reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

chciałam Wam jeszcze,tylko napisać,że są fajne obniżki w 5-10-15,jeśli któraś z Was lubi tamte ciuszki dla dzieciaczków,to teraz jest sporo rzeczy przecenionych:elvis:

czas na relaks.....:tak::-p

reklama
Jestem ja :)
Oliwia z rana rozśmieszyłaś . Dobra ta historia z kolejką:-)
cześć Olivia widzę że wróciłaś:-)

a Martynia ok ,dzięki

szykuję się na jutro do pracy więc zmykam
znowu przez to mam mdłości blee:dry:

olać to dzisiaj był cudny dzień kuchnia wymalowana :tak:od razu milej w domku

Kasiu, super , że z Martynią lepiej no i gratulacje dla Weroniki za dobre wyniki...
a co do mdłości ...to ...współczuję bo mam je ostatnio od rana do wieczora.:baffled:

Anikaa ale w Twoim przypadku,to raczej miłe mdłości:-p:-p:-p:-p:-p:-pniedługo przejdą:tak:;-):-)

idę na jakiś spacerek,bo słoneczko rankiem było,teraz cosik się schowało,a za chwilkę zrobi się deszczyk i nici ze spacerku będą:sorry2:

wczoraj było tak cieplutko,że naszła mnie ochota na sadzenie kwiatków na balkonie(Klaudia;-)),tak chciałabym by te ciepełko juz z nami zostało............a w drugiej połowie marca(czyli na święta)zapowiadają powrót zimy i opady śniegu:baffled::no::wściekła/y:mam nadzieję,że ta prognoza im się nie spełni:dry::cool2::-p

mam pytanie do tych z was,które lubią sadzić roślinki........a maianowicie,czy używałyście krzyształowej ziemi:confused::confused::confused:
Zapomnij o podlewaniu, Nawadnianie, (317090607) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tak mnie korci,by sobie kupić i pomieszać z ziemią w doniczkach na balkonie,tylko czy to uchroni moje kwiatuszki przed suszą(mam południowy balkon),kiedy ja będe w pracy:dry::confused:

reklama
Do góry