reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a teraz tak po trosze na Wasze wypowiedzi poodpowiadam,przepraszam,ale nie mam siły cytować,bo necik mi momentami,jak wół idzie:wściekła/y:

Dorotko podporo bb,BUZIAKI WIELKIE za wywoływanie nas niesubordynawanych matek
Elviski na poprawę zdrówka,dla Was wszystkich........łośkiem się nie martw,Twój naprawdę był delikatny,bo moje łosisko ostatnio mi wypaliło,że gdybym ja naprawdę była chora,to bym się położyła,a nie po chałupce biegała......tylko nie wiem kto by wtedy się nami zajął:wściekła/y::angry::-(

Elfik bardzo się cieszę,że masz juz G w domciu,teraz kochana już wszystko będzie dobrze,a i zdrówko od razu się poprawi:elvis:
Nisia ślicznie w tym sombrero wygląda:tak::-):-):-)

Edytko dobrze kochana,że Ty w tym roku wołasz wiosnę,bo mój chumor jest taki lipny,że na moje zawołanie pewnie,by nie przyszła:-p

Anikaa oj bidulko wytrzymaj:tak: jeszcze chwila i zapomnisz,co to są mdłości:tak::tak::tak:i na kolanka uważaj:elvis:

AniuG SUPEER,dużo szczęścia w NOWYM DOMKU:elvis::elvis::elvis:wreszcie nadszedł ten dzień:tak:

Joasia fryzurka fajna i na pewno będzie Ci w niej dobrze:-)

Niania u nas Sumamed nestety sie nie sprwdził,moje dzieciaki boli po nim brzuch,więc jest na liście zakazanych antybiotyków
Damiana urodziłam w 36,3tygodniu ciąży,więc jeszcze wcześniej,niż pisałaś i nic kompletnie nie miałam przygotowane.......przy Otylci mimo opóźnień w remoncie miałam stresa,by sobie wszystko przygotować i złapałam oddech,gdy już wszystko(a przede wszystkich torba do szpitala)było gotowe na dzidziolka:tak:.......daj matka te fotki z chatki szybciej,niż nam tu planujesz,później to juz Marcelka będziesz wklejać;-):-p

Brunetko-Edytko taka już prawda,że z drugim dzieckiem na pewne sprawy(wyjazdy itp.)patrzymy inaczej,ja bynajmniej nie byłam już taka odważna,jak przy Damianie(chociaż może to była nie odwaga:sorry2:):tak::-)

Oliviaa powiem Ci szczerze,że NIE NAWIDZĘ REMONTÓW!!!

Klaudia Ty chyba kochana pisałaś o moich odczuciach..........mam ostatnio wszystko tak jakoś niepoukładane i brak werwy na życie.........tragedia po
prostu:baffled::-(

Alka avator zaj...sty kochana,widzę zmiany i to Wielkie,tak trzymać,a ja ze swej strony trzymam kciuki wiesz za co:-p:tak:

Lila i co tam u Ciebie???

Tusia fajny kolorek,mnie się podobasz:tak::-)

jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam,dzieciaki już mi tańczą za plecami,bo się nie mogą dłużej beze mnie obejść:-p:baffled:;-)

oliviaa weszłam na ten link ze zdjęciami to chyba twoje :p (nie wiem do końca) jak to twoje pośladki na tym jednym ze zdjęc no to powiem ci, że bardzo ładny masz tyłeczek :) i zgrabniutka jestes.
a na ktorym zdjeciu? bo jedne to moje(zdjecie z pazdziernika, wiec juz sie troszke obtluscilam na kuprze:dry:), a do drugich, tych owlosionych, to sie nie przyznaje:-p:-D:-D
Tusia, zdjecia sa moje, tzn robione przeze mnie i czasem sama na nich jestem:cool2:jak sie podobaly to dziekuje:-)

chaciałam jeszcze zapytać:
Oglądacie: na TVN Style Piekielną kuchnię,jeśli tak to za kim jesteście?????
a dziasiaj na TVN style mam kolejny ocinek serialu Perswazje........jak ja lubię takie filmy:sorry2::blink:

lecę kochane............czas dzieciaki po łóżkach rozgonić,bym miała czas dla siebie;-):tak:

czesc

godzine temu wrocilismy,caly dzien spedzilismy zalatwiajac papierki i ten glupi spzital,a potem pojechalismy do rodzinki

ogolnie jestem tak wq...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze nie chce mis ei gadac!!
nie zrobili mi usg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wogole nas nie przyjeli!!!!!!!!!! a dlaczego? bo mam miec skierowanie od swojego lekarza na usg!!! ale smiech na sali bo swojego lekarza nie mam!!!!!!!!!!!
a dlaczego nie mam? bo mam pozwolenie na pobyt krotsze niz rok,co za tym idzie mam nr personalny kategori D,a jak sie ma D to lekarz sie nie nalezy!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec.........system do du.py!!!!!!!!!!!!!!!

teraz akurat pozwolenie na pobyt mi sie nie dlugo konczy wiec juz mamy papierki i je musimy wypelnic,jak mi dadza pozwolenie na pobyt,a kolejne jest na 5 lat,to musze zas wystapic o swoj nr personalny i juz dostane A,potem wybieram lekarza i wsio gra....ale to wszystko potrwac moze max.nawet 4 miechy :baffled::baffled::baffled::baffled:

ach....valium potrzebuje :wściekła/y:

czuje sie jak w zawieszeniu!!! nie wiem co robic?? moge/musze bazowac na tescie ciazowym,bo nie mam juz zadnych objawow ciazowych! wiec dopiero jak poczuje dzidziusia to na bank bede pewna ze w tej ciazy jestem!

a narazie?? wracamy do pierwotnego planu i ide szukac pracy dla siebie lub ide na kurs norweskiego

a jak brzuch zacznie rosnac to plany sie zmienia.........

ale jestem wsciekla!!!!!!! normalnie baby w recepcji nie przyjemne byly
potem ja na Karola sie darlam,a one patrzyly,bo los nie chcial z nimi dyskutowac i wytlumaczyc ze ja nie mam swojego lekarza :angry:
co za baran .. :angry:

wrrrrrrrrrrr ide poczytac by zmienic tor mysli

o kurcze Lila tak mi przykro:-( co za porąbane prawo, zalamac sie mozna:-(
kurde a nie mozna dac komus w lape i pojsc prywatnie?:shocked2:

reklama
Do góry