reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Cześć babki,
Elfik jest z Nisią od poniedziałku w szpitalu. Mała ma chorą krtań i problemy z oddychaniem. Na szczęście już dziś jest lepiej i jak leczenie będzie dobrze postępowało to w piątek dziewczyny będą w domu. Elfik jest cały czas z małą i dzielnie walczy z anginą ropną u siebie:baffled:

My dziś na wiosennym spacerku ulepiłyśmy bałwana:nerd: Nie ma jak wiosna, co?
Poza tym u nas OK.
Zastanawiam się co z tym naszym świątecznym wyjazdem nad morze? Pogoda jest taka sobie więc sami już nie wiemy jechać czy odwołać:zawstydzona/y:?
Jak będzie śnieżyca to w pensjonacie raczej się zanudzimy przez 3 dni.

NiaNia trzymaj się do kwietnia w dwupaku! Masz nowe pazurki? i nowego fryza?
Jak się czujesz na chwilę przed;-)?

pozdrawiam serdecznie:tak:

reklama
Zastanawiam się co z tym naszym świątecznym wyjazdem nad morze? Pogoda jest taka sobie więc sami już nie wiemy jechać czy odwołać:zawstydzona/y:?
Jak będzie śnieżyca to w pensjonacie raczej się zanudzimy przez 3 dni.

hmmm... no ale przynajmniej będą warunki na dobre nastroje ;)

zawsze można wziąć karty albo jakieś inne gry i jakoś to przeżyćja czasem lubie gdzies wyjechac choćby po to, żeby nie siedzieć znow w domu

Cześć babki,
Elfik jest z Nisią od poniedziałku w szpitalu. Mała ma chorą krtań i problemy z oddychaniem. Na szczęście już dziś jest lepiej i jak leczenie będzie dobrze postępowało to w piątek dziewczyny będą w domu. Elfik jest cały czas z małą i dzielnie walczy z anginą ropną u siebie:baffled:

Biedna Nisia :-(. Elfie dużo siły!!!!!!! I zdrówka dla Was obu!!!

Lilka, ale co w sprawie dzidzi? Bo z suwaczka to wynika ze lada dzien polowinki...

oooo do polowinek to daleko
ten suwak jakis rabniety jest
zreszta jest bo jest...nie raz mam ochote go usunac bo on taki ''na oko''
policzylam i chyba to z 13 tydzien jest jakos
aaaa zreszta .......

jesli chodzi o lekarza,wizyte to nic z tego
czekam na papierki :confused2:

Milena nam w samochodzie tak zwymiotowala ze bylam bliska tez pawia puscic
normalnie musielismy ja rozebrac ... kurtka poszla,nawet bluzka,spodnie,Karol okryl ja swoja kurtka i tak wparowalismy do centrum....naszczescie bylismy tuz pod centrum do ktorego pojechalismy i musielismy wskoczyc do sklepu jej ciuchy kupic bo walilo od niej niemilosiernie :baffled: ludzie sie w sklepie patrzyli ze dziecko w samych butach,rajstopach i podkoszulce lata....no ale coz
nie wiem czemu to sie stalo...normalnie juz trzeci raz sie zdarzylo...
w drodze powrotnej mielismy do domu 30km i jechala bez fotelika samochodowego bo on rowniez zostal zalatwiony na cacy....teraz nawet auto stoi otwarte i sie wietrzy :baffled:

ojj Weronika w szpitalu...duzo zdrowka dla ciebie mala...i sily dla chorej mamy!
ja bylam chora na krtan jak mialam 4 latka...tez byl spzital i baaardzo bolesne zastrzyki:-( wspolczuje...

ok ide cos chate ogarnac ale kompletnie nie mam sil
a od jutra tutaj mamy swieta
jakos kompletnie nie mam nastroju swiatecznego...
buziaki

Nisia złapała w szpitalu rotawirusa:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-( dali jej kroplówkę:-(
masakra jakaś....

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!!
Teraz jakiś kolejny wysyp rotawirucha jest, mnóstwo osób choruje:baffled::eek:

Witam,
Biedna Weronisia-ślemy duuuuużo zdrówka
trzymaj się Elfik

a ja melduję że Tosia będzie miała rodzeństwo- w listopadzie jak wszystko dobrze "pójdzie" -trzymajcie kciuki.... plisssss

KLAUDIA,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN!!!
:-)
bigcake468fi0.jpg

takiej figurki Ci wlasnie zycze najmocniej;-)

reklama
Do góry