reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej :)

Ja juz po kawce. I kolejnej nocy do kitu :wściekła/y:

Idziemy chyba dzis z JAgodką do jaskini solnej. Nie może pozbyć się katarku, może taki mikroklimat coś pomoże?

no i lece bo mała piszczy...

reklama
Może faktycznie może jaskinia solna pomoże .Ja z kolei też dzisiaj miałam taką niedospaną nocke moje dziecko chyba miało jakieś koszmary co jakiś czas się budziła z płaczem aż w końcu nad ranem powiedziała że chce siku no i potem zasneła .

ejjjj baby, co sie dzieje???/
czyzby wiosna Wam zaczarowała i nie macie ochoty na BB, czy juz zaczęły sie u Was przedświąteczne porządki:-p:-p

ja wczoraj miałam wymyć okna i bardzo sie z tego ciesze :-):-), ze tego nie zrobiłam, bo w nocy lało ............

no nic, czas na małe wygibasy, wracam po cwiczonkach :cool2::cool2::cool2::cool2:

hello baby:-)

wczorajszy dzień spędziłyśmy na biegsniu po sklepach,targu,urzędach............wiosenka na całego,wszystkie drzewa i krzaki mają pąki,ptaki trele odstawiają,mam nadzieję,że takie będą święta

oczywiście wczoraj po raz kolejny kupiłam ozdoby świąteczne w postaci pani i pana królika i wreszcie znalazłam świeczki jajka w różnych kolorach......jeszcze mam ochotę na pisanki do powieszenia i widziałam takie małe,kolorowe klamereczki z biedronkami i motylami(tez mam na nie ochotę:-p)wczoraj brakło mi juz kasy

zastanawiam się kiedy posiać rzeżuchę,bo nie mam żyta w tym roku:sorry2:

oczywiście wczoraj po raz kolejny kupiłam ozdoby świąteczne w postaci pani i pana królika i wreszcie znalazłam świeczki jajka w różnych kolorach......jeszcze mam ochotę na pisanki do powieszenia i widziałam takie małe,kolorowe klamereczki z biedronkami i motylami(tez mam na nie ochotę:-p)wczoraj brakło mi juz kasy

zastanawiam się kiedy posiać rzeżuchę,bo nie mam żyta w tym roku:sorry2:

wow, gratuluję zapału. Super, że dobry humor dopisuje :-)

A czemuż to???

A ja własnie wróciłam z Rossmana. Wydałam stówę, a kupiłam same konieczne rzeczy typu: papier toaletowy, szampon, zapach do kibelka itp. Fuck!

No i jeszcze kupiłam Macuisiowi piżamkę (zgadnijcie z czym? z koparą of kors :-)), zapas majtek, skarpet. No i poszło następne 50 zł. Zajęło mi to wszystko pół godzinki. Tylko czemu schodzi tyle czasu, żeby tyle zarobić?

Wracam do pracy po raz drugi.:-)
Buziaki.

Klaudia miałam zabieg i gin mi zabronił seksu,a tu wiosna i chętnie bym się zaświergoliła......dobrze,ze tylko na jakiś czas:-p

ja wczoraj też kasy wydałam i tylko potrzebne rzeczy.......echhh nic na to nie można poradzić:no:

ejjjj baby, co sie dzieje???/
czyzby wiosna Wam zaczarowała i nie macie ochoty na BB, czy juz zaczęły sie u Was przedświąteczne porządki:-p:-p

ja wczoraj miałam wymyć okna i bardzo sie z tego ciesze :-):-), ze tego nie zrobiłam, bo w nocy lało ............

no nic, czas na małe wygibasy, wracam po cwiczonkach :cool2::cool2::cool2::cool2:

no właśnie tak lało dzisiaj w nocy,że też się ucieszyłam,bo wczoraj wychodząc z domu miałam wyrzuty,że powinnam okna myc w taki piękny dzień,a nie spacerować po sklepach

a u mnie dwa kompy i nadal nie mam dostępu po południu do żadnego........nic,tylko płakac........hahahaah

hej :)

Ja juz po kawce. I kolejnej nocy do kitu :wściekła/y:

Idziemy chyba dzis z JAgodką do jaskini solnej. Nie może pozbyć się katarku, może taki mikroklimat coś pomoże?

no i lece bo mała piszczy...

Dorotko napisz wrażenia z jaskini i jak mała się tam czuła,u nas ostatnio choróbsko zagościło i może też powinnyśmy się wybrać.............ja mam po raz kolejny zapchany nos,tragedia,a i Otylia w nocy kasłała:baffled:

słoneczko za oknem,a ja jakaś dziś niewyspana...........czas na kawę,tylko szkoda,że nie mam bułeczak z nadzieniem jogurtowym:sorry2::baffled::-p

reklama
To widzę Asia, że się wygibasujemy w tym samym czasie. Ja właśnie wróciłam po ćwiczonkach i...
czas na kawę,tylko szkoda,że nie mam bułeczak z nadzieniem jogurtowym:sorry2::baffled::-p

... piję kawę i jem muffinki cynamonowo-jabłkowe :-)

Kurcze, Maciek się ostatnio zrobił strasznie niegrzeczny :no: Tzn. jest tak: jak się ktoś z nim bawi to jest ok, ale jak tylko nie poświęca mu się dość uwagi, to zaczyna łobuzować. Zrobił się jakiś taki złośliwy, obrażalski, płacze o byle co?
Wczoraj przyszedł mój uczeń, a Maciek do niego "Ale śmierdzisz!":szok::szok::szok::szok: Normalnie nie wiem, co mu odbiło, skąd w ogóle wziął taki tekst?????

Czy słyszałyście może o jakimś kryzysie 2,5-latka???:angry:

Do góry