reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
super, a ostatnio sie3 martwilas ze nie chce z butli jesc. domyslam sie ze to byl tylko kryzys kilkudniowy
dalej je mało, ale mimo to przybiera na wadze....
" k***a to jest brzydko i nie wolno tak mowic"
no przecież dobrze chłopak gada, o co chodzi?
zadna sie nie mogla zebrac i zalozyc to ja sie do tego zabralam!
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ciaczki-nauczyly-sie-mowic-15668/#post2115290
ooooo... no to bedziemy wpisywac
Olivia u mnie po staremu jesli chodzi o lekarza
zamowilam sobie dzis drugi test ciazowy....bo mam schizy
wiec chce sie uspokoic...K. w kazdej chwili powinien mi go przywiezc
ale by był numer gdyby się okazało, że to fłszywy alarm hihih Trzymam kciuki zeby pokazal sie wynik taki jaki chcesz.
Ale ale - przypomnialo mi sie, ze wraz z wiekiem ciąży spada poziom HCG. A testy oparte są na hcg. Więc może wyjść negatywny mimo iż jesteś w ciąży. Ciekawe jak teraz sama możesz sprawdzić, hm...
Lilka
Fanka BB :)
Gazelka nie wiedzialam o tym....K. zapomnial kupic....hmm
mysle i chyba udamy sie do szpitala,mam nadzieje ze bede mogla im zaplacic i pobiora mi krew....no kurka chcialabym sie dowiedziec na bank bo ile mozna tak zyc na tescie ciazowym
pozatym inna mamuska mnie uswiadomila ze jakis czas po porodzie utrzymuje sie ten hormon i test moze wyjsc pozytywnie mimo iz w ciazy sie nie jest
ale pytanie jak dlugo po prodzie sie on moze utrzymywac??? ja test zrobilam 14 lutego czyli 3 miesiace po porodzie
mysle i chyba udamy sie do szpitala,mam nadzieje ze bede mogla im zaplacic i pobiora mi krew....no kurka chcialabym sie dowiedziec na bank bo ile mozna tak zyc na tescie ciazowym
pozatym inna mamuska mnie uswiadomila ze jakis czas po porodzie utrzymuje sie ten hormon i test moze wyjsc pozytywnie mimo iz w ciazy sie nie jest
ale pytanie jak dlugo po prodzie sie on moze utrzymywac??? ja test zrobilam 14 lutego czyli 3 miesiace po porodzie
Anikaa
Fan(ka)
No nie wszystkie...
to było w sensie ze ja w pracy
Lilka i jak sie czujesz? sprawa sie ruszyla w zwiazku z tymi papierami?
trafilam ostatnio na zaproszenie bezplatnych jednorazowych warsztatow fotograficznych. temat: "swiatlo w fotografi aktu kobiecego" w programie prezentacja nowego aparatu olympusa, wyklad jakiegos znanego fotografa i zajecia praktyczne pod jego okiem. zapisalam sie i podreptalam wczoraj. jakby to powiedziec, na warsztatak z oswietlania aktu kobiecego to bym sie przynajmniej spodziewala manekina, a oni marchewki i winogronka polozyli i kazali makro fotografie wiczyc pan znany fotograf pokazal trzy lampy i zakonczyl wyklad. ale niech tam, przynajmniej aparatem najwyzszej polki dali sie chwilke pobawic
Hanti zazdroszcze swiatecznego nastroju! ja chyba mam do swiat wielkanocnych w tym roku takie samo podejscie jak do gwiazdki. czyli cytujac Anusie "chce zewy te swieta juz minely i miec to wszystko w dupie"
ja od wczoraj czuje sie kiepawo. kicham na prawo i lewo i mi zimno. chyba przeziebienie mnie bierzew. zaraz pojde przyatakowac je czosnkiem
hi a na jakim olympusie...bo ja teraz mam kurs fotografowania - ale taki od podstaw. i włąsnie ucze sie na olmpusie E 510
mi mój syn ostatnio powiedział ze jak będę niegrzeczna to mi da kopa w d..ęcwiczenia synchroniczne
Klaudia mozemy sobie podac reke, Kuba ostatnio mnie wcale nie słucha, ostatnio u kolezanki połozył sie na podłodze i lezał i wył, bo nie chciał isc do domu.
ostatnio na pocznie powiedział do Pani , ktora stała obok ze " k***a to jest brzydko i nie wolno tak mowic" myslałam ze sie spale.........
wiec moze nasze dzieciaczki przechodza kolejny, nie ostatni napewno bunt nieposłuszenstwa
Gazelka nie wiedzialam o tym....K. zapomnial kupic....hmm
no ale chyba tak byś do kibelka nie biegała gdyby nie ciąża, nie ?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Lilka, tu jest napisane, że po trzecim miesiącu poziom HCG spada. I że kilka dni po porodzie jest już na poziomie kobiety nieciężarnej, czyli ta koleżanka się myliła:
poziomy HCG
Piszą tez, że testy mogą być błędne gdy znajdowaly się w zbyt niskiej temperaturze. A tak z ciekawości, ile macie tempki w tej Norwegii?
poziomy HCG
Piszą tez, że testy mogą być błędne gdy znajdowaly się w zbyt niskiej temperaturze. A tak z ciekawości, ile macie tempki w tej Norwegii?
oliviaa
Anikaa to byl Olympus E-3hi a na jakim olympusie...bo ja teraz mam kurs fotografowania - ale taki od podstaw. i włąsnie ucze sie na olmpusie E 510
Olympus - E-3
jakos ostatnio wszedl na rynek i w ramach promowania produktu wymyslili ze zrobia warsztaty w kilku miastach polski. z calej tej imprezy rzeczywiscie fajnie i profesjonalnie przeprowadzono tylko prezentacje tego aparatu. reszta byla prowizorka
a co to za kursik? skad taki pomysl? podoba ci sie? jak wrazenia? jak juz sie wygadalas to napisz kilka linijek
na takie teksty to moja droga jest juz inny watekmi mój syn ostatnio powiedział ze jak będę niegrzeczna to mi da kopa w d..ę
dobrePiszą tez, że testy mogą być błędne gdy znajdowaly się w zbyt niskiej temperaturze. A tak z ciekawości, ile macie tempki w tej Norwegii?
kurna, wyobrazam to sobie! ja na twoim miejscu to bym kota dostala z tej niewiedzy co i jakno nic musze wykombinowac to badanie krwi bo zwariuje
laski jeszcze mam takie glupawe pytanie- orientuje sie ktoras czy jak sie przez wlasna slepote i glupote wlozylo ulubiony sweterek z angory(chyba tak to sie nazywa, takie milusie i wlochate) do pralki, potraktowalo temperatura 40 stopni i ten sweterek sie skurczyl, to mozna go jakos odratowacpomocy, plz
Lilka
Olivia nie jestem znawca ale kiedys mojej mamie sie sweterek skurczyl i niestety.....chyba musisz poszukac kogos kto w niego wejdzie
Anika czeste siusiu minelo ojjj dawno ...jak i inne objawy.....teraz to tylko patrze jak mi w zastraszajacym tempie brzuch rosnie juz nie wiem czy ja utylam czy co..... bo ciaza bez zadnych objawow boje sie ze jest cos nie tak....ojjj nie wiem co myslec....czuje sie mega zagubiona....ani nie w ciazy ani w ciazy......dobra koniec tematu,dopoki czegos sie nie dowiem nie bede pisac bo to normalnie jak jakis brazylijski tasiemiec zaczyna wygladac
dobranoc
Anika czeste siusiu minelo ojjj dawno ...jak i inne objawy.....teraz to tylko patrze jak mi w zastraszajacym tempie brzuch rosnie juz nie wiem czy ja utylam czy co..... bo ciaza bez zadnych objawow boje sie ze jest cos nie tak....ojjj nie wiem co myslec....czuje sie mega zagubiona....ani nie w ciazy ani w ciazy......dobra koniec tematu,dopoki czegos sie nie dowiem nie bede pisac bo to normalnie jak jakis brazylijski tasiemiec zaczyna wygladac
dobranoc
Czesc:-)
Nadaje z domu.
Pokoj Marcelka praktycznie gotowy wszytsko wyprane i wyprasowane Pozostaje mi spakowac torbę i wyparzyć smoczki i inne rzeczy
Moja torba polowicznie spakowana. Dzis zamierzam to skonczyc :-)
Jezscze tylko muszę kupić klapki i pare gażetów;-)
W sobote do doktorka. Zobaczymy jak tam sytuacja od środka sie ksztaltuje
Sumamed sie skonczyl i g..no pomogl Teraz jedziemy na Zinad bo infekcja gardla znow sie pojawila Mam ndzieje ze wybijemy to cholerstwo do porodu.
O marcel dostal sniadanko bo zaczyna sie wiercic :-)
Sle Wam duzo buziakow;-) Pa!
Nadaje z domu.
Pokoj Marcelka praktycznie gotowy wszytsko wyprane i wyprasowane Pozostaje mi spakowac torbę i wyparzyć smoczki i inne rzeczy
Moja torba polowicznie spakowana. Dzis zamierzam to skonczyc :-)
Jezscze tylko muszę kupić klapki i pare gażetów;-)
W sobote do doktorka. Zobaczymy jak tam sytuacja od środka sie ksztaltuje
Sumamed sie skonczyl i g..no pomogl Teraz jedziemy na Zinad bo infekcja gardla znow sie pojawila Mam ndzieje ze wybijemy to cholerstwo do porodu.
O marcel dostal sniadanko bo zaczyna sie wiercic :-)
Sle Wam duzo buziakow;-) Pa!
reklama
Olivia nie jestem znawca ale kiedys mojej mamie sie sweterek skurczyl i niestety.....chyba musisz poszukac kogos kto w niego wejdzie
dobranoc
Lila no cos ty, trudno Ci sie dziwic Nadawj ile masz ochote. Mnie tam to bardzo intersuje. Na bank jest wszytsko ok i nic sie nie martw. Los jest da Ciebie lagodny i oszczedza Cie bo wie ze masz male dziecko, stad ten brak objawow. Poza tym to chlopczyk;-) wiec pewnie dlatego ciaza wyglada zupelnie inaczej nic do tej pory:-)
Ja Ci potrzeba wyslac jakis test czy cos to mow, poki jestem 2w1 bo potem to bede pewnie w amoku przez jakis czas