zeźrą ;-):-p
to cie Klaudia Anika przygwozdzila:-D nie ma bata bo ci nasle myszy do nowego domu jak sie z nia nie spotkasz:-D

moje dziecko za to pyta 100 RAZY o to samo i niech nikt nie myśli, że misia zadowoli rzeczowa odpowiedź "tak" lub "nie":dry: nic z tego - odpowiedz ma być wielowyrazowa na 100 RÓŻNYCH sposobów wyjaśniająca problem.....:nerd::nerd::nerd:
Szymek wymyslil inna odmiane tej samej zabawy:baffled: tzn niestrudzenie zadaje pytanie "CO TO JEST?" non stop pokazujac ten sam przedmiot. no na ile sposobow mozesz mu odpowiedziec ze "to jest szklanka"?:sorry2:
ale przynajmniej sie przez ta zabawe nauczyl slowa "dźwig":tak:

reklama
Witam serdecznie wszystkie lipcowe mamy :-)

Strasznie fajne forum to się zapisałam, mam cichą nadzieję że mnie przyjmiecie:-)

Też jestem "lipcową mamą' - Gabrysi

Chciałabym tutaj wkleić jej zdjęcie lecz jeszcze się nie rozeznałam w opcjach ;-)

postaram się szybko nadrobić braki i pochwalić się swoją córeczką ;-)

tymczasem pozdrawiam Was cieplutko

Do góry