reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon ja tez o niebieskim młotku myśłałam :tak::tak::-)

Weronika dostała sie uwaga! do 3 przedszkoli :tak: zapisaliśmy ja w rózne miejsca rozwazając rózne miejsca naszego zamieszkania i wszędzie sie dostała
Problem polega na tym,że nie złożyliśmy wniosku tam gdzie sie wyprowadzamy :baffled: i jesli dzisiaj G nic nie załatwi to będe musiała mała dowozic spory kawalek ,no ale zobaczymy :tak:

reklama
Cześć :-)

Kurcze co się z tymi naszymi dzieciaczkami dzieje, że tak zaczynają po kolei posikiwać w majty???:szok: U nas w piątek wszystko wróciło po 1,5 tygodnia do normy :-) Uffff.

Cześć :-)

Kurcze co się z tymi naszymi dzieciaczkami dzieje, że tak zaczynają po kolei posikiwać w majty???:szok: U nas w piątek wszystko wróciło po 1,5 tygodnia do normy :-) Uffff.

TFU! TFU! TFU!
to takie moje prywatne tfufanie :-)

Elfiku nie panikuj, przeprowadzisz się :tak::tak::tak::tak::tak: jeśli potrzebujesz pomocnej dłoni, a nawet dwóch, to się zgłaszam na ochotnika :-) przyjadę ze sprzętem :laugh2::laugh2::laugh2:

Hej :)

Posluchalam linka Klaudii - super aranżacja, ale jakoś przygnębiło mnie ... Zdecydowanie bardziej wolę Mariolkę :sorry2:

Misia ma katar. R ma katar. Maciejek kicha. Buuuuu........

Gazelka współczuję katarku :no:

"Maszynka do świerkania" to ostatnio nasza ulubiona piosenka. Maciek ciągle śpiewa "Ja jestem rodem z nieba" :-D

Babeczki z Warszawy. Gdzie jest ul. Polna? Daleko od dworca głównego?

Cześć Lipcóweczki :-) Gdyby nie kwitnące wiśnie za oknem pomyślałabym, że to jesień. Szaro, buro....:baffled:
A ja zrobiłam już jedną fotoksiążkę - lata 2005 i 2006 - tralalalala :-) Ale mnie wciągnęło :-)
Następne lata pójdą szybciutko, bo już tak nie świrowaliśmy ze zdjęciami, jak po urodzeniu Maciejki. Rany, moje noworoczne postanowienie się spełnia - nigdy bym, w to nie uwierzyła. :-D

reklama
Edzia, mam pytanko odnośnie tych książek. Jaki robiłaś format i ile zdjęć przeciętnie umieszczałaś na stronce?
Pamiętam, że gdzieś nam pokazywałaś te książki, ale za Chiny ich teraz nie znajdę.

Do góry