reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
lecę kochane,jak zawsze miałam TYLE DO NAPISANIA i nie za bardzo mi coś z tego wyszło............przypomnę sobie,jak wyłącze kompa

do następnego kliknięcia.........może to już będzie z laptopa:confused:;-):-D

fajne zakupy butowe dziewczyny zrobiłyście.........musze się obejrzeć za takimi butami,jak Niania i Tusia sobie kupiły,tylko ja myślałam o fiolecie

a na razie zakupiłam sobie takie buty i torebkę
001154145ppey1.jpg

img3059jz5.jpg

Zakupy super :-), sposób na facetów bardzo dobry ;-) a ja też się zbieram :tak:

:-)sprostowanie
martina je skórki nie chodziło mi o piętki :-)
i myśli i jest wręcz pewna, że właśnie od tego rosną cycuszki

jak zje to zawsze bierze koszulkę w górę i woła zobacz mamo już urosły:tak::-)

my po krótkim spacerku mała śpi
ja piję kawkę
po całym tygodniu chyba będę miała wieczorem chwilkę dla siebie więc idę pakować torbę z adidaskami itp..

fajne te Wasze zakupy buciki torebki:tak:
póki co u mnie nic nowego w garderobie

ale w poniedziałek wracam do pracy bleee
troszkę niania troszkę piotrek małą się będą zajmować
póki nie będzie mogła wrócić do przedszkola
no i zobaczymy:-)

hanti na bolącą głowę:elvis:

Edytko a Ty może zbyt brutalna byłaś w tym samochodzie dlatego tak zaczął się buntować;-)

widzę po sobie ,że im łagoniej ja do niego to on wzajemnie ładniej chodzi:-)

niedawno prowadziłam i zaczął mi się wciskać pedał gazu po dwóch takich akcjach zatrzymałam się i telefon do łosia
że pierd...nigdzie dalej nie jade
a zdenerwowana byłam na maksa, mała spała w foteliku

no i przyjechał z pracy do centrum
okazało się że wycieraczki były aż 3 podłożone i to one zachaczały o pedał gazu:tak::cool2::cool2::cool2:taką miałam minę:sorry2: odwiozłam łośka do pracy i było ok

ale to nie moja wina że ktoś tam ich tyle nakładł:evil::ninja2:

hanti na bolącą głowę:elvis:

Edytko a Ty może zbyt brutalna byłaś w tym samochodzie dlatego tak zaczął się buntować;-)

widzę po sobie ,że im łagoniej ja do niego to on wzajemnie ładniej chodzi:-)

niedawno prowadziłam i zaczął mi się wciskać pedał gazu po dwóch takich akcjach zatrzymałam się i telefon do łosia
że pierd...nigdzie dalej nie jade
a zdenerwowana byłam na maksa, mała spała w foteliku

no i przyjechał z pracy do centrum
okazało się że wycieraczki były aż 3 podłożone i to one zachaczały o pedał gazu:tak::cool2::cool2::cool2:taką miałam minę:sorry2: odwiozłam łośka do pracy i było ok

ale to nie moja wina że ktoś tam ich tyle nakładł:evil::ninja2:

buahahhahhahhaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-Dnie no, u mnie to pewnie coś z filtrem paliwa, samochód stał dłuższy czas pod blokiem, bo wszędzie jeździliśmy nowym i się zastał był:baffled: chyba:-p

Łoś mówił, że kiedyś mu się przydarzyło coś podobnego to dodał na maksa gazu i przeszło hihihi, tyle że mi się krztusił w korku:baffled: nie miałam się gdzie rozpędzić:-p

Wiecie co, moja wychowawczyni z LO się do mnie odezwała, ale mi miło:zawstydzona/y::tak:

reklama
Do góry