reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
puk puk, jest tu kto
hanti
Lipcowe Mamy '05
puk puk, jest tu kto
no właśnie PUK,PUK...........ale puchy
Anikaa
Fan(ka)
Jestem ja
Oliwia z rana rozśmieszyłaś . Dobra ta historia z kolejką:-)
Kasiu, super , że z Martynią lepiej no i gratulacje dla Weroniki za dobre wyniki...
a co do mdłości ...to ...współczuję bo mam je ostatnio od rana do wieczora.
Oliwia z rana rozśmieszyłaś . Dobra ta historia z kolejką:-)
cześć Olivia widzę że wróciłaś:-)
a Martynia ok ,dzięki
szykuję się na jutro do pracy więc zmykam
znowu przez to mam mdłości blee
olać to dzisiaj był cudny dzień kuchnia wymalowana od razu milej w domku
Kasiu, super , że z Martynią lepiej no i gratulacje dla Weroniki za dobre wyniki...
a co do mdłości ...to ...współczuję bo mam je ostatnio od rana do wieczora.
hanti
Lipcowe Mamy '05
wczoraj było tak cieplutko,że naszła mnie ochota na sadzenie kwiatków na balkonie(Klaudia;-)),tak chciałabym by te ciepełko juz z nami zostało............a w drugiej połowie marca(czyli na święta)zapowiadają powrót zimy i opady śniegumam nadzieję,że ta prognoza im się nie spełni
mam pytanie do tych z was,które lubią sadzić roślinki........a maianowicie,czy używałyście krzyształowej ziemi
Zapomnij o podlewaniu, Nawadnianie, (317090607) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tak mnie korci,by sobie kupić i pomieszać z ziemią w doniczkach na balkonie,tylko czy to uchroni moje kwiatuszki przed suszą(mam południowy balkon),kiedy ja będe w pracy
mam pytanie do tych z was,które lubią sadzić roślinki........a maianowicie,czy używałyście krzyształowej ziemi
Zapomnij o podlewaniu, Nawadnianie, (317090607) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tak mnie korci,by sobie kupić i pomieszać z ziemią w doniczkach na balkonie,tylko czy to uchroni moje kwiatuszki przed suszą(mam południowy balkon),kiedy ja będe w pracy
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babecki, u Nas piękne słonce, cieplutko.......
zaraz zmykamy na spacer!!
w końcu można normalnie egzystować!!!
zaraz zmykamy na spacer!!
w końcu można normalnie egzystować!!!
reklama