nenius
Przyjaciółki 2008
Dziewczyny macie może do polecenia jakiś sprawdzony ośrodek w górach na wakacje? Tylko żeby nie był jakoś pioruńsko drogi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hi hi Gazelko wiem,że to nie jest śmieszne ale hi hi hiHello
Stwierdzilam ze od trzech lat albo jestem w ciąży, albo karmię, ciagle nie dosypiam, leczyć sie nie mogę. I to cud że żyję
Potrzebuje pomocy!!!!! Moje dziecko od 1,5 miesiąca codziennie niezmiennie oglada ślub i wesele mojej siostry na video nie ogląda bajek wcale tylko- mamusiu ciocie Maje mi włąc
HELP!!! MAM DOSYC TEJ KASETY!!! POTRZEBUJE POMOCY!!! ile można słuchać gorzko gorzko, sto lat sto lat, juz mi niosa suknie z welonem
jak się bedziesz śmiała to pożałujesz ja tutaj o pomoc prosze a nie o hi hi hi ;-)buahahha!!
Maja musisz jeszcze raz wyjść za mąż, żeby Nisia miała nową kasetę
Potrzebuje pomocy!!!!! Moje dziecko od 1,5 miesiąca codziennie niezmiennie oglada ślub i wesele mojej siostry na video nie ogląda bajek wcale tylko- mamusiu ciocie Maje mi włąc
HELP!!! MAM DOSYC TEJ KASETY!!! POTRZEBUJE POMOCY!!! ile można słuchać gorzko gorzko, sto lat sto lat, juz mi niosa suknie z welonem
To masz przynajmniej jakies urozmaicenia a u nas tylko ogladanie tego samego w kólkoElfie, czy Ty przypadkeim nie mówisz o moim dziecku? ;-)
U nas oprócz oglądania, jest przebieranie się w suknię, która "wiuwa" bądź jest do ziemi i w welon , no a mąż (moja mama lub ja) musi zakładać krawat a potem tańce
Dla urozmaicenia włączamy wymiennie mój ślub, ślub mojej siostry, moją studniówkę . Ale muszę przyznać, że bajki dla Darii też są ok.
moze wylacz glos?;-)Potrzebuje pomocy!!!!! Moje dziecko od 1,5 miesiąca codziennie niezmiennie oglada ślub i wesele mojej siostry na video nie ogląda bajek wcale tylko- mamusiu ciocie Maje mi włąc
To masz przynajmniej jakies urozmaicenia a u nas tylko ogladanie tego samego w kólko
moze glupio mysle ale wydaje mi sie ze np jogurt naturalny z dodatkiem cukru brazowego bedzie lepszy niz jogurt pozeczkowy w lutymsens ma, tylko jak przekonać dziecko do zjedzenia jogurtu naturalnego??? Przynajmniej moje dziecko
może zgłoś sie z tym pytaniem do Anusi ....ANUSIU HOP HOP - ferie się skończyły (chyba ???)Dziewczyny macie może do polecenia jakiś sprawdzony ośrodek w górach na wakacje? Tylko żeby nie był jakoś pioruńsko drogi
o sit..współczuję...ja cholernie nie znoszę weselnych klimatów...dawaj małą do mnie to jej wyperswaduję tę kasetę ;-)....
Witam Panie :-)
Oliwia przypomnij , proszę, ile Szymon sobie liczy wiosen, bo jakoś nie zapamiętałam ???...
Szymon nauczyl sie ostatnio strategicznego slowa, czyli "ciuciu" czytaj slodycze co wiecej nawet kleci zdanie z uzyciem tego slowa. oczywiscie sa to zdania "ce ciuciu" i "jece (jeszcze) ciuciu"