reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no i kwiatki dla hanti i mell

wiosna3tz0.jpg

dzisiaj malowanie kuchni:-) wiec zmykam na obiadek i jadę po farbę paa miłego dnia

a wiało u mnie też nieźle przez to na balkonie wygląda jakby ktoś imprezował hi

a Joasiu wcześniej pytałaś o wymazy martyni z gardełka
miała już nie raz, a w sumie to chyba powinna za każdym razem mieć bo zawsze cosik innego wychodzi
a Kuba słodki superr taki coraz bardziej dorosły z Niego facet

elfik super że wyniki ok:tak:

Kochane BARDZO WAM dziękuje za pamięć:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:,bo łosiek o mnie zapomniał,a przypomnieli mu moi rodzice:sorry2:,ale odrobi to!!!!

Elfik ufff :happy2:BARDZO SIĘ CIESZĘ,że wyniki wyszły ok.

Kasieńko będe myślami z Tobą,może wtedy ta praca wyda Ci się lżejsza,bo co dwie głowy,to nie jedna:-p:cool2::cool2:

Edytko,tak właśnie pomyśłałam,że to może być filtr paliwa,wymienisz go przy wymianie oleju i będzie git.........a może na tej stacji,co tankujesz mają,jakieś zanieczyszczone paliwo:confused::confused::confused:u nas jest taka jedna stacja i niby ORLEN,tylko właściciel lubi przekręty:angry::angry::angry:po tamtym zatankowaniu auto rzęzi i jeździ,jak na wodzie:wściekła/y:

459.jpg

Kochane Jubilatko i Solenizantko
sto lat dla was , spełnienia marzeń
i ... (tu proszę dopowiedzieć to czego pragniecie tak najbardziej )
buziaki
Ania

reklama
baby uwielbiam te Wasze teksty:-D:-):-D:-):-D:-)cieszę się,ze znowu mogę je sobie poczytać na bb:rofl2::laugh2::rolleyes::rofl:
hihihi no to zrobiłyśmy Ci Hanti nieswiadomie przyjemnośc urodzinkową :tak::-):-D;-) a co do łosia to wspólczuje, co to za okaz,ktory o takim waznym dniu zapomina?!!
Musi teraz dać dwa prezenty-- jeden bo sie nalezy a drugi bo za kare :tak:

zycze Wam kobitki miłego wieczoru i sie ulatniam bo nadeszła przesyłka nadmorska i w związku z tym mam dzisiaj randke z panem Majkelem :-):-):-):tak:
Pa! :-)

Do góry