reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hello :)

Stwierdzilam ze od trzech lat albo jestem w ciąży, albo karmię, ciagle nie dosypiam, leczyć sie nie mogę. I to cud że żyję :sorry2:
Hi hi Gazelko wiem,że to nie jest śmieszne ale hi hi hi :-p:sorry2::sorry2:

Witam Panie :-)

Potrzebuje pomocy!!!!! Moje dziecko od 1,5 miesiąca codziennie niezmiennie oglada ślub i wesele mojej siostry na video :baffled: nie ogląda bajek wcale tylko- mamusiu ciocie Maje mi włąc
HELP!!! MAM DOSYC TEJ KASETY!!! POTRZEBUJE POMOCY!!! ile można słuchać gorzko gorzko, sto lat sto lat, juz mi niosa suknie z welonem :baffled::angry::wściekła/y::baffled:

Potrzebuje pomocy!!!!! Moje dziecko od 1,5 miesiąca codziennie niezmiennie oglada ślub i wesele mojej siostry na video :baffled: nie ogląda bajek wcale tylko- mamusiu ciocie Maje mi włąc
HELP!!! MAM DOSYC TEJ KASETY!!! POTRZEBUJE POMOCY!!! ile można słuchać gorzko gorzko, sto lat sto lat, juz mi niosa suknie z welonem :baffled::angry::wściekła/y::baffled:

buahahha!!
Maja musisz jeszcze raz wyjść za mąż, żeby Nisia miała nową kasetę :-D:-D:-D:-D

Elfie, czy Ty przypadkeim nie mówisz o moim dziecku? ;-)

U nas oprócz oglądania, jest przebieranie się w suknię, która "wiuwa" bądź jest do ziemi i w welon :tak:, no a mąż (moja mama lub ja) musi zakładać krawat :tak: a potem tańce :-D

Dla urozmaicenia włączamy wymiennie mój ślub, ślub mojej siostry, moją studniówkę :-p. Ale muszę przyznać, że bajki dla Darii też są ok.

Elfie, czy Ty przypadkeim nie mówisz o moim dziecku? ;-)

U nas oprócz oglądania, jest przebieranie się w suknię, która "wiuwa" bądź jest do ziemi i w welon :tak:, no a mąż (moja mama lub ja) musi zakładać krawat :tak: a potem tańce :-D

Dla urozmaicenia włączamy wymiennie mój ślub, ślub mojej siostry, moją studniówkę :-p. Ale muszę przyznać, że bajki dla Darii też są ok.
To masz przynajmniej jakies urozmaicenia a u nas tylko ogladanie tego samego w kólko :baffled::baffled::baffled:

:-D:-D:-D moze wylacz glos?:-p;-)
ja kiedys nieopacznie kupilam plyte enrique iglesias mojej mlodszej siostrze. bylam nia maltretowana non stop. nie wyrobilam:dry:ktoregos slonecznego dnia Enrique przy moich namowach postanowil sprawdzic co znajduje sie..........za szafa:tak: przez kilka dobrych lat stamtad nie wychodzil:cool2:

Gazelka zdrowka dla was!

no widze ze baby sie wziely same na siebie! Martynka, Julcia i Milenka odpieluchowuja sie pelna para:-)
by the way super ze wyniki Martynki sa dobre!!!:-):tak:

Nenius ten twoj pomysl na bizuterie swietny!:tak:

sens ma, tylko jak przekonać dziecko do zjedzenia jogurtu naturalnego??? Przynajmniej moje dziecko :dry:
moze glupio mysle ale wydaje mi sie ze np jogurt naturalny z dodatkiem cukru brazowego bedzie lepszy niz jogurt pozeczkowy w lutym:sorry2:

Szymon nauczyl sie ostatnio strategicznego slowa, czyli "ciuciu" czytaj slodycze:baffled: co wiecej nawet kleci zdanie z uzyciem tego slowa. oczywiscie sa to zdania "ce ciuciu" i "jece (jeszcze) ciuciu":baffled::baffled:

reklama
E_mamo gratulacje dla Julki. Jak miło z jej strony ze oszczędziła Ci stresu odpieluchowania. Dzielna dziewczynka :tak:

Kasiu SUPER, super, super!!!! oby tak dalej.
Dziewczyny macie może do polecenia jakiś sprawdzony ośrodek w górach na wakacje? Tylko żeby nie był jakoś pioruńsko drogi :sorry2:
może zgłoś sie z tym pytaniem do Anusi ....ANUSIU HOP HOP - ferie się skończyły (chyba ???)

....
Witam Panie :-)

o sit..współczuję...ja cholernie nie znoszę weselnych klimatów...dawaj małą do mnie to jej wyperswaduję tę kasetę ;-)
...

Szymon nauczyl sie ostatnio strategicznego slowa, czyli "ciuciu" czytaj slodycze:baffled: co wiecej nawet kleci zdanie z uzyciem tego slowa. oczywiscie sa to zdania "ce ciuciu" i "jece (jeszcze) ciuciu":baffled::baffled:
Oliwia przypomnij , proszę, ile Szymon sobie liczy wiosen, bo jakoś nie zapamiętałam ???:zawstydzona/y::sorry2:

Do góry